Konec manžel.sexu ve 42 letech

Manželka už sex nechce,já ještě ano.Co s tím?

Ahoj Amatéři, mám takový problém. Manželku (je o rok a něco mladší) přestal bavit sex. Ne že by ho předtím vyžadovala často, ale poslední dobou už ho nepotřebuje prakticky vůbec. Když jsem tlačil, tak se jednou za čas k sexu uvolila, doprošování mě už ale přestalo bavit. Ne že bych potřeboval souložit každý den jako když mi bylo sedmnáct, ale jednou nebo dvakrát týdně bych ještě rád. Asi vás napadne, že má na sex někoho jiného, myslím ale, že to tak není.

Napadají mě tyto možnosti:

1) Masturbace
Občas si ho vyhonit a neřešit to.

2) Profesionálka
Kdysi jsem byl dvakrát u profesionálky a nebylo to špatné. Něco to stojí, ale jednou za měsíc bych si to mohl dopřát aniž by nám to zruinovalo rozpočet.

Kamarádku s výhodami nemám a nejsem borec jako údajně někteří tady, kteří mrknou v baru na krásnou mladou kočku a o chvíli později ji píchají u ní doma bez gumy do análku a ještě stihnou natočit video v celkem dobré kvalitě.

3) Bi sex
Najít muže se kterým su bych pohonil, vykouřil a šli bychom každý po svém. Ideálně zadaného, dělat to s gejem, který by to mezitím dělal s muži, by mi přišlo moc rozikové. Nikdy jsem s mužem nic neměl a anální styk bych nechtěl (ani aktivní ani pasivní), ale občasné vzájemné pohonění a pokouření by se mi asi líbilo.

4) Rozvod a hledání nějaké náruživější. Do toho se mi z mnoha důvodů nechce, zas až tak nutně sex nepotřebuji, to už raději bod 1.

Napadá vás ještě nějaká možnost?
Сообщение было удалено пользователем.
Nevím, proč by měl být bi rizikovější než homosexuál. Navíc kouření je méně rizikové než anální sex. Většina prostitutek kouří bez gumy a i v pornu dost často kouří bez gumy a píchají s. Prý je to v případech, kdy jeden z aktérů nedodá výsledky testů (zajde na ně pozdě apod.). Pokud by bylo kouření tak rizikové, tak by byli všechny prostitutky v borelech i na privátech prolezlé nemocemi. O těch na ulici (už jich moc není) si nedělám iluzi, ale v bordelech a na privátech podle mě nejsou všechny tak bez mozku, aby riskovaly vážné nemoci. I příručka bezpečného sexu uvádí orální sex jako málo až středně rizikový, vaginální sex jako rizikový a anální jako velmi rizikový.
Přečetl jsem celé a být v situaci jako ty, pomalu bych se připravoval na rozvod. Ten bych neplánoval hned, ale počítal bych s neodvratným koncem manželství. Podle mě žena, která se svým mužem odmítá spát, mu tímto dává najevo že ho nemá ráda. Chlap si to takto prostě vyloží. A je jedno jestli se ta ženská třeba staví na hlavu, prostě to tak je.

Našel bych si jinou. Rozvedených žen, hledajících chlapa na vztah je dost a pokud bude fungovat chemie, ten sex by s tím měl tak nějak přijít automaticky. Až bych našel tu, se kterou by to mohlo klapnout, rozvedl bych se. 42 let není žádná tragédie a vždycky se dá začít znovu.
Hele, ono zase rozvádět se kvůli sexu .... Kde máš jistotu, že ta nová ti do toho za pět let nepichne vidle.. Tohle téma tu je v různých obdobách. A výsledek, rada... Ať si každý vybere podle naturelu. Je mi padesát, sex s tím mým taky nemáme asi 13 let a žijeme...
Máme společné děti, majetek, známé a celkově nemám rád jakékoliv změny. Přesně toho, co píšete, bych se bál. Nová by mi do toho mohla kdykoliv hodit vidle. Navíc nsášet cizí děti...i vlastní mě dost často pořádně vytáčí. Bezdětná by zase pravděpodobně chtěla dítě a to už nechci.

Nejsem si jistý, jestli bych vůbec nějakou našel, nejsem kdovíjaká partie a málokoho snesu i jako kamaráda/kamarádku. Na vzhled asi nejsem až tak náročný, líbí se mi skoro každá, ale na bližší vztah bych snesl málokoho.
Někdo sex potřebuje víc, někdo míň a někdo vůbec. A ten kdo to nepotřebuje vůbec, tak ten tohle těžko může pochopit jak moc je to důležité. A vím že žena může mít ráda svého muže, ačkoli je ochotna s ním mít pouze nesexuální dotky.

Jenomže chlap si to stejně převede tak, že ho nemá ráda. Sex je způsob dávání najevo své lásky. Jsou i jiné způsoby, pochopitelně, ale sex je v mém případě ten hlavní a já bych chtěl, aby se mi to vracelo stejným způsobem. To je úplně normální.

Nechci říct že bych se hned rozváděl kvůli nedostatku sexu, ale sled událostí, zapříčiněný tím nedostatkem by stejně k rozvodu vedl.
Nedostatek sexu-> hledání náhrady-> provalení nevěry-> obviňování a výčitky -> rozvod.
Jo, to mě vždycky fascinuje. Já sex nechci, tak ty taky nic. A třikrát běda, jestli někde něco.... Tvl.... Proč? Nechceš, tak se nestarej.
Jsem byla ráda, když měl ty svoje lásky. Jediný, co mě sralo, byly pítchoviny co vymýšlel. Ale už je to pryč. Takže teď je furt doma, což zase leze na nervy mě.
Přesně.

Je samozřejmě něco jiného když nechce z důvodu, že má k muži odpor a když nechce, protože nemá celkově chuť na sex.

Pro mě je sex důležitý a chci si ještě trochu užít dokud to jde...nebo dokud by to mohlo jít, pokud by byl z druhé strany zájem.

Myslím, že by mi stačil i sex s jinou ženou, jenže jednak neznám takovou, která by se mnou chtěla mít sexuální poměr (a vlastně jakýkoliv poměr) a i kdybych takovou znal, tak by mi to strach nedovolil. Bál bych se, že jí ze mě ucítí, nejde vlas, prořeknu se atd. Mám strach i z návštěvy prostitutky, ta u které jsem kdysi byl používala dost silný parfém (myslím, že ho používá většina) a je dost možné, že by ho ze mě i po umytí cítila.
Velmi těžko seženeš ženu jen na sexuální poměr. Když už, tak ji musíš brát se vším všudy, tzn jako novou partnerku.
A s tím jak píšeš že by ses bál aby to žena nezjistila... Seš normální? 🙄 Nechce šukat, tak co řešíš? Jseš jenom chlap. Normálně bych jí to na férovku všechno řekl, co jsi tu psal. Sednout si k sedmičce vína a všechno mezi čtyřma očima, nerušeně si to vyříkat. A potom nemůže dělat překvapenou, že nic nevěděla. V tomto jsem si dávno udělal jasno.
Říkám si kolik žen je sto ustát podobnou debatu. Je fakt, že jsou skoro vždycky zhrzené až za hrob. Ony takové světice! A to prase chce sukat! A nedej bože jinde! To myslím všeobecně.
Ne tento konkrétní případ
Pár takových jsem zažila. Jedubaby dštici síru na toho chlivaka prasackyho.
No právě, světice. V tom je ten problém, protože světice nešukaj, ale jinak je s nimi pohodlný život. A teď si vyber. To je, myslím zrovna případ zakladatele. 🙂
Nejen jeho.... Valné většiny dalších....
Asi tak. Někdy mi přijde, že je na svou sexuální zdrženlivost tak trochu hrdá. V době, kdy skoro každý šuká s každým a já skoro ani doma ne, to ale neumím ocenit. Je to lepší, než kdyby vymetla kdejakou posetel, ale že by mi to vyhovovalo, to teda ne.
Přesně! Navíc jak píše Johnny, jen na sex těžko nějakou seženu. A brát tu novou jako partnerku je cesta k rozvodu a tedy do problémů. Navíc ženu, která by si se mnou (s průměrně vydělávajím ženáčem s dvěma dětmi), chtěla něco začínat, neznám, takže je to celé dost teoretická úvaha.

