Okolí Brdských lesů??

koupání a slunění.

Nevíte nekdo o nějakém místě u vody poblíž Brd, směrem na Příbram, Bohutín, Rožmitál? Nuda koupání, případně užívání u vody.
v červnu se tam chystáme a moc jsem toho nenašel, teda spíše nic...
Bohužel v těchto končinách se užívání u vody nekoná:-(
Nic jsi nenašel, protože tam nic není. V celých Brdech je všude zakázané koupání. Padrtě, Pilská nádrž, Obecnická, Láz, všude zákaz. A policajti to hlídají dronama. Takže možná tak rychlý vykoupáni se, ale žádný dlouhý vyvalování se.
Možná tak lom u Bezděkova u Rožmitálu. Ve všední den dopoledne tam není moc lidí a je tam místo za skalním výběžkem, kam není z hlavní pláže vidět. Ale z protějšího břehu tam vidět je. A o víkendu je tam obvykle hodně lidí. To je jediné co mě napadá, ale je to spíš nouzovka, ne místo, kam se budete s radostí vracet. A rozhodně to není na žádnou velkou akci, maximálně na rychlovku. Nebo jeďte na Orlík. Je to sice daleko, ale to se nedá nic dělat. My jezdíme na Charvátskou stráň. Teď je v přehradě méně vody, takže příjemná písčitá pláž. Je to docela daleko od silnice, ale díky tomu tam není moc lidí. Ve všední den tam běžně mrdáme, ale o víkendu je to tam samá loď.

Díky za info.
Já se díval ještě na nějaké rybníky, ale na netu toho moc nepoznám..
Mě se líbí koupaliště v Zalánech nad Rožmitálem. Jsem tam skoro vždycky mimo sezonu sám.
koupaliště jsem zrovna nemyslel, tam většinou nuda pláž není a na zdobení to také není.. spíše nějaká přírodní.. rybník, písák...