Benešovsko!!!

Přiznejte se!

Ahoj, tak jsem se přestěhovala natrvalo na chalupu na dohled Benešova a přemýšlím, kolik z vás tady je právě z tohoto Podblanického kraje.. :)
Neni tu nekdo, kdo by rad zasel do hotelu Sen v Senohrabech?
Ahoj, uplně Benešovsko ne,ale nemám k Bene daleko. Bydlim v Kostelních Střímělicích u Ondřejova.
Jj jsem tu také. Václavice. Nuda chtíč. Rád bych krásný vzrušo. Luděk
Ahoj všichni!
Napadlo nás uspořádat trochu jinou akci - vrátit se k dětským hrám, ale v dospělé verzi! 😄
Co vás čeká:
• Nostalgické hry z dětství adaptované pro dospělé
• Společný večer plný zábavy a smíchu• Vířivka pro odpočinek
• Raut a volná zábava
• Uvolněná atmosféra bez zbytečných závazků
Akce je otevřená všem - párům, jednotlivcům, ženám i mužům. Prostě každému, kdo má chuť se bavit “normálně” a dokázat, že nejsme jen parta nudných dospělých!
Nejde nám o nějaké tahání za nos nebo plané sliby - prostě si chceme dokázat, že dokážeme být pořád ta parta, která se umí bavit a užít si to.
Kdo má zájem, ať se ozve! Těšíme se na vás! 🎉
P.S.: Ženy, nebojte se přidat i samy - zábava je garantována! 💃
Taky jsem z okolí Benešova. Nechtěl by se někdo sejít ?
V létě s partnerkou jezdíme sexovat po lesích poblíž týnce nad Sázavou, Sázavy a Senohrab, tak kdo jste poblíž klidně pište
Caues. To máte docela rozptyl. Jestli chodíte do Snad, tak tam je to super. I sex ve sprchách jsme tam s mou drahou zažili.
o jakých sprchách to píšeš? 😉 nevím co je ,,Snad"
Telefon se snaží být chytřejší než já. Snad=Sna.
Jednou jsme sukali ve sprchách ve wellness v hotelu Sen
Mirošovice.Většinu roku.Je taky někdo z okolí?Nechtěl by se někdo seznámit?Pramrda tebe bych chtěl moc potkat a poznat.Jirka 48.
Taky se obcas motám v okoli 😉 ale je pravda, že na amatéry je to tu slabé
Ty tam chodíš? Se můžeme domluvit a potkat se tam...😉
Сообщение было удалено пользователем.
joo? a v kterých místech to žije? příjde mi, že kolem benešovska je v tomhle směru dost mrtvo... 8-)
chodí někdo alespoň do Benešovského bazénu? ;-) tam se dají taky prožít zajímavé věci... ;-)
To kecáš… tam se nic takovýho neděje. To bych rád zašel s tebou
Ale v Benešově jsem nikdy nic ani náznakem nepozoroval. Ve Snu by se dalo, ale při takovém počtu návštěvníků nevím.....? To ovšem nevylučuje že se tam dá něco zažít
Beran55
Beran55 Неактивный 3 года назад
Beran55
Beran55 Неактивный 3 года назад