Nejvíc fér by mi přišlo jít jednou měsíčně na privátek (ochrana je jasná věc). Žádná láska (nebo nebezpečí, že by mohla být), přesně daná rozumná částka (žádné dárečky pro milenku, které mohou jít do vysokých částek) a časová nenáročnost (dvě hoďky i s cestou). Jenže to by mě měla za zoufalce. A jak píše v jiném vlákně Jachaknecht, pro ženy je tohle red fleg.
Tak jako já nevím, ale já měla zato, že každá normální baba ví, že pro chlapa je sex důležitý a je to potřeba jako každá jiná. Mi to nemusí nikdo vykládat :) A pokud mám chlapa ráda a chci aby byl spokojený a mít spokojené manželství, tak prostě....vím co mám dělat:) Ano, jsem ten případ, kdy ženu sex nebaví, ale nedovedu si představit manžela stále odmítat s tím, že já sex nepotřebuju. To mi nepřijde fér a nemohla bych se divit a nic namítat, kdyby chodil jinam.
No nevím. Držet jen, aby si vyklepat pytel? No já to nedávala. Skončilo to naprostým odporem
Jsi psala, že ho máš ráda, ale spíš to vypadá, že se ho štítíš. Já zase nedokážu říct člověku, kterého mám ráda, že mě už nepřitahuje a nevzrušuje. Každá jsme jiná.
Myslíš, že jsem jediná? Znám jich dost. Žijí spolu. Ale intimita byla pohřbena. Někteří najivne doufají, že se stane zázrak. Jiní rezignovali
Zázraky se občas stávají. Znám manžele, kteří spolu několik let téměř nespali (pokud spolu vůbec spali, tak možná jednou za půl roku). Pak se jejich vztah zlepšil a určitě se zlepšil i sexuální život, protože splodili ještě jedno dítě.
Na splození dítěte nepotřebuješ bůhví jaký sex. Občas se stane i skoro omylem
Někdy mi přijde, že to zatím nepochopila (nechtěla pochopit). Celkem ale chápu, že když někdo nemá náladu, tak je to těžké a nechci od ní, aby si lehla na záda, roztáhla nohy, zavřela oči a myslela při tom na Anglii (jak se dříve ctihodným ženám radilo).

Někdy také nemám náladu a když si představím, že by na mě zrovna v ten den tlačila, tak si celkem dovedu představit, že to není příjemné.

V posledních dvou případech jsem si ho od ní nechal vyhonit, nechtěl jsem jí do toho tlačit. Potřeba byla uspokojena, ale jinak mi přijde lepší, když si to udělám sám.
A tim je to jako v poradku ??? Ze vy zijete ?? Doporučuji jit o dum dal, nebo alespon zjistit proc to tak je a pak jit, pokud k tomu nebudou nějaké zdravotni duvody.
To by mě teda zajímalo, kde ty rozvedené jsou. Nějaké se kolem mihly, většinou ale brzy někoho měly a to je ještě otázka, jestli by chtěly mě. Za posledních 15 let jsem narazil na jednu, možná na dvě, které by byly ochotné jít se mnou na schůzku. Obě ale byly v té době bezdětné a já už další děti nechci.
Je taky velká otázka, co jim můžeš nabídnout, jak z alfa části tak z beta části.
Z alfa části toho asi moc nabídnout nemohu a o beta části jsem neslyšel. O co jde?
Vsechno co muze chlap nabidnout vzhled, fyzicka kondice, socialni dovednosti, charizma, zazemi, finance a mnoho dalsiho. Kazda preferuje neco jinyho a navic se preference meni s vekem. To ze nechces deti neni az takova prekazka.
Každý to má ve své sociální bublině trochu jinak. Já vím minimálně o třech, skvělých ženských, které jsou rozvedené a mají fakt smůlu na chlapy a které bych mohl oslovit. Tím samozřejmě nechci říct že bych to měl jisté. Vůbec ne, ale docela dobře je znám a vím že jsou fakt fajn. Samoživitelky mají těžký život a nestojí o chlapa který jim vyžere ledničku a vyprázdní si pytlíka a zase odjede. Ale jak jsem psal výše, musí přeskočit jiskra a když uvidí fér jednání, může to dobře fungovat i v sexu. Život je fakt krátký, zvláště ten sexuálně aktivní život a je škoda ho prosrat. Jisté je že s tvojí současnou ženou máš se sexem utrum. Ende šlus. 👎 To je realita.
Jak jsem psal v jiném vlákně, vychovávat cizí děti by se mi nechtělo. Dost často mám plné zuby i vlastních. To asi raději do konce života bez sexu a masturbovat dokud mě to bude bavit*6*
Pokud nechceš slevit ani ň ze svého pohodlí a z výhod, které ti plynou z manželstvía o které bys s rozvodem přišel, tak není co řešit. Hodně štěstí. 👍
Ň bych slevul, ale přijít o všechny výhody kvůli potencionálnímu a v mém případě značně nejistému obnovení sexuální aktivity, to se mi teda nechce.
No jo. To si musíš vyhodnotit sám, jestli to stojí za to. Ze zkušeností lidí z mého okolí a příběhů co jsem četl na různých diskuzích to pro chlapy většinou nestalo za to.
Myslím si to samé. Ono to v reálu asi není jako v plytkých českých filmech a seriálech, kde má skoro každý muž nejméně jednu milenku a skvěle mu to funguje. Většinou mu manželka na nic nepřijde a když ano, tak mu bez jakýchkoliv scén rychle odpustí a ještě to utuží jejich vztah.
Se současnou není konec sexu 100% jistý. Neřekla, že už nikdy a i kdyby to řekla, tak není jisté, že by časem nezměnila názor. Řekla mi jen že nemá chuť a že sex k životu nepotřebuje. Také mi řekla, že by to chtěla mít jako já a chtěla by někdy zažít touhu po sexu.

Jisté je jen to, že mi to nevyhovuje a nevím, jestli mi to někdy bude vyhovovat. Doufal jsem, že po třicítce přijde sexu víc na chuť, už je jí ale 40 a chuť naopak klesla. Když to ale vydržím třeba 15 let, tak možná budou naše sexuální potřeby vyrovnané...blízké nule*6*
Hele to je vážně divný když tohle říká, níže jsou napsány názory, že spíš nechce jen s tebou, ale nemusí to být vůbec pravda. Nic o ni tady nepíšeš. Fakt to může být i z jejího životního stylu. Klidně stres hormonální nerovnováha, požívání alkoholu a jiných návykových látek, některý léky, antikoncepce atd. Rovněž by to mohlo být i náboženství a různý ezověci, zblbnutí ze sociálních sítí a internetu případně televize. Její nízký sebevědomí. Je toho fakt spousta.
Stres v práci určitě, děti dost často vysírají (řešíme, ale bez většího úspěchu), návykové látky, náboženství a ezověci snad ne🙏

Kdyby spala s jiným, tak by podle mě nebyla tak rozladěná. Snad je to jen přechodné období. Možná jsem přecitlivělý a zbytečně si moc beru řeči, které možná ani nemyslí úplně vážně.

Dnes jsem si cestou z práce říkal, že je to docela paradox. Na Amatérech (kde to na první pohled vypadá, že je to jen o "čuňačinách") probíhá diskuse na vyšší úrovni (bez útoků a s obsahem) než na Facebooku, Twitteru, o diskusi na Novinky.cz ani nemluvě.
Jinak teda občas říká, že mě má ráda a v jejích plánech do budoucna se vyskytuji, takže pokud nehraje špinavou hru, tak se rozvádět nechce. Ať je jakákoliv, tak na tyhle hry podle mě moc není. Je mi jasné, že si to můžu nalhávat.
To, že ses ji doprošoval je hodně velká chyba. Dostala tvoji pozornost zadarmo a choval jsi se jako zoufalec. S největší pravděpodobností si za to můžeš sám. Nepíšeš jaký máš koníčky, dle galerie vypadáš docela slušně tam bych problém neviděl. Nevím jaký máte soužití, o co kdo se stará, kolik kdo vydělává, jestli jsou nějaký závazky. Snad bych poradil vyhledat si na googlu něco o hypergamii. Tam bych hledal odpověď.
Taky by mohla být chyba na její straně ,mohl by to být její zdravotní stav a fyzická kondice, předmenopauza hormonální antikoncepce atd...
Ty tvoje možnosti: 1 pouze BEZ PORNA 2 opatrně a vždy s gumou 3 v žádným případě 4 nejdřív najít a pak rozvod, ale je to tak na 2 až 3 roky.
Asi máš pravdu, že si za to mohu sám. Na druhou stranu pokud bych nepřicházel s iniciativou (to zní lépe než tlačit na sex), tak bychom podle mě se sexem téměř skončili už před několika lety. Možná jednou za několik týdnů nebo měsíců by měla náladu a přišla s iniciativou (třeba před rokem to vyloženě navrhla a občas jsem i v celkem nedávné době vycítil, že chce, ale je to jednou za několik týdnů).

