Kozárovce lesík pri bilborde

Gay cruising

Kto tam zvykne chodiť onanovat?
Zajtra okolo 8:30 kto príde budem tam . Ajked teraz tam riešia tie stromy pri ceste tak neviem kam sa tam chodí
Diskbimuz
Diskbimuz Неактивный 4 месяца назад
Сообщение было удалено пользователем.
Dnes som sa tam zastavil a nikde nikto a bol som aj v caradiciach a takisto nikde nikto škoda
hitoro
hitoro Неактивный 2 года назад
Dneska niekto nahodou tam neodstavy ? Honka fajka budem tam stat s autom
Dnes od 20.00 do 21.00 hod. ... s kým sa vidíme? Napíš správu.
Diskbimuz
Diskbimuz Неактивный 2 года назад
Ahoj. Som otrok a na príkaz mojej pani ťa budem večer čakať nahý nad Rybníkom. Pritom sa budem natáčať a vystavovať. S tvojim povolemím by som sa rád natočil ako ti fajčím vtáka pre potešenie mojej pani. Tak isto moja pani chce aby som plnil tvoje ponižujúce rozkazy a bol urážaný (ideálne v angličtine). Má rada keď je zo mňa prasa a preto keby si ochotný možeš sa na mňa vymočiť, nechať si vylízať zadok a iné. Keď máš záujem napíš mi alebo asi budem tu v nedeľu o 20:00-20:30 48°17'53.0"N 18°33'23.6"E
nie je lepsi lesik nad nedalekym tankerom? perfektne miesto na zasitie sa, honky fajky cruising... kto tam chodi?
niekto sa dnes prechadza pri billboarde, na tankeri v lesiku alebo omv?
dnes som sa zastavil pri bilbode vycurať sa na parkovisku bolo jedno auto nejaký chalan fajcil asi ma videl chcel som sa aj vykadiť ale isiel som radšej na druhú stranu keď som išiel po tom k autu v tmavom odstavenom aute nik nebol ani neviem prečo som išiel kúsok k lesíku a tam som ho stretol bez slova mi povedal no pod honit tak som išiel krásne sme sa urobili a rozišli takéto šťastie sa da zažiť hádam len na beckove na nudaplazi
Už je celkom fajn vonku, bolo by načase obnoviť spoločné honky vonku 🙂
Zdravím, môžem sa opýtať, kde sa to chodí honit za Kolárove-Olichov? Nikdy som tam nebol, láka ma to... dajte mi, prosím, informácie...??? Ďakujem.
O aké miesto ide...rád by som skúsil vzájomnú vonku..niekto dnes? Ja neskuseny
pohladaj tanker caradice. parkovisko nad pumpou priamo hranici s lesikom, do ktorého sa da lahko vojst a vystrajat v krickoch 😈😈😜
ano ano, tam sme to neraz odparkovali a rozdali si to s priatelkou *3*
Pôjdem to pozrieť k bilbordu chodievam ale Čaradiciach som ešte nebol
zajtra poobede ..navecer,,niekto olichov OMW pumpa...parkovisko pri zubor restike ..pumpa tanker pri R1..alebo tekovske nemce ..odpocivadla??
hitoro
hitoro Неактивный 3 года назад
Caute išiel by niekto dnes na spoločnú honku fajku v aute ?? Správa
Pošlete mi niekto mapu a označené miesto aby som zo našiel ? Ďakujem
Kto ide dnes ?
Pošlite mi kde sa to presne nachadza išiel by som
Parkovisko pri billboarde kto sa pridá dnes na honku keď sa zotmie ?? RP
V pondelok okolo obeda budem si honit v aute. Kto sa pridá?
Dnes som prechádzal trasu Kozárovce -Olichov, kde to miesto je? Jeden billboard som videl pred lesikom smerom na Olichov. Rad sa niekedy zdravím
Dnes 16 30 budem honit v aute pri bilborde prida sa niekto? Honenie fajcenie navzajom
Ahoj ja tam budem ráno okolo 8ej ak chceš môžme sa tam stretnúť .
To neviem ale ja tam mám čas len od 8ej do 9ej potom už musím ísť
Kto dnes ráno tam bude? Zastavím sa tam obzrieť to a pohoním tam
Ja som tam len v piatok doobeda buď okolo 8ej alebo potom 11:30
Okolo 8ej alebo potom okolo 11:30 keď sa budem stade vracať spet
Ak myslíš ten billboard pi železnici na hlavnej ceste, tam by som nešiel, neďaleko je cigánska osada 🤮
Nie ten, myslím vzadu na ceste ako sa vychádza na Olichov
V piatok sa dalo ... prvy krat som videl ako sa muzi bozkavaju a aj som si trochu pofajcil