Mne fungovalo následující.
Jak zrušit předplatne
Mne sem bohužel nelze vložit odkaz tedy nahraďte zavorku lomítky (lomitko) = /
Na stránce secure.vend-o.com(lomitko)customers(lomitko)profile(lomitko)login
Pouze vyplňte svoji emailovou adresu kterou se přihlašujete do amatérů. Přijde vám automaticky email s přístupem platným pouze jednu hodinu do zákaznického portálu Vendo, zde uvidíte své aktivované předplatné.
Klikněte na tlačítko spravovat své předplatné. Zde dejte zrušit předplatné. Automaticky vám přijde potvrzení do emailu a ve vendo pak budete mít možnost případně předplatné reaktivovat. Můžete zde vidět také historii kolik a kdy jste zaplatili.
No a to je vše.
Nemusíte nikde vyplňovat vaše číslo karty.
Snad pomůže i někomu dalšímu se zbavit trvalého závazku.
Jak zrušit předplatne
Mne sem bohužel nelze vložit odkaz tedy nahraďte zavorku lomítky (lomitko) = /
Na stránce secure.vend-o.com(lomitko)customers(lomitko)profile(lomitko)login
Pouze vyplňte svoji emailovou adresu kterou se přihlašujete do amatérů. Přijde vám automaticky email s přístupem platným pouze jednu hodinu do zákaznického portálu Vendo, zde uvidíte své aktivované předplatné.
Klikněte na tlačítko spravovat své předplatné. Zde dejte zrušit předplatné. Automaticky vám přijde potvrzení do emailu a ve vendo pak budete mít možnost případně předplatné reaktivovat. Můžete zde vidět také historii kolik a kdy jste zaplatili.
No a to je vše.
Nemusíte nikde vyplňovat vaše číslo karty.
Snad pomůže i někomu dalšímu se zbavit trvalého závazku.
Ahoj zrušil si to? Mailom mi to nefunguje a podpora vendo odomna žiada prvých 6 číslic a posledne 4 z platobnej karty co je podla mňa dosť nešťastne a smrdí mi to scamom. Všade na nete ta upozorňujú aby si nezadaval nikde údaje o karte a tu si to normálne pýtajú aby si si mohol zrušiť posrane členstvo. Podpora stále do okolia omiela to isté. Nieje však môj problém, ze sú neschopný si overiť mail v mojom profile. Skôr mi to príde, ze to robia naschvál. Som paranoidny alebo to tak trochu smrdí?
Tak po chvíli koumání jsem na to přišel. Není třeba nikam psát, jde to online. Na hovno je, že při platbě úplně nevíte, že je to měsíční předplatné.....hnusná praktika tohle.
Takže jděte na stránku https://secure.vend-o.com/customers/profile/login/ Tam zadáte svůj email, kterým se přihlašujete tady. Je to posle s "POŠLETE MI E-MAILEM ODKAZ NA PŘIHLÁŠENÍ"
Přijde vám email a v něm odkaz a tím se přihlásíte.
Tam vidíte svůj profil a správu předplatného. Klikněte na správu předplatného a uvidíte tam Amateri a dole je tlačítko Zrušit předplatné.
Není zač :)
Takže jděte na stránku https://secure.vend-o.com/customers/profile/login/ Tam zadáte svůj email, kterým se přihlašujete tady. Je to posle s "POŠLETE MI E-MAILEM ODKAZ NA PŘIHLÁŠENÍ"
Přijde vám email a v něm odkaz a tím se přihlásíte.
Tam vidíte svůj profil a správu předplatného. Klikněte na správu předplatného a uvidíte tam Amateri a dole je tlačítko Zrušit předplatné.
Není zač :)
Máš pivko u mňa..........samo mi to strhavalo z učtu a pritom som to nechcel..a ja že aká dobrá duša mi posiela Vipko,a to pri tom som si celé platil sám.........čista katostrofa,ale dik za navod ako to zrušit,dufam ,že to aj iným ludom pomôže
super diky za info, bohužel nejasná praktika webu amatéři me mrzí měsíc je měsíc a ne předplatné na měsíce! je to špatně.
dakujem zrušené s tou praktikou mas pravdu este ze si to sem prilepil vdaka este raz
Diky kamo...si ma zachranil... máš pivo🍺
Super, zrušeno, moc děkuji!