Závazky jsou dva, byt je napůl, rozvod by pro mě byla finanční sebevražda. Z bytu bych ji s dětmi kvůli prodeji vyhodit nechtěl a i kdybych neplatil alimenty s tím, že ona dostane byt, tak bych na tom byl výrazně hůř. Do spolubydlení bych nechtěl a i pronájem malého bytu je v Praze tak za 15. To bych raději těch 15 ušetřil a jednou měsíčně si zašel za dva tácy za profesionálkou na privátek.

Díky za tip, na hypergamii se podívám.

Proč 1 bez porna? Dvojka je jasná. Proč ale 3 rozhodně ne?
Byt napůl je bohužel taky chyba, ale jinak to asi v dnešní době nejde. Otázkou je zda by ty poplatky a celkově náklady na domácnost utáhla sama. Ty by ses nezvládl o ty závazky postarat sám? Je fakt, že by soud spíš dal do péče děti ji.
1 porno je dost návykový a mohl bys pak přestat mít zájem o realný ženy
3 máš v sobě latetní homosexualitu? Pokud ano, tak prosím, ale jakmile to ona zjistí, tak se s tebou rozvede, protože tohle ženy běžně netolerují. Nevěru s ženou dokážou občas překousnout ale nevěru s mužem, to je pro ně red flag, to samé, když zjistí, že za sex platíš
S tím bydlením je to často problém. Ale beru to tak, že když by si našel jinou ženskou, tak po nějaké oťukávací době by s ní asi stejně bydlel, takže zase náklady napůl.

Jinak já mám tohle snazší v tom, že máme se ženou každý svou nemovitost, kterou jsme si přinesli do manželství. Bydlíme v jejím bytě, v případě rozvodu bych měl kam jít. Možná proto bych v tom rozvodu neviděl takové problémy. Ale samozřejmě rozvod jako takový je vždycky prohra. Je to výsledek toho, že to dva dospělí lidé nezvládli.
Já bych tuhle situaci řešil na rovinu. Promluvil bych si s ní o tvém problému, co ti vadí. Proč se nechce milovat, zda za tím je, jak píše zdravotní stav „Jachaknecht” najít kde je ten zakopaný pes. Pokud jen nechce a nemá chuť ( přijde mi to divné), ale stále ji máš rád, tak bych ji navrhl, že si najdu milenku na sex, ale s jejím vědomím. Pokud ona ti to nedovolí, tak to už je sobectví z její strany a to se v manželství nedělá. Najít kompromis by bylo nejlepší řešení.
my doma řešili ten samý problém, tak jsem si se ženou sedli a já ji vysvětlil,že se mi to tak nelíbí, nenapadlo mě, že bych si hledal milenku, ale dal jsem ji najevo,že se to musí řešit, a vyřešilo, a jsme spokojeni,
Strašně moc by mě zajímalo jak se to vyřešilo, a hlavně v čem byl ten problem?
problém byl v tom, že se z toho stala rutina, až nakonec nastal čas, kdy žena usoudila , že vlastně ji to tak vyhovuje, jednou za čas, no začli jsme si o tom povídat, o našich snech, představách, začli jsme si víc věřit a ted si umíme užít jeden druhého , nebo i někoho navíc
Takže chyba v komunikaci a do toho nejhorší emoce nuda.
V okolí takový případ máme, rozvedli se a bydlí stále v jednom bytě, protože ani jeden nemá na vyplacení druhého. Tohle řešení mě také napadlo, tím ale nic nezískám. Spíš naopak, musel bych si sám vařit (což neumím, zkoušel jsem, ale nešlo mi to a nebavilo mě to), prát prádlo a žehlit ho. To bych zvládl, ale asi bych nezvládl bydlet v bytě s ex.

Teď i něco našetříme (na důchod a tak), beru to ale tak, že kdybych se odstěhoval, tak ať už by se to nastavilo jakkoliv (třeba bych neplatil alimenty s tím, že ona může zůstat s dětmi v bytě), tak by to výdaje navýšilo o 15 tis. měsíčně. Asi by se to dalo zvládnout, určitě by to ale ani jednomu z nás nepomohlo.

Porno sleduji asi od patnácti a o ženy jsem zájem neztratil, tohohle bych se nebál*6*

Latentní homosexualitu podle mě nemám, muži mě nepřitahují, vykouřit ale nějaké hezké péro mě už delší dobu docela láká. Ale kdo ví, třeba by se mi to vůbec nelíbilo a litoval bych, že jsem to zkusil.

Ženy jsou v tomhle jiné, asi máš pravdu, že sex s mužem nebo placený sex je pro ně red flag. Raději tolerují milenku, která vyjde dráž (různé dárečky atd.) a kvůli které je muž může kdykoliv opustit, než placený sex, kde je jasně definovaný obchodní vztah (ví se co a za kolik) a kde je v podstatě vyloučné, že to rozbije manželství a rodinu.

Já bych snáz zkousnul, kdyby měla intimnější vztah s kamarádkou (pokud by to neskončilo tak, že s ní začne žít) nebo kdyby si za sex zaplatila (což nedává smysl, ale kdyby chtěla) než kdyby se nechala ojet nějakým mužem. Kdyby byl mladší a pohledný, tak bych to asi dal, ale kdyby byl starší a ošklivý, tak bych to nedal. V tom by totiž nešlo jen o sex.
Ber to s nadhledem, nejsi v tom sám, Faiy manžel je na tom úplně stejně a nestěžuje si. ))))) Řekne si, no co už s bábou nadělám a jde si do dílny lepit letadýlka.))) Najdi si nějakého koníčka a máš po problému se sexem.))))
Letadylka nelepí 🙂 práce pořád dost, času málo.... A že se na něj ty jeho lásky vybodly, za to já nemůžu.
Za to, že se na tvého manžela vybodly jeho lásky nemůžeš, to je zcela jasné a nezpochybnitelné, protože viník je z tvého textu naprosto zřejmý. )))) Schválně, jestli někdo určí viníka.))) *52*
Nápovědu nedám , je to strašně jednoduché.))))
Hele, bavíme se o tom kdo jak snáší, že partner se realizuje jinde. Máš pocit, že jsem zhrzena hysterka? Já to beru, chápu to. Pokud se mozek neprestehuje do gati komplet celý. Takže když to skončilo, nemám v tom prsty
A já myslela, že ten Gert je tvůj manžel :)))
Tak jsem to přečetla celý a jestli uvažuješ takhle pragmaticky a prakticky i ve vztahu k sexu a ke svý ženě obecně, nedivím se, že s tebou nechce spát. Vdaná ženská ve čtyřiceti neodmítá sex s manželem proto, že je frigidní a má k sexu odpor, ale proto, že ji to nebaví s ním. Chuť k sexu není izolovaná, chuť k sexu je kompletní balíček. Ani jednou jsi nenapsal nic o ní, jaká je manželka a matka, jestli ji máš aspoň rád, vůbec ses nepozastavil nad tím, že bys ji třeba mohl ublížit. Máš to promyšlený odshora dolů, ale kde je v tom tvoje žena a její potřeby? Je to samý já já já a můj prospěch, já přijdu o pohodlí. Takhle studeně uvažuješ o všem? A hledat jinou a teprve když ji najdeš, tak se rozvést, tak to promiň, to je vrchol zmrdství. To se radši rozveď a šukej jinou legitimně, žena si aspoň taky ještě zašuká. Ale že nebudeš platit výživný, s tím nepočítej, tak to fakt nechodí. Přenechání bytu náklady na dvě děti nevyváží.
Nepatrná to vcelku vystihuje. Čím déle tohle vlákno čtu, tím víc se podivuju. Máš to pěkně výhodně spočítané. Místy s chybami. (Z výživného se nevykroutis) Ale fakt tu chybí pohled tvé ženy.
Neber to zlé, ale muže jako ty by asi málokterá brala byť jako milence. Kamarády nemáš, s nikým se nepratelis, vcelku chladnokrevně vypočítavý.
Dost oceňuji jaké jsem v tomto směru měla štěstí.
Ale k tématu. Osobně si myslím, že tě má ráda, zvykli jste si na sebe. O tom dlouhodobé partnerství asi je. Ale upřímně znovu zažehnutí vášně nečekej. Taky toho svýho mám ráda, ale nesnesla bych, aby na mě jen sáhl. Výjimku tvoří podrbat na blbým místě zad
Сообщение было удалено пользователем.
Však ano. Je dobré, že umí přesně pojmenovat svoje názory. Já zase říkám jak to vidím a cítím.
Podívej, to všechno může bejt pravda, ale jestli došel přemejšlením k tomu, že si nejdřív najde ženskou a až pak se rozvede... No pardon?
Já mám pocit, že mu to tady minimálně dva chlapi radili....
Vím že je to křivárna, ale já jsem snad neviděl jediný případ, kdy by se někdo nejdřív rozvedl a až pak by si hledal náhradu. Teda aspoň u chlapa. I když je morálně správné se nejdřív rozejít a pak hledat, stejně to tak nikdo nedělá. Vždycky nejdřív hledá a až najde, tak jenom přestoupí z jedné na druhou a jede se dál.
Můj Muž to tak kdysi udělal, i když to pro něj znamenalo zkomplikovat si v životě úplně všechno. Bylo mu sedmadvacet a už tehdy to byl zatraceně pěknej a schopnej chlap a stejně se dokázal zachovat tak, aby po něm nezůstala potopa. Poznali jsme se v době, kdy už žil rok sám a měl děti ve střídavce, takže to jde. I kdyby nebyl takovej jakej je, tak tohle je jedna věc, za kterou si zaslouží respekt a je to něco, pro co si ho můžu vážit i když bychom spolu nezůstali.
Já dokážu pochopit situaci, kdy se někdo z páru zamiluje jinde a rozhodne se odejít. To se holt stává. Ale i tak se to dá udělat férově. Ale hledat si programově někoho jinýho, ke komu pak můžu odejít, jenom proto, abych nepřišel o svůj standard? Jako vážně?
Omlouvat něco špatnýho tím, že to tak dělají všichni, je alibismus jako prase. To se pak mezi sebou klidně můžeme i okrádat a vraždit, protože jsou na světě lidi, který to dělají.
Сообщение было удалено пользователем.
Viz můj komentář vejš. Mně je jedno, jakou kdo má zkušenost, já bych to neudělala. To, že se běžně něco dělá neznamená, že je to správný. A jestli si takhle jako společnost omlouváme a v podstatě legitimizujeme špatný jednání, pak se nemůžeme divit, že mezilidský vztahy vypadají tak jak vypadají. Pak je to tu samá nedoceněná fňukna. Jenom sklízíme, co jsme zaseli.
Opakuji: Není to správné a je to křivárna. Ale když už to dojde do stádia že se dotyčný/á poohlíží jinde, tak už na tom co má doma tolik nezáleží. V podstatě je mu jedno že tímto ublíží. Bohužel. Duše lidí jsou nemocné i v době největšího blahobytu.
Jo no.
Mně akorát přijde absurdní, že tady týpek řeší to, že s ním žena nechce spát a přitom mají evidentně jiný podstatně závažnější problémy k řešení. Třeba to, že on (její stranu neznáme) ji nemá v úctě tolik, že uvažuje nad tím, že ji vymění, až najde nějakou lepší. A nebo to, že nemá odvahu se jí svěřit s tím, že ho zajímají i penisy. Pak už se tady totiž můžeme dohadovat i o tom, jestli si tímhle vlastně tak trochu sám pro sebe nechce omluvit a legitimizovat svojí bisexualitu.
Přesně. Neznáme její verzi. Každopádně být ním, v první řadě bych odvezl děti k babičce a sednul si s ní a pořádně všechno probral. A bylo by to dlouhé vyprávění.

