Letné kúpaliska, aquaparky

kúpaliska SK/HU/CZ

keďže nám začína sezónna letných kúpalísk, pochváľte a podelte sa kam chodíte relaxovať, máte nejaké zážitky, kde sa vieme amatéri aj stretnúť na cestách :)
ahojte, dnes 12.7 sa chystám do AquaCity Poprad, ide niekto tiež? 🤔niekto akt/dom na fun?
Ahojte , ide niekto na čiernu vodu zajtra ? okolo obeda tam budem . Napíš správu môžme pokecat .😁
thermalpark sirava? dnes? zajtra? ja pasiv subik bez zabran som na hoteli
Ahojte, bude niekto z amatérov v AquaCity Poprad od 21.7? :)
dnes niekto thermalpark Šírava ? :) s kým sa možno stretnem?
Ja ksobne rad návštevukem AquaCity Poprad sem-tam sa aj nieco vo wellness zóne príjemné pritrafí
tiež tam chodim často :) možno sme aj na seba natrafili len sme o tom nevedeli 😃 ale toto leto zvažujem znova aj niekde za hranice :) maďarsko kúpaliska a aquaparky
Nevylučujem žeby sme sa nemohli vidieť a možno sme aj niečo spolu podnikli 🫣🤣 (отредактировано)
Сообщение было удалено пользователем.
Zajko tebe by som odporučil Pinelov ústav v Pezinku podľa toho čo máš uvedené v inzerátoch že hľadáš muža so psom.
Сообщение было удалено пользователем.
Nepomýlil, tvoj inzerát:
23.5.2023 10:32. Nejaka žena alebo párik čo by chceli mladého zajka? Napíš Alebo muži samostatní so psom ;)
Fakt zrelý na ten ústav, a takýto človek má aj volebné právo
Aký si šikovný keď si už zmazal tie inzeráty. Aspoň ti funguje sebareflexia
Kúpalisko Štúrovo , rád sa povenujem žene alebo páru, poradím s voľným časom, s ubytovaním. Môžeme sa stretnúť aj na nuda pláži na kúpalisku.