Je to opravdu nesolidní přístup tohoto webu, který lidem takto nastaví mnohdy nežádoucí opakované platby a pak o možnosti storno těchto plateb pod profilem nikde ani zmínka. A dozvídáte se o tom, jak zrušit tyto pochybné opakované platby až přes nějaké zastrčené diskuze, kde navíc rychlý a spolehlivý návod na zrušení nabídne až nespokojený uživatel
Úroveň tohoto webu klesla na úroveň kur*v a to po všech stránkách. S nechutí odcházím a co se týká seznamování, tak to je mnohem smysluplnější de facto kdekoliv jinde, než tady, jelikož zde se dočkáte dříve příchodu Godota, než čehokoli jiného.
Je to opravdu nesolidní přístup tohoto webu, který lidem takto nastaví mnohdy nežádoucí opakované platby a pak o možnosti storno těchto plateb pod profilem nikde ani zmínka. A dozvídáte se o tom, jak zrušit tyto pochybné opakované platby až přes nějaké zastrčené diskuze, kde navíc rychlý a spolehlivý návod na zrušení nabídne až nespokojený uživatel
Úroveň tohoto webu klesla na úroveň kur*v a to po všech stránkách. S nechutí odcházím a co se týká seznamování, tak to je mnohem smysluplnější de facto kdekoliv jinde, než tady, jelikož zde se dočkáte dříve příchodu Godota, než čehokoli jiného.
Taky moc děkuju, fungovalo to skvěle. A musím se přidat ke všem, kteří jsou nespokojení s tím, že se to nedá udělat přímo na stránce amateri.cz.
Me to podle tohodle postupu nejde.
Mail mi neprijde 😏
Mail mi neprijde 😏
Ahoj prišiel ti nakoniec mail? Mne tiež nechodí
Vďaka za návod. Predplatné by sa malo spravovať jednoduchšie na danej stránke a nie takto komplikovane.
Děkuji za návod !! Fakt mrdky aaaaaa
A co v bankovnictví zablokovat platby na jejich účet? 🫣
Pokud dopředu víš, že chceš jen určitě dlouhé předplatné. Doporučuji založit virtuální platební kartu se zůstatkem předplatného a i tak ho zrušil.
ahoj,zistil si ako to zrusit? Mne to stale strhne za tri mesiace
Ak vam to strháva z karty choďte do tej sekcie vip kde sú jednotlivé spôsoby platby, nájdite tu kreditnou kartou a tam je takým malým písmom že vendo support na to kliknite a tusim vás to hodí na napísanie mailu tak tam napíšete že chcete zrušiť predplatné VIP
(отредактировано)
Taky jsem to tak udělal a bylo to na počkání za pár minut. Ale bylo to, už pár let zpět.
Veľmi pekne ďakujem 😘😘😘😘😘😘😘😘 máš u mňa kávičku.☝️
Vyresil jste ten problem? Nebo to i tak strhava platbu dale? Dekuju za zpravu
Ja si už nepamätám ako som to riešil. Cez PAYPAL som zakázal platbu. Teraz si VIP platím len priamo z účtu.
Takze klasika podvod na ludi, kde s platbou rovno potvrdis opakovane strhanie z uctu? Ubohe obohacovanie, ked si to niekto nevsimne, az pri opakovanom strhnuti a potom je problem to zrusit. Tato stranka tusim nabera na ubohosti. Od uzivatelov cez adminov az po prevadzkovatela.
Tento problémam aj ja.Dokonca mne to Štrba každého pol roka a vôbec neviem ako tomu zamedziť a zrušiť to.Zrejme to budem musieť riešiť cez iné orgány!
Ja to riešim jednorázovou platbou jednorázovou kreditnou kartou. Banka mi to umožňuje, vygeneruje mi v aplikácii nahodnú kreditku, zadám údaje, prebehne platba a kreditka prestane existovať.
https://secure.vend-o.com/customers/support/requests

Ako zrušiť VIP
Ako mam zrusit vip