A bisexuální sklony bych ale určitě nevytahoval. To by nemuselo dobře dopadnout, míněno podle sebe. Kdybych s tím na tu mou vyrukoval, už by se mnou v životě nemohla mít nic intimního.

Jinak my jsme taky měli krizová léta a změnilo se to samo, až ona nastoupila do práce. Jak byla v ženském kolektivu a dozvídala se jak to mají jinde a že na tom, vlastnit vibrátor není nic špatného, tak se to začalo zlepšovat. Není to sice úplná hitparáda ale teď to docela jde. Jinak co jsem já vypozoroval, tak ženská má myšlenky na sex když je v psychické pohodě. Ale když má starosti, tak na to nemá ani náladu.

U chlapů je to jednoduché. I kdybych měl starostí nad hlavu, tak stačí když sáhnu ženské na prdel a můžu hned šukat. Prostě v tu chvíli se mi vypne mozek. Tohle většina ženských neumí.
Přesně to si také myslím. Žena musí být v psychické pohodě, muže stačí políbit, strčit ruku do kalhot a chce i když zrovna prohrál jeho oblíbený fotbalový tým.
Chvíli jsem tady nebyl a rozjelo se to tak, že si říkám, že snad až tak špatný nejsem.

Že mám problémy s egem, téměř žádné přátele a koníčky je pravda. Také si myslím, že by mě žádná nechtěla jako milence a málokterá jako partnera (jestli vůbec nějaká). X let jsem chodil na různé terapie, něco to možná přineslo, ale že by ze mě byl muž snů, to se nestalo.

Myslím pragmaticky a jiné to už asi nebude. Pohled mé ženy bych rád dodal, ale vím jen to, co mi řekla, její myšlenky číst neumím.

To, že bych chtěl zkusit vykouřit nějaké hezké péro jsem jí před několika lety řekl. Asi už si to nepatuje a teď, když komunikace vázne, jí to teda říkat nebudu.

Pokud mi paměť slouží, tak hledání nové partnerky jsem jako řešení neuváděl, to přišlo až v diskusi. A jak jsem psal v jiném vlákně, nevím o ženě, která by chtěla průměrně vydělávajícího ženáče se závazky a bez střechy nad hlavou.
Souhlas, buď se chovám tak, že si sebe můžu vážit nebo hraju divadlo pro druhý a nesmím se divit lidem co si mě neváží.
Nicméně si vlastně myslím, že se tady bavíme o tý úplně nejvíc nejpravděpodobnější situaci, ve který je většina manželství s dětma, že paní má dvě děti, je unavená a měla by spát se svým mužem, kterej ji po těch letech, co jsou spolu, už vlastně moc nebere (důvody můžou bejt různý), kdežto muž by prcal furt, protože je to prostě muž (no hate). Kór jestli tenhle stav trvá už pár let, dost těžko se to bude svádět na přechod a podobně. Ženská v tomhle věku je šukuschopná i přes únavu, když má správný impulzy. :-)))
Se vším lze souhlasit. A jestliže by kdokoliv měl zůstávat z jeho pohledu v nefunkčním vztahu, ať už nefunkční je cokoliv co mu vadí, je lepší jednoduše jít pryč.
Asi to tak je. Nakonec je to jinak, než jsem si myslel, že to bude. Myslel jsem si, že se mě žena kolem čtyřicítky nebude líbit a sex už možná ani nebudu chtít. Naopak jsem několikrát četl, že hodně žen přijde sexu na chuť až po třicítce nebo později. A ono je to obráceně. Manželka navíc přibrala, což mě dost rajcuje. Dřív jsem si myslel, že mě kila navíc budou vadit a ono je to úplně naopak. Plnější tvary jsou při sexu tak sexy*2*

Kdyby mě například v práci povýšili, tak věřím, že by impulzy byly a stres a únava by šla stranou*6*
Víš co má u nás velmi pozitivní vliv na její celkovou pohodu a tím i chuť na intimní hrátky? Když si jí všímám. Když se zajímám jak se má. Když jí zavolám z práce když ona je doma. Taková blbost. 😀 Ovšem není to myšleno tak, že jí koupíš kytku a rázem se z ní stane nymfomanka. Bude to chtít trochu času.

