Jak koho baví sex?

U žen i u můžů?

U žen mě napadají 3.
1- sex mě baví a užívám si ho.
2- je mi to fuk, občas si ho dám.
3- sexu se i bojím, abych neztratila nad sebou kontrolu nebo neměla nějaké zdravotní problémy.
Po dětech ho už ani nepotřebuji.

U mužů.
1- potřebuji sex často, a mám ho.
2- sex bych si dal, ale je to moc složitý.
3- na sex kašlu, stejně mě žádná nechce.
Hoňka ve všech případech.
Když tak doplňte...
Сообщение было удалено пользователем.
Chtěla bych znát názor partnerky.. jestli si to jen nemyslíš a vše dělá jen proto, aby od tebe měla klid, když ti podrží. Orgasmus umí sehrát fakt každá 👍
Upřímně? Jsem taková svině, že když mne ten dotyčný fakt nebavil, tak jsem si zahekala, poplácala po ramínku, jaký je kanec a raději odešla. A už se neozvala. A teď? Ani nevím...sex mne nebaví a když na mne jednou za uherský rok přijde chuť. Stačí mi minuta klikání na myšku, abych vypustila páru a šla spát. Vždy jsem víc dávala než brala z pozice, že mám být vlastně vděčná za ti, že se mnou vůbec někdo chce mít sex. A netajim se tím, že výběr byl hodně špatný a byla jsem jen matrace s dírou
Dala bych 4. bod u žen a to tenhle: přestává tě bavit být matrace na jedno použití sloužící k vytřepání pytle, šukání stojí v tomhle případě za totální howno, takže díky, sex nepotřebuju a nevyhledávám
A zapomněla jsi doplnit jsem frigidní a vůbec mě to nebaví.....*3*
Tak u mne to je v pořádku. Jen mne fascinuje, že tady ti modří mistři jsou takový neupřímný hovada, že nedokáží jednat na rovinu. A že ženy jako matraci používají? Vždyť je to pravda
Vnímáš např. Manželský sex tak jako že žena je pouze matrace? Pokud si to myslíš tak není něco vpořádku ale asi u tebe....
Já nejsem vdaná. Ale když to stáhnu na partnera...po porodu jsem se musela s děckem přesunout do samostatného pokoje, aby se pan otec necítil unavený a my ho nerušily. Ještě půl roku jsem se snažila o nějaký kontakt.. sblížení, ale i tenhle pohár přetekl. Takže 8 let spolu nic nemáme a momentálně jsem v takovém stádiu, že kdyby se mne jen dotkl, tak asi budu zvracet
Ok já si myslel že tam bude nějaký problém. Tak to je třeba nějak vyřešit přece se nebude člověk celej život dívat na toho druhého z nelibostí neli z nechutenstvím tak jak jsi to popsala....potom to můžeš vnímat tak jak jsi to ostatně napsala ale věř že takhle vztah určitě nemá a nemůže fungovat ku spokojenosti obou....
A proč jste spolu? Být s člověkem ze kterého se ti chce zvracet je slušná diagnóza ..
Byl u porodu? Jestli jo tak možná bude ta vzniklá chyba od suď
Nebyl.........................................................