Jak zvýšit nadrženost u žen

Jak zvýšit nadrženost u holek nějaký nápady

Poradí někdo třeba i holky co u vás funguje jaký doplněk stravy aby byla holka hodně moc nadržená . Je toho na internetu hodně tak by bylo dobré i nějaké recenze co opravdu pořádně funguje. Děkuji za názory a zkušenosti.
Chemtrails, nebo nechat na zemi fusky... (отредактировано)
V mém případě nastala změna o 100% bez změny jídelníčku 😄 dokument na Netflixu (Pravidla rozkoše), kéžbych ho viděla už v pubertě , pak podcast Šimrání a zase Netflix (Sex, láska a goop)
Všechny ty informace strhly vlnu zvídavosti, která zatím trvá 3 měsíce a už nás to posunulo někam, kam jsme se za 10 let nedostali 😁
Samozřejmě je k tomu potřeba ta správná povaha, muž ochotný vyzkoušet kdejakou blbost a hlavně stoprocentně otevřená komunikace. Od te doby co se nestydím říct si, co mám rada, dostalo to úplně jiné grády 😎
Takže za mě, není to o obsahu žaludku ale stavu mysli 🙂
Držím palce, sexu zdar 😜
Сообщение было удалено пользователем.
Proč se rovnou ne zeptáš, když po sobě pokukujete? Určitě se jeden druhému líbíte. Podíváš se jí z očí do očí, usměješ. A koukej co dělá její tělo, jak se tváří, jestli si hraje s vlasy atd...... Změn téma a uvidíš jak bude reagovat?
Kdepak, souhlasím s Vámi v tom smyslu, že člověk má být upřímný co chce..... Ženy mi říkají Petře u tebe se mohu bavit o čemkoliv a to je velmi důležité. A v párech to platí dvojnásob.
Souhlasím s VikyJohny když má člověk mysl otevřenou tak druhý je též bez zábran a otevřený. Je nutné si ovšem v klidu povídat. A ne odsuzovat člověka za to jaký je. Každý má svoje sny, touhy.......
Zkus to, obávám se že se dáma bude chtít svézt, ale třeba ji ukecáš aby se svezla na Tvém oři :-))
Vždycky ti ho může zrovna sešrotovat známý, kterému si ho půjčil. Maximálně jí doneseš ukázat kus karoserie...
Já si myslím, že ženy tady ani nadržené být nemohou, už jen z toho, co jim muži píšou.
U nás teda naprosto fanózně funguje Lambrusco ;) Dá lahev a chce to všude a pořád ☺️☺️
Jak se pise, je potreba se trefit do nalady...kdyz ma manzelka spatnou naladu, tak je lepsi netlacit na pilu...pak se najdou dny, kdy staci troska vinka a dobra nalada a je nadrzena az ji nastacim...*3*
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Неактивный 3 года назад
Tak zase ale není vhodné přijít k cizí holce, která se líbí a pohladit ji klín...
No jo chlapi jsou největší chudáci..................
Vodka. *3**3* Pokud nepomůže kamarádce ani ta, tak máš smůlu. *3**3*
Mmmm sympatanda budeš 😊😊 hádám že ty nic nepotřebuješ podpůrného 🙈🙈
Vždycky jsem si myslel, že si tohle ženy řeší samy a najdou si jiného partnera.