Jinak pro mě je moje žena absolutní TOP ženská na světě. Párkrát jsem v životě uklouzl, ale ona taky nebyla vždycky svatá. A i když dokážu mrdat jinou a protože tam nejsou city, víc si k cizí ženské můžu dovolit a odvázat se. U té mojí je to něco jiného. Tam jsou ty city, brutálně, jestli mi rozumíš. Proto mám trochu zábrany, když občas chce, abych byl hrubý a mrdal ji tvrdě. Tož tak. 🙂
To je hezké. Diskuze někdy obsáhnou tolik věcí....
To máš pravdu. Někdy si jí všímám méně, někdy více. Pokud jí ale rozhodí v práci a pak ještě děti, tak to vůbec nepomáhá. Emoce jsou dost často pěkný svině.
Сообщение было удалено пользователем.
Ví to, občas jí to říkám. Nevím, jestli to má nějaký extra vliv, stále má jasný cíl zhubnout a sama sobě se nelíbí. Každý to má jinak, znám dvojnásobně silné ženy a myslím, že to některým z nich ani nevadí.
Modro láska Chuť k jídlu nebo sexu?🙂
Ne že ty holky jsou úplně stejné. Ony jsou v tomhle doslova mistryně. Je to jejich taktika tzv. přelézání z větve na větev. A obecně jsou ženy co se týče vztahů mnohem pragmatičtější. To, že neměly odvahu to je pěkná výmluva. Ženy nás muže nestále testují jestli jsme pro ně ti praví. Těch 5-6 let to byla doba testování a ten chlap v pozici manžela nakonec neuspěl a vyhrál náhradník. Ten náhradní prostě splňoval jejich potřeby lépe. No 5-6 let je docela síla, ale určitě to není neobvyklý, mohli v tom být společný závazky, který to trochu to rozhodnutí oddálily.
Jo vidíš to, tohle už jsem někde slyšel. To že ženy chtějí mít jistotu a pustí se jedné větve až tehdy, když se druhou rukou pevně drží jiné. 🙂
Myslím, že se tomu říká opičí taktika. Opice se také nepustí větve dokud se pevně nedrží jiné.

Jeden trochu jiný případ z okolí. Známý přišel na to, že je mu manželka několik let nevěrná (možná zrovna těch 5 nebo 6 let). Postupně zjistil, že milenců měla několik. A jak to popisoval, tak bych si na jeho místě nebyl jistý, že mladší ze dvou dětí je jeho. Mně tohle přijde hrozné, lidi jsou někdy horší než zvířátka.

Přítomné ženy si jistě řeknou, že jsem ten pravý, kdo by mohl moralizovat. Se zaplacenou prostitutkou bych ale morální problém neměl, jde o jasně definovanou službu, která nemá nic společného s city. Jak jsem psal jinde, kdyby přišla manželka s tím, že si chce zaplatit gigola, tak by mi to asi až tak nevadilo (a to jsem na sex prakticky kdykoliv k dispozici). Stejně tak bi sex. Šlo by jen o sexuální uspokojení.

S milenkami (jak mi tady někteří doporučovali) je to vždycky o hubu. Podle mě jde málokdy jen o sex, především u žen bývá něco v pozadí. Doufají, že se rozvede ( často to určitě nepřiznají ani sobě) apod.
Spousta myšlenek:
- "Musel bych platit aloše"
- "Musel bych platit nájem"
- "Neumím vařit"
- "Nesnáším žehlení a uklízení"
- ...
Takže v podstatě má full servis, jenom perverzní soukromá šlapka grátis 3x týdně tomu chybí. Otázka je, jestli si víc váží jí, nebo těch ostatních bonusů. A za jak dlouho by to dopadlo úplně stejně s tou novou...

Zahnout se dá i tak, aby si lidi neubližovali. S mojí stínovou manželkou její oficiální manžel několik let odmítá spát, takže od něj má podepsaný, že si smí tělesný potřeby uspokojovat jinde, s několika podmínkama (zdraví, zákaz rozmnožování,...). A není problém.
Tohle vsechno se da koupit, takze by mozna stacilo vice vydelavat.
Garsonka 15, alimenty dejme tomu 10, vaření, praní a žehlení (úklid garsonky bych samozřejmé zvládnul) nejméně 15, nějaké spoření na penzi a ostatní výdaje (auto apod.), to by chtělo alespoň 70-80 brutto. To nevím, kde by mi dali, když nemám VŠ, neumím vést lidi a nemám kvalifikaci, kterou nyní zaměstnavatelé oceňují.
Takovýhle peníze si vydělá i řemeslník, zahradník apod. Záleží na to čím dokážeš být ostatním užitečný. By ses divil čím se lidi dokážou živit nemají VŠ, pracují sami a mají klidně taxu 2500 Kč/hod. A nemyslím poskytovatelky sexuálních služeb a erotické masérky.
To je pravda, řemeslníci si dnes vydělají hodně.
Full servis a 3x týdně náruživý sex by chtěl každý, ne? Když to takhle napíšeš, tak to zní hrozně. Dalo by se za polehčující okolnost považovat to, že ženu nebiju, neberu drogy, nenechávám se od manželky živit, nechodím denně do hospody, nepiju v práci alkohol a jinde nepiju víc, než je v Česku běžné?

Znám případ, kdy měla atraktivní žena muže, který bral drogy, chlastal, neměl stálou práci a zadlužil je tak, že to musela mnoho let splácet. Nebo případ, kdy on chlastá jako duha, dokonce i v práci a po pracovním úrazu (nadýchal) bere jen minimum a manželka ho živí. I tato žena je pohledná, příjemná a jsou stále spolu.
**bere jen minimum a manželka ho živí. I tato žena je pohledná, příjemná a jsou stále spolu**

Láska je mocná čarodějka. 😀
Jo jo, láska je zvláštní věc. Celkem pracovitý muž, který pracuje bez pauzy mnoho let a který nevyvádí blbosti je pro mnoho žen méně atraktivní, než narkoman bez stálé práce, který naseká dluhy, které za něj musí žena splácet.

Chápu, že dobře situovaný muž je pro většinu žen atraktivní, to má logiku. Nechápu ale, jak mohou některé podlehnout někomu, kdo je pro dlouhodobější soužití naprosto nepoužitelný. Nejde snad jen o splození dítěte, ale i o jeho živení a výchovu a to nějaký čas trvá.

Zajímalo by mě, jak by tohle vysvětlil evoluční biolog.
Lovec, dobrodruh versus farmář, hospodář. Ženy asi láká víc ten lovec.
Během ovulace. Jinak spíš vítězí praktičnost. Ale to by se dalo doširoka rozvíjet a teoretizovat
Tohle je od přírody tak trochu podraz. S lovcem dítě a pak aby se staral jiný. A přitom to jde proti biologickému nastavení muže, který z těchto důvodů (riziko investice do cizích genů) sexuální nevěru ženy špatně snáší. Možná je to nastavené tak, aby to byl neustálý boj a přetahovaná o to, kdo urve nejvíc a kdo prohraje.
To by dávalo smysl. Doba se změnila a být lovcem, který se rychle vyčerpá podle mě není moc výhodné, v DNA je ale pořád spíš preference lovce.
Prdlajs. Podle evolučních biologů se řeč a myšlení vyvíjelo z velké části jako sexuální atributy. Předpokládal bych provázanost schopnosti komunikovat s tím, že je člověk zajímavý a tím i sexuálně přitažlivý. Nezaměstnaná fetka může barvitě líčit, jak si lítá na růžovým drakovi s duhovou pentlí a kam všude se na tom drakovi podíval, kdežto blbý dělník akorát jak jel busem na šichtu a jak ho prudil šéf...
S podivem kolik dělníků , dělnic je ve svazku...
Jenom jsem popsal další věc, kterou může být smažka přitažlivější. Nikde jsem nepsal, že to úplně diskvalifikuje ostatní...
Vzhledem k tomu, jak to skončilo, jsem se jí na něj neptal. Myslím, že uměl dobře lhát (což já neumím a jsem kvůli tomu v nevýhodě) a neříkat všechno, nemyslím si, že jí vyprávěl zážitky z fetování.

Těch případů je spoustu, v televizi občas nějaké jsou (většinou jsou v nich ženy, které řeší dluhy nebo to, že nemají na jídlo pro děti). Někdy zírám, jakými idioty se nechaly oblbnout.
Tvl proč pořád vytahujete vůbec tyhle vztahový extrémy? Feťáci, Gott..... Obyčejní lidé žijí v nekonečně šťastných láskyplných vztazích, jen omylem se stane, že mu na to začne drahá házet bobek?
Jsi z Prahy, tak si najdi chvíli času a zajdi do Sabinovky. Chodí sem muži i ženy, takže se vycakas, když potřebuješ a doma budeš v klidu.
To co popisujes se v mem okoli stalo snad vsem. Me nevyjimaje. Ze zacatku vztahu je vse nove neosahane a zena je pri chuti. Postupne to opada. Prijde svatba spolecny majetek deti a pak je konec. Zena prestane mit zajem. Veci, ktere ji trochu vadily najednou vadi hodne. Chut uz neni protoze je to porad to same. Experimentovat nechce. Hracky nelibi. Nove praktiky taky ne. Chlapovi stara taky zevsedni tak uz nema takovy zajem nepise ji hezke slova. Nevola pokud neco nepotrebuje atd. Dojde k odcizeni alespon co se tyka sexualni roviny. Zbytek funguje jste na sebe zvykli. Vite, ze se muzete jeden o druheho oprit. To vse je fajn ale v posteli konec. Chlap se snazi. Vymysli co by mohl jak by mohl. Loudi alespon pohlazeni nebo cokoliv. Na druhe strane mrtvo. V hlave zeny - chce zas zasunout a je myslenkama uplne nekde jinde. Chlap nema je nervozni zacne tlacit. Druha strana vidi jak je nucena zacne se stavet na zadni. Nasledne to chlapovi dojde. Pokusi se zmenit. Nepomaha tak se na to vysere a jsme tak kde jsi zrovna ty. Na krizovatce kde vis, ze doma nic nebude a hledas vychodisko. Chces s ni mit to co bylo muzes to s ni resit jak chces stejne je to pryc. Chlap je vlastne obet, nevera je spatne vsechno je spatne a nema to vychodisko. Cekas jen na to kdy nahodou bude mit chut a ty si vrznes. Stejne to stoji za prd, jsi nadrzeny a do par minut je po vsem. Druhe kolo pripadne cokoliv spojeneho se sexem uz nechce protoze ma splneno. Za me milenka je pruser. Placeny sex je v podstate sluzba.

