Prvo nebi bio nepoznat ako bi odnosi dosli dotle da mu da picke,drugo moja zena nije moje vlasnistvo da je dajem nekome ali ako bi joj se neko svidio podrzao bije.
Kada se oboje slazete ili ona sto da ne
Itekako da, vec to i radi godinama, stalno s drugima
To je dobar cuckold odnos..
A jel bi ti svoju jebao s nekime još?
Jedino da i ja sudjelujem ili u cetvero s parom pa zamjena.
Moja mašta da se pojebe na redaljci i da i ja ućestvujem
Jel imala priliku za to probati? Ili je to samo želja za sada tvoja?
Samo pravi cuckold muževi to znaju,taj osjećaj..
Tocno tako. Nema boljeg osjecaja. :)
U potpunosti se slažem s Vama
U glavi moraš biti cucky, onda je sve lakše..ide samo od sebe..
Rijetki su parovi koji su na toj razini užitka.. svaka čast
Pa mislim da nisu rijetki,ima dosta takvih parova ali...sute i rade svoj posao. Pogrijesis kad stavis neku sliku i mjesto stanovanja...netko zbroji 2 i 2 i otkrije te. A onda ucjenjuje.To se nama dogodilo...
Ja se uvijek divim vama kao parovima što se možete tako dogovriti i uživati.kod mene isto mala sredina,nesmiješ ništa govoriti što te zanima i u čeme bi uživao,il bi te osudili ili što vi kažete ucjenivali
Realno mi smo mala sredina, imam 2 para s kojima se druzim redovito, normalno nitko ne zeli da se ista sazna, jer eto odmah krecu ucjene i slicno
Zalosno .. jer ocito nemaju drugog posla ... bolje bi bilo da gledaju svoja posla ... sto koga briga sa kime se zabavljate..
Ucjenjivace prijavit policiji bez zadrske
Toga se i ja bojim tako da gledamo takve kombinacije samo kad smo na odmoru nista lokalno...
Kombinacije samo sa normalnima i za početak dalje od kuće..
Da istina samo treba imati jako veliku toleranciju međusobnu
Mi nemamo problema s tim. Odavno rijeseno. Oboje u svakom trenu znamo sto zelimo.
Takav i treba biti cuckold odnos. Složno i podređeno užitku.
E to je ekstra vi onda uživate kako treba
Apsolutno. Uzitak prije svega. Najbolji smo si prijatelji i nemamo sexualnih tajni.
Užitak je najbitniji, pogotovo ako ste sve posložili u vašem odnosu. Onda nema kraja zadovoljstvu.
Tako treba biti i uzivat
Blago vama zavidim vam na takom odnosu
Сообщение было удалено пользователем.
Zanimljivo,treba probat
Evo da vam ispricam jedno nase iskustvo sa jednim nasim gostom u apartmanu za iznajmljivanje preko ljeta. Crnac amerikanac 50+ godina.
Bio gost u nasem apartmanu 7 dana i svaki dan zvao moju zenu da mu nesto kao treba.
Ona isla i po dvaput dnevno i sve meni kao...sto je ovaj naporan i tako to.
A znam ja od ranije da se lozi na crne...
Ma kazem ja njoj
Ovome si bogme zapela za oko. On bi te jebo sto posto.
Ubrzo opet zove da nezna kako namjestit vešmašinu za oprat neke majice.
I jbg nema druge, treba ic i odosmo mi skupa.
Otvara on vrata ogrnut samo rucnikom oko pasa. Ova moja se malko zbunila ali ja je poticem da treba covjeku pomoc i ona sva crvena u licu pođe u banju a on zanjom. Ja sjednem u kauc i prckam bezveze po televiziji.
Prođe i 5 min a oni ne izlaze. Priđem je vratima a iznutra cujem uzdahe...E sto sad. Uzlupa se meni srce i tuce kao ludo. Uci ili ne. A primjecujem da me pere jaka napaljenost.
Vratim se ja na kauc a u banji uzdasi jos jaci. Kurac mi vec pulsira. Spustim ja šorc i pocmem lagano mazit kurac i razmisljam sam sa sobom...