Kolikrat to prirovnavam k decku bez penez pred cukrarnou. Koukas do vylohy vidis ty mnamky, ktere by jsis hned dal, ale vis ze to nedostanes.

Takze po p.ci. Bud se s tim srovnej nebo si najdi neco na zasun. Pokud nechytne sama druhou mizu doma to uz nebude.
Souhlas. 👍
A ještě ti tam v tom sledu událostí, které jako přes kopírák zažívají tisíce mužů něco chybí. A sice že po provalení nevěry bude stará fňukat a nadávat, že si ten hajzl našel milenku. 😄 Pomluví ho před celou rodinou a kamarády a udělá z něj největšího darebáka.
Díky moc za příspěvek. Skvěle popsané. Je to přesně můj případ. Včetně nechuti experimentovat, rychlého vyvrcholení a nechuti na druhé kolo...když už se jednou za čas obětuje.

Kdybych měl milenku, tak by na to určitě přišla (možná bych se sám prořekl, našla by někde vlas, cítila by cizí parfém apod.) a nejspíš by mě nejen všude pomluvila, ale navíc by podala návrh na rozvod. To už mi přijde lepší i smířit se s tím, že jsem si do 42 trochu užil a zbytek života budu zase jen honit jako v pubertě. A možná ani ne celý zbytek života, v třeba sedmdesáti už asi nebudu potřebovat ani masturbaci. To už asi budu říkat: "nevadí, že nestojí, hlavní je, že pevně visí".

Různé filmy, vtipy a machrování chlapů v hospodě je o tom, že "stará" chce pořád prcat a oni už ne. Vzhledem k tomu, že nebylo kde zjistit realitu, jsem tomu věřil. Jsem velmi rád, že v tom nejsem sám. Díky.
Znám takové jako ty. Co dodat. Upřímně, takhle blba jsem byla taky. Deset let celibátu. Si asi vytisknu metál a budu se hrdě bít v nadra....
Jenže život je i krásný ...
Spíš je to o tom, že jsem posera a také o tom, že si neumím najít příležitost jinde. Kvůli metálu a možnosti hrdě se bít v prsa určitě celibát udržovat nechci.

Znám muže v mém věku, kteří jsou dokonce nezadaní (ani se nemusí bát manželky) a stejně si nevrznou. Pokud není žena fyzicky neatraktivní, tak je podle mě pro ni snažší najít někoho na sex.
Tvl tak tyhle kecy miluju.... Žena to má snazší.... Blablabla.... Když je chlap co k čemu.... Ne, jak už někdo psal, jedinec mužského pohlaví



Fyzicky atraktivní žena to má snažší. Neatraktivní to má těžší. Někteří muži to se ženami umí, mnoho jich ani není v nějakém extra postavení, o vzhledu ani nemluvě. Já to se ženami neumím a lepší to asi nebude. Mám se kvůli tomu střelit do hlavy?

No nic, pochopení od ženy, to bych chtěl moc, to je mi jasné.
Jesis, to jsou tak blbý a alibisticky kecy.
Máš pocit, že kamarádku s výhodami si můžou najít jen korporátní nebo jiní alfasamci s bourakem barákem tryskáčem.... A samozřejmě adekvátní kamarádku. Výmluvy.
Tak třeba Karel Gott to měl trochu jednodušší . Po koncertu zašel do backstage a tam si vybral tu, která se mu líbila nejvíc. Ta byla poctěna, že může s Mistrem strávit noc.

Ještě snazší to měl Robert Plant. Tomu je vybíral manažer. Na každém koncertu měl za úkol vybrat šest nejkrásnějších fanynek z první řady. Na hotelový pokoj nechal dodat šest panáků. Po každé ojeté krásce si dal Robert Plant panáka.

Já to mám trochu těžší, netvrdím ale, že to nepújde.
Překlep, mělo být nepůjde. Nejsem disgrafik.
Ty o tom ani neuvažuj. Ztráta času. Pro oba případné aktéry.
Ty výmluvy na Gotta jsou trapné
No jo, jakmile o sobě muž zapochybuje, tak ho začne žena ponižovat a psát mu, že má samé výmluvy. To je také zajímavý rozdíl. Muž by začal ženu chlácholit a říkat jí (psát jí), že se zbytečně podceňuje a že pokud to chce, tak jí to vyjde. Až se rozhodnu, tak určitě nějakou najdu.
Jenže ty pochybujes celou dobu. Nebylo to nikterak zlomyslné. Jen věcně konstatuju. Hledáš důvody proč to vlastně nejde. Ani nechceš. Stojíš o falešné chlácholení, že určitě zkus rande, bude skvělé?
Potkala jsem pár fajn lidi. Sice bylo pracné vymyslet společnou chvíli, ale pár hodin u kávy, povídání, bylo úžasné. Ale z žádného nikdy nečpělo takové vypočítavé kalkulovani, byť osudy jsou různé i smutné. (отредактировано)
Chlácholení nepotřebuju. Nepotřebuju ale ani aby mě někdo ponižoval a psal mi, že bych byl pro kteroukoliv ztráta času. Pokud bych byl s nějakou na kávě, tak bych jí samozřejmě mou chladou vypočítavost nesděloval. Jestli bych se nějak prozradil nebo ne, to nevím.
Neponizuju tě. Prostě nedělej co nechceš. A tohle evidentně nechceš. Takže o čem se bavíme.
Tvá slova jsou jsem nekomunikativní, s nikým se nekamaradim, málokdo mi sedne, nejsem dostatečně atraktivní....
Z tebe je to cítit na sto honů.
Na začátku jsem sem napsal řešení, která by pro mě byla přijatelná a chtěl jsem znát názor někoho dalšího. Pro jistotu jsem to teď kontroloval a milenka v možnostech nebyla. S tou přišel až někdo v diskusi.