Pa ludove jedan, ovaj ti jebe zenu a ti se napalio. Stvarno nisi normalan!
Sjedim ja tako sa kurcem u ruci kad u banji tisina.
Otvaraju se vrata i izlaze. Moja sva uddihana i crvena u licu. Sva postiđena a ovaj kad je vidio u kakvom sam ja stanju...prigrli moju zenicu i posjedne je na moj kurac. Ja zapanjen i ne vjerujem sto se događa. Moja odmah zamjesa guzama prigrlivsi se skroz uz mene i šapce mi...Oprosti ljubavi ali opcinio me njegov veliki crni kurac. Nisam vladala sa sobom. Ja nista vec joj odostraga prihvatim guze i stanem zestoko nabijat pomahnitalim kurcem. Ovaj sjeo preko puta nas i gleda. Vidim da mu se opet napeo kurac i uzima ga u ruku i mazi. Ja toliko napaljen da zamisljam kako ce je sad jebat odostraga dok jase na mom kurcu. Ali ne, prilazi nam i nju mazi po leđima i vratu. Dira joj velike guze dok mu se kurcina klati pored njenog lica. Ona gotova....svrsava i grabi mu kurac grcevito rukom. Nadrkava mu ga i u istom trenu i ja i on pocmemo svrsavat. On šprica sve njoj po licu a cijedi joj se i po sisama. Mi klonuli zadihani i ostali ukoceni od ugode.
On se samo diskretno povukao i usao u banju. Mi jos zbunjeni u nelagodi samo se sutke obucemo i iskrademo iz apartmana.
Bio gost u nasem apartmanu 7 dana i svaki dan zvao moju zenu da mu nesto kao treba.
Ona isla i po dvaput dnevno i sve meni kao...sto je ovaj naporan i tako to.
A znam ja od ranije da se lozi na crne...
Ma kazem ja njoj
Ovome si bogme zapela za oko. On bi te jebo sto posto.
Ubrzo opet zove da nezna kako namjestit vešmašinu za oprat neke majice.
I jbg nema druge, treba ic i odosmo mi skupa.
Otvara on vrata ogrnut samo rucnikom oko pasa. Ova moja se malko zbunila ali ja je poticem da treba covjeku pomoc i ona sva crvena u licu pođe u banju a on zanjom. Ja sjednem u kauc i prckam bezveze po televiziji.
Prođe i 5 min a oni ne izlaze. Priđem je vratima a iznutra cujem uzdahe...E sto sad. Uzlupa se meni srce i tuce kao ludo. Uci ili ne. A primjecujem da me pere jaka napaljenost.
Vratim se ja na kauc a u banji uzdasi jos jaci. Kurac mi vec pulsira. Spustim ja šorc i pocmem lagano mazit kurac i razmisljam sam sa sobom...
Pa ludove jedan, ovaj ti jebe zenu a ti se napalio. Stvarno nisi normalan!
Sjedim ja tako sa kurcem u ruci kad u banji tisina.
Otvaraju se vrata i izlaze. Moja sva uddihana i crvena u licu. Sva postiđena a ovaj kad je vidio u kakvom sam ja stanju...prigrli moju zenicu i posjedne je na moj kurac. Ja zapanjen i ne vjerujem sto se događa. Moja odmah zamjesa guzama prigrlivsi se skroz uz mene i šapce mi...Oprosti ljubavi ali opcinio me njegov veliki crni kurac. Nisam vladala sa sobom. Ja nista vec joj odostraga prihvatim guze i stanem zestoko nabijat pomahnitalim kurcem. Ovaj sjeo preko puta nas i gleda. Vidim da mu se opet napeo kurac i uzima ga u ruku i mazi. Ja toliko napaljen da zamisljam kako ce je sad jebat odostraga dok jase na mom kurcu. Ali ne, prilazi nam i nju mazi po leđima i vratu. Dira joj velike guze dok mu se kurcina klati pored njenog lica. Ona gotova....svrsava i grabi mu kurac grcevito rukom. Nadrkava mu ga i u istom trenu i ja i on pocmemo svrsavat. On šprica sve njoj po licu a cijedi joj se i po sisama. Mi klonuli zadihani i ostali ukoceni od ugode.
On se samo diskretno povukao i usao u banju. Mi jos zbunjeni u nelagodi samo se sutke obucemo i iskrademo iz apartmana.
Odlično napisano, jako napaljivo
Voli bi vidjeti kako uziva. To bi bi me jako izbufilo
Moraš se odlučiti na to. I ti i ona..kad jednom probate, uživati ćete..
Tacno, ja sam jedan od sretnika koji je uzivao u carima grupnog sexa, uvijek sa drugim parovima. Nesretnik sam sto nikako da upoznamo damu koju bih rado dijelio, da skratim: svaki brak postane dosadan, zar ne.
Totalno krivo razmišljanje s ovim da brak postane dosadan, nikada pa ni tada, nema to veze s dosadom, zasićenjem ili bilo čime , znamo da mnogi tako razmišljaju i baš ih žalimo, jer ne razumiju da swingati mogu samo oni koji imaju čistu i neiskvarenu ljubav nešto što na žalost mnogi nikada neće doživjeti.
Vrlo rado bi dao i uživao u prizoru kao ona sama.
Naravno da bih dao, i ja bih u tome uzivao
I ja bi svoju rado podijelio s drugim muškarcem i gledao
Tako treba prijatelju! To bude jako dobro i zanimljivo iskustvo.
I ja bi rado svoju podijelio. To me posebno uzbuđuje.
Kao mladi Bull sa željom da postanem iskusan Bull, slažem se sa ovim
Top ideja. Definitivno potpisujem!!!
I ja bih svoju nek uzuva volim je zasluzila je
Lijepo je podijeliti suprugu i kad svi troje uzivamo, ali kod nas ima uvijet da je taj treći s nama , dakle da je bisex jer 99 posto muških se nudi kao velikih jebača tuđih žena......i onda nam je najslađe kad se nađe pacijent koji nam se javlja s riječima "jel bi ti željela" pravi se lud i ne vidi da smo par......ili kad pitamo za bisex opciju 99 posto njih lažu daaaaaa jesam ili imam veliku želju probati hehehe, a u profilu im ne piše bisex.....jednom smo tako već bili goli i kaže lik da ne bi pušio ovaj put nego sljedeći........hahahah......nasmijali smo se obukli i pozdravili ga.......poslije nam je desetke poruka slao kako se promjenio heheheh......ali prošla baba s kolačima.....ima svakakvih anegdota....hehehe
Da, mnogo je ovdje odlučnih ljudi,ali samo preko tipkovnice.. potpuno vas razumijem..
Hm, djelujete kao super par, nekako me vas tekst baš hajmo reći dirnuo, zavidim onima koju su imali priliku biti s vama 😊
Jako zainteresiran okolica pula pozz
A meni je najmlađe kad sam u troje zadovoljiti i njega baš oralno.
Što ima ljepše nego kada svi uživaju. Lijepo je podijeliti ženu s njenim mužem,ali isto tako je lijepo zajedno sa ženom podijeliti njenoga muža..
Također maštam da mi netko obdaren izjebe ženu. Ali ona to ne želi više.
Prije je željela? Ili nikad niste probali?
Prije je željela ali nismo nikad probali.
Šteta.. mnogi muževi to žele, ali rijetki uživaju..
Palila se na mog frenda ali nikada nista konkretno nije bilo
Zašto da ne.ako bi ona prihvatila takav bio druženja rado bih volio da to uradi.uz sex koji imamo mi o tome pričamo i sve smo napaljeni na to
Trebali bi probati.. vjerujem da bi oboje uživali
Bez imalo grižnje savjesti. Samo bih gledao i drkao.
Imam iskustva sa hotwife i cuckold parovima.. smatram da je to jedan od najboljih užitaka, ako voliš svoju suprugu.. i nema jačeg osjećaja kad vidiš da ju drugi jebe..
Ovo je istina muž mora voljeti i poštivati svoju suprugu.