Účel to nakonec splnilo, dost mě uklidnilo to, že je to celkem běžné. A také jsem díky tomu pochopil, proč má tolik mužů milenku. Často to není z rozmařilosti, ale proto, že je k tomu manželka v podstatě donutí (nechce s nimi spát, přestože ví, že muž občas sex potřebuje).
Když je žena neatraktivní, tak to jednodušší nemá. Ani v seznamování, ani v sexu.
To je ten samý blábol jako ti jeho alfa samci. By 90 % žen obzvláště v fabrikách a pod bylo zoufale svobodných.
Buď dotyčná -ny má v sobě něco pro toho druhého atraktivní nebo ne.
Jinak si neumím vysvětlit ty vdané krasomily kolem sebe
Já třeba nemám vůbec nic, jen tu kundu 🤣 ale vzhledem k tomu, že mne v životě v reálu žádný chlap neoslovil, tak asi fakt žádný magic nebude. Ještě že máme internet a spoustu modrých zmrdů, kterým je jedno, jak ženská vypadá, ale hlavně že má díru
Jak myslíš. Podvědomě či vědomě podle mě chceme a reagujeme na dobrý protikus. Šlápnutí mimo se asi nevyhneme. Ale abych tak vulgárně mluvila o sobě a druhých a ještě se tomu děsně smála..
A to o sobě mohu taky s klidným svědomím říct, že jsem stará tlustá škaredá.
Za celý život jsem na dobrý protikus nenarazila. Ale jistě, ještě mám pár let, než se dostanu do hrobu a třeba se nějaký dobrý protikus najde. Já jen celý život poslouchám jak jsem hnusná, neschopná, tlustá....takže mi nezbývá, než se tomu zasmát. A co si budeme...tady jsou jen modří zmrdi...tak jsem zavedla své pravidlo...neseznamovat se a mít chlapy na salámu. A fakt nevěřím pořekadlu že každé zboží má svého kupce
a víš proč jsi na ten správný protikus nenarazila? proč tě žádný chlap nikdy neoslovil? protože jsi přijala to co ti říkají ostatní.uvěřila jsi tomu a podle toho se chováš a přesně tohle z tebe směrem k chlapům vyzařuje." jsem hnusná,tlustá,k ničemu a vůbec si nevěřím".je velká spousta chlapů kteří mají rádi baculky,nebo těch kteří nehledají zrovna modelky.ale který chlap by chtěl někoho z koho cítí to co z tebe?chtělo by to zapracovat na sebelásce,sebepřijetí,hrdosti atd,atd.ono totiž platí-co vyzařuješ-to dostáváš.takže se přestaň litovat,shazovat se a začni na sobě makat.jsi ještě dost mladá na to abys to zabalila!
Jenže já jsem k té tloušťce fakt hnusná a totálně bez koz. Jen tlustý válec neforemný 🤣 tím fakt někoho zaujmu 🤣
Pochopila, ale je baculka a baculka...já jsem jen nepřitažlivý hybrid. Na mně nic není. Už to chápeš? Nemám čím prvoplánově zaujmout... mými vlastnostmi? Asi těžko, když mne každej odkopne na první dobrou. A upřímně...opět se budu opakovat, ale chlapi do mého života už nepatří. Já svůj život obětovala pro svou krev. Jediné,co můžu ještě ovlivnit, je to, že svoje tělo udržím co nejdéle na světě.
Ty nechápeš že musíš změnit myšlení.mít se ráda, vážit si sebe sama.pokud tohle nezměníš, vždycky se k tobě budou chlapi chovat tak jak píšeš.
Míváš docela zajímavé názory a ráda tě čtu. Jen do chvíle, kdy nám tu začneš doslova cpat jak jsi hnusná, tlustá chlapa ani vidět. Nezlob se, ale tohle už je otravný. Ať ti kdokoli cokoliv napíše, pořád meleš svou. Hnusná tlustá chlapa ani omylem vulgární. A strašně vysmati smajlíci.
Víš ono to působí, že jsi strašně nešťastná zoufalá, tím se na každého tady věšíš a chceš to své zoufalství rozmělnit. V okamžiku, kdy ti někdo napíše, zadupes ho do země, jak to máš zmakany. Ono kdyby to bylo třeba v jednom fóru, ale zvrhává se to pravidelně ve všech.
Nezlob se, je to můj názor. Taky jsem si uvědomila, že se občas chovám podobně, když jsem nešťastná a nevidím východisko. Ale přišlo mi trapné být otravná
Ok, už končím. Smazala jsem už i popisek,. protože tady žádný modrý mé rozhodnutí respektovat nebude. Takže čistý profil. At si tedy píší, co chtějí... nebudu reagovat.
Ty jsi skoro jako já, jen s tím rozdílem, že já si o sobě myslím, že jsem celkem pohledný, ale že to je v případě muže na nic. Škoda že nemáš nějakou fotku v galerii, abychom mohli posoudit, jestli trochu nepřeháníš. Už jsem viděl i ženy, které se podle mě opravdu nemohou nikomu líbit (i s přihlédnutím k tomu, že má každý jiný vkus) a přesto jsou často zadané nebo vdané. Pokud jsi ale sama šťastná, tak je to skvělé.
Nic ve zlým, ale když jsem tě tu nedávno četla poprvý, první co mě napadlo bylo, že frigida má druhej profil. :⁠-⁠)))) Naštěstí jsi v tom nezabředla a nefňukáš. :⁠-⁠))))
Parádně popsané 👍 Přesně tak u nás.
Nevim co řešíš a jakou odpověď čekáš. Mám to doma podobně, tak mám kámošku se stejným postižením a tak spolu prcáme a prcáme, nic neřešíme, sedíme si, rozumíme si už hodně dlouho. Tak buď se s tim smiř, nebo prcej jinde.
Za mě taky lepší prcat jinde. Je to sice podraz, ale když všechny pokusy o znovunalezení manželské intimity selhaly, tak je tohle nejméně bolestivé řešení. Pokud se to dělá s rozumem, nikdo se nic nedozví a všichni budou spokojení.
Asi tak.
Ty nemáš právo vynutit si sex, na to jsou dokonce paragrafy v trestním zákoníku, protože o svým těle smí rozhodovat jenom ona sama.
Ona má stejný právo rozhodovat o tvým těle, jako ty o jejím. Takže ti nemůže nařídit celibát.
A oddací list není list vlastnictví...
Ona ti nemuze naridit celibat. Super veta. To bych tesal do kamene.
Já bych byla svině a celibát chlapovi nařídila 🤣🤣
Vlastně nevím, jakou odpověď jsem čekal. Užitečné odpovědi byly podle mě ty k bi sex, tudy asi opravdu nevede dobrá cesta.

Asi jsem trochu čekal, že bude kladněji hodnocený nápad chodit občas ke "společnici". Asi je to mým osobním nastavením, tohle by totiž bylo nesnazší řešení. Hledání milenky, nebo řekněme kamarádky s výhodami, je o dost náročnější.

Nejvíc mi ale pomohlo to, že v tom nejsem sám a že je to celkem běžné. Jen je to tabu, mluví se o tom možná mezi nejbližšími přáteli a z mých nejbližších přátel má jeden novou partnerku (takže do toho buší o 106) a dva nemají žádnou ženu. Co vím, tak nemají ani náhodné známosti. Hledání partnerky jeden z nich vzdal a druhý tomu nechává volný průběh, nesnaží vyvíjet aktivitu, aby někoho našel.

To, že v tom nejsem sám mi sice pytlík nevyprázdní, ale alespoň už si nemyslím, že jsem si zase vytáhnul černého Petra a zatímco ostatní sexují, tak já jen minimálně a ještě se musím doprošovat. Díky tomu budu myslím méně protivný a nebudu na ní tlačit, což by mohlo prospět nám oběma.
Ještě jsi zapomněl, že mezi tím tvým a tvých kamarádů hledání partnerky je jeden zásadní rozdíl. Ty jsi ženatý a to je při hledání kamarádky s výhodami dost velká překážka.
Proč by mělo kamarádce s výhodami vadit, že jsem ženatý? Kvůli ženské solidaritě nebo kvůli čemu? Pokud by se mnou nechtěla vztah, tak jí může být jedno, jestli jsem ženatý, rozvedený nebo svobodný, ne?
To si piš že jí to pravděpodobně bude vadit. Jednak kvůli té ženské solidaritě a i kvůli tomu, že z ženatého chlapa jí nepatří ani kousek. Nevím jestli to přesně dokážu vysvětlit. Jeho (toho ženáče) život je někde jinde, s někým jiným a i ta kamarádka s výhodami chce trošku víc. Ano, schází se především kvůli sexu, ale ženská to bere trochu jinak než chlap. Chlapovi stačí dvakrát týdně na hodinu vyklepat pytlík a hotovo. Ženská o tom vztahu a o všem okolo víc přemýšlí, bude chtít kdykoliv zatelefonovat, napsat. Nemusí to tak být vždy, to je jasné, ale co jsem vypozoroval, tak pro ženskou co hledá přítele, i třeba jen do postele, je ženatý chlap fuj.
Mě to nevadí. Naopak. Že zkušenosti mohu říci, že raději ženatého. Na pohodu příležitostně vypnout. Zajít na oběd, procházku..... Sem tam si zavolat, samozřejmě s ohledem na soukromí. Nemám potřebu se na někoho lepit jak zvejkacka na boty. Ocením svobodu, ale i vzájemné těšení se, radost a příjemné občasné chvíle.
Naopak. Ti nezadaní mi v mnoha případech, neříkám všichni, přišli divní. Někdo se lepil, jiný se začal citově poutat, zažila jsem i vydírání.
Samozřejmě že to může být všelijak, psal jsem to i výše. Nejsem ženský psycholog a je dobře že se k tomu vyjádří i ženy. 🙂👍
Jestli ta solidarita není jen když se jim to hodí. Pokud je muž super partie, tak pochybuji, že ho ze solidarity odmítne. Já ale zas tak super partie nejsem, takže u mě by to asi vadilo.

Ženy mají na většinu věcí jiný pohled a je to asi i dobře. Pokud by většina žen fungovala v sexu jako muži, tak by měl málokterý muž doma děti, které splodil.
Buď chceš udělat změnu, tak ji udělej. Nebo nechceš a chceš jen slyšet tady od ostatních to co chceš slyšet. My se rozváděli muž 4 děti, žena 3 děti. Ekonomický nesmysl. Na obzoru byly jen problémy. A jsme spolu dvacet let, společně jsme vychovali pět dětí i když někdy jsme měli jen 300 kč na týden. Z toho plyne: Buď něco chceš a chceš to vážně, tak to zvládneš. Ta cesta není jednoduchá, ale jde to. Nebo sám pro sebe hledáš důvody proč to nepůjde=neřeš to, protože to doopravdy nepůjde, vše máš jen v hlavě.
A šli jste do toho s tím, že pácháte ekonomickou sebevraždu a budete mít 300 kč na týden? Nebo jste do toho šli s jiným očekáváním?
Šli jsme do toho s tím, že to nebude jednoduché. S tím, že spolu chceme být. S tím, že vztahy co jsme měli byly o v jednom případě žádném sexu, v druhém případě vlastně o ničem... Buď chceš udělat změnu nebo ne. Přesně takhle jednoduché to je, vše ostatní je alibismus a hledání důvodů proč ne. Ale každý si to musí sám srovnat v hlavě, my říkáme, že až nám bude osmdesát, ohlídneme se zpět a nebudeme litovat. Smutné je, když se ohlídneš a říkáš kdybych před deseti lety udělal to a to.... kecy, prostě to udělej a nelituj se dopředu.
To je ale jiná situace. Já bych nešel do finanční "sebevraždy" s tím, že budu s někým s kým chci být a kdo chce být se mnou. Já bych do toho šel s tím, že možná někoho budu mít (a bude to lepší nebo horší) a možná ne. Byl bych sám v pronajatém bytě a bez peněz šťastnější než teď? To asi není příliš pravděpodobné.
Jak jsme psali, buď to rozhodnutí uděláš nebo ne. Vše ostatní jsou jen kecy. Na velké rozhodnutí buď máš nebo ne. My odešli z ČR do Německa bez znalosti jazyka a bez práce. Vše jsme v ČR prodali a tady začali v pronajatém bytě. Bylo to těžké, ale šlo to. Jak píšeme, rozhodnutí je na tobě. Buď to uděláš a budeš třeba šťastnej nebo to neuděláš a budeš se mít stejně jako teď. Tak si ale potom nemůžeš stěžovat, protože nejtěžší je to rozhodnutí a to za tebe nikdo, ani tady na amatérech, neudělá.
Každý je jiný. Já na tohle nemám odvahu. Změny nesnáším. Lepší už to nebude, postupem času se to naopak zhoršuje.
Tak jsem si projela vlakno diskuse...Jenom ja.ja.ja.moje vyhody atd a o manzelce nic.Tohle fakt nechce mit doma zadna.Vubec se nedivim,ze s tebou nema sex.
ono není vše jen černobílé, co by měl říkat o manželce? každý myslí nejdřív na sebe, na své dobro, a pokud k tomu svému chce i dobro své ženy, nezbyde nic jiného než si s ní promluvit, říct ji to co tady napsal, i to co mu radili ostatní, a at i ona mu pak řekne svůj názor
Сообщение было удалено пользователем.
Tak tohle téma se tu opakuje pořád dokola , taky jsem do toho spadnul . Nikdy jsem si nestěžoval na počet
holek a docela si užil a pak jsem si jednu prima vzal , vše bylo ok , vášeň, láska , domov ,rodina.
Jedno dítě, pak si paní vyprosila druhé, zůstala s nimi spoustu let doma a já tu kárku tlačil na 110 .
Dům, paní auto , dovolená hory , moře, dětem všechno .
A pomalu to začalo vadnout , miluji tě, ale bolí mí hlava , bříško, jsem unavená , dnes to nejde , pravidelně si do noci četla.
Když na to došlo , byla spokojená, snažil jsem se , ale většinou jsem musel začít já , pak to došlo k tomu, že jsem s ní byl jak s loutkou . Mluvili jsme spolu o tom , zkusil jsem vše , hračky, videa, hudbu , nic.
A tak jsem honil, ale ženská mi chyběla, nebylo to vůbec happy, vedle vás pěkná ženská ale ty jsi v prdeli.
Takže přišel na řadu sex za prachy , nejdřív jen orál a pak už to bylo jedno , ale píchat za prachy to je zoufalství a tak kamarádky s výhodami .
Někdo to odsoudí , ale než hodíš kamenem , myslím , že jsme se pořád milovali , máme spolu děti a prožili
spoustu krásného , bral jsem si ale ženskou a ne uklízečku , kuchařku a tak .
A dnes ? Žiju s krásnou ženskou , ráda se mi líbí a v posteli fantazie ,rozumíme si , začal jsem znovu , přežil vyrovnání a
s paní mám pořád dobrý vztah , dáme oběd , pokecáme , sejdeme s rodinnou.
A co na konec ? Utečte z toho , serte na majetek , klidně si udělejte baby for smile , až buďte ležet v LDNce
s plenou , budete vzpomínat na to krásné a ta nová vám tu svíčkovou uvaří taky.





Krásný příběh se šťastným koncem. Žijeme jen jednou a největší omyl v podobných situacích bývá: Utekl/a bych ale nechci rozbít rodinu kvůli dětem.
To je bullshit jako kráva! Děti si zvyknou. To se prostě stává a když se na ně nebude srát a bude jim dál věnována pozornost od obou rodičů, i když už nebudou žít spolu, je to pro ně určitě lepší.
A kdo se o vás s novou paní stará? Najali jste si posluhovačku?
Frigido , asi jsi to vůbec nepochopila , ale jestli máš doma frajera , jen proto aby ti opravoval kapající kohoutek a sekal trávník , tak to promiň .
Tak přece si nechtěl brát uklízečku, kuchařku....
Kapající kohoutek si zvládám opravit sama 👍
Tak poslední pokus , neznám tě a nechci tady s tebou válčit, jsi zjevně žena z druhého břehu, ano radši bych si najal hospodyni než kurvu , dal jsem tomu spoustu let , taky jsem děti přebaloval a vodil do školky, makal natvrdo ve firmě, aby se rodina měla víc než dobře a cením si toho co žena dělala proti tomu , ale myslím, že jsme si kvit. Ale milování, poznáni, rodičovství jsou jedny z nejkrásnějších věcí , které nám Bůh
dal a tak jsem z toho nechtěl být jen užitečný spermodárce.
Ja jen, že jsi nepochopil ty svoji ženu. Tu kuchařku, služku jsi z ní udělal i ty. A pak ji to vyctes a najdeš si mladší model, který k tobě bude obdivně vzhlížet. Hlavně, že si to šukání máš jak omluvit. Proto mne zajímalo, jak jsi vyřešil, aby tvoje nová partie nebyla z ní kuchařka, služka, pradlena tvých fusek a trenek
Asi jsi poslouchala u nás za dveřmi, protože o tom víš všechno , paní k dětem měla , kdyby chtěla hospodyni , není problém, ale celé je to myšleno tak , že chlapi zůstávají právě pro ten servis , domy ,auta a samo kvůli dětem a rezignují .
Ve světě se tomu říká, že se vztah změní na spolubydlící a s tou novou v pohodě, sekám ten trávník, řeším ty kohoutky , ona domácnost a ještě u toho , jak říkáš super šukáme.
Ne neposlouchala,to je zažitý model domácností. Tak já když pořeším domácnost, dítě, pana otce, kohoutky, trávník, zvěřinec, tak fakt nejsem schopná ještě vyvinout nějakou energii k šukání 👍 navíc mne to fakt nebaví.
Jenom přenášíš svou špatnou zkušenost na ostatní vztahy. Ale takhle to nefunguje, ne všichni chlapové jsou lemplové a ne všechny ženské ze sebe nechají udělat posluhovačky. Fakt zhrzenější ženskou aby člověk pohledal.
Už to nechám být, ale bohužel nejsem jediná. Můj život nežiješ, takže se dá těžko soudit. Ale respektuji tvůj názor.
Bi hrátky nezkoušej, nebo se ti fakt zalíbí ten "no stress" faktor, i jak jednoduché to je. Hlavně se nerozváděj kvůli takové kravině. Kdyby sis pak spočítal, o kolik bys přišel, tak by tě chuť stejně přešla... (отредактировано)
V první řadě to res s manželkou. Nenut ji násilím zeptej ji zda si máš najít milenku. Nebo ji může gynekolog napsat tablety pro zlepšení líbida. Nebo zkusit ten sex okořenít. Třeba někde venku nebo formou hry. Jsou různé. Kostymky