Imamo slicna iskustva i svaki dan drkam na pomisao da mi neko jebe zenu.
mislim da je to normalna reakcija muza posebno u situacijama kada sama izade sa jebacem ,ja drkam cijelo vrijeme dok se nevrati doma
Vjerujem da je osjećaj odličan čekati
Vjerujem da bih i ja tako uzivao cekajuci da se vrati i isprica mi kako je bilo 😁
To je najbolji osjećaj, kad iščekuješ. Da se vrati..onako potrošena i zadovoljna, blago umorna, pa te poljubi i zahvali što joj daješ da ima drugog jebača..
To uzbudenje je teko objasniti onima koji nemaju te sklonosti

Da, slažem se.. to je za stabilne parove i za one koji imaju iskrene sklonosti za to
Upravo tako. .za ozbiljne brakove u stabilnim odnosima zasnovanim na iskrenosti povjerenju koji su sigurni u svoju vezu bez tabuai zasnonanu na iskrenoj ljubavi koji su pomjerili svoje granice do toga nivoa da si troje ili grupa uzivaju

Odlično objašnjeno..da, iskrice i istinski cuckold odnos dolazi na temeljima ljubavi, zaljubljenosti..a dalje je sve mašta i mogućnosti užitka.. pronaći pravog partnera za trojku..
Upravo tako ,pronaci pravoga partnera koji zna sto je to i sto je on u svemu tome ,prema nasem iskustvu velika vecina momaka misli da je samo jebati zenu po mogucnosti kres varijanta sto vecini br parova neodgovara ,posebno za nas u zrelijim godinama.
Naravno. To dijeljenje svoje supruge bude jako uzbudljivo
Ljetujem sa suprugom od Du do CG pa i CG posjećujemo i istražujemo mala skrivena mjesta za opuštanja bez odjeće.
Da li ste zainteresirani da se vidimo uzivo ovo ljeto izvan Mokošice? Da li D. Zna da si ovdje,vidim je na novom poslu uf
Nemam ženu, još sam mlad,ali u budućnosti sigurno..
Bi bez problema samo ona nije baš za to
Možda promijeni mišljenje s vremenom..
Zasto ne iskljucivo ako tog muskarca zeli i ako je u svakom smislu vrijedan moje zene.
podrzao bi je uvijek
Podržao bi ju. Ispunio bi joj svaku želju
Nije mi bila supruga,nego partnerica,u vezi smo bili 5.5 kodina,cesto smo se znali poigrati u trojci s jos jednim muskim.Jedne godine na ljetovanju nasao sam joj dva mlada decka,i obdarena,ludilo kako su je sevili,doslovce rasturili...

Uh to je to ,užitak za pamćenje!!!
Volio bih vam pomoći za daljnje užitke..
Volio bih biti sa zrelijom gospođom ili parom u toj kombinaciji..
Polako, za tebe ima vremena.. budi fin i kulturan, pa će se javiti i zreliji parovi
Da ona hoce,meni bi bio užitak
Tako govori sretni muž..da.. žena mora imati dozvolu..pogotovo ako bi ti bio zadovoljan nakon toga
Cesto ja i supruga prakticiramo
Nadam se da uživate.. mfm je jako zanimljiva stvar
Moja zena nije u mom vlasnistvu pa da je dajem,ali ako zeli podrzao bi je sa uzbudenjem

Vjv, samo kondom obavezan, a za ostalo nisam ljubomoran, jedini problem sto moja zenska nezeli to probati 😂
Dao bih ju i bez kondoma da ju posevi ,više puta
Bez kondoma i jest najveca čar...
Bez kondoma je prirodno a veci uzitak i guṣ̌t
Treba mnogo razgovora , dođe to sa vremenom..
Šteta.. imala bi podršku.. mogla bi uživati sa drugima
Šteta.. možda jednom poželi..
Pozelila je nekočiko puta ,pa bogamu nije sapun da se potrosi
Isto problem i ja imam, mastam da moju suprugu neko kara samnom.
Alo ona nece
Alo ona nece
Samo polako koroz razgovor i pomjeranje granica naravno kroz vrijeme bez presije koju cesto muzevi cine bice uzivanja
Ja sa svojom tako pomalo.možda se desi
Pomalo..bitno da temu otvorite..i da zna što te pali
Slažem se, razgovor, poštivanje, otvorenost, na kraju daju rezultate i uzbuđenja

Suprugu podijeliti
Suprugu da jebe netko drugi