Ja odpoveď na túto otázku poznám, ak výhradne na písanie tak áno ,
niekoho na stretnutie to je už len 50/50
Ale ak niekoho na sex a milovanie to je už iba 5percent
no mne sa nedarí nájsť, a pritom nemám vysoké nároky, ale zase neberiem všetko.
niekoho na stretnutie to je už len 50/50
Ale ak niekoho na sex a milovanie to je už iba 5percent
no mne sa nedarí nájsť, a pritom nemám vysoké nároky, ale zase neberiem všetko.
Základ je nemať prehnané očakávania, pretože Amatéri nie sú stránka pre randenie a nezáväzný šuk. Ak si však dostatočne trpezlivý, netlačíš príliš na pílu a máš zdravú sebareflexiu dajú sa tu zažiť pekné príbehy vrátane sexu, o ktorom sa iným len sníva. V prvom rade je to len a len v tvojich rukách či odídeš nespokojný alebo si tu budeš užívať život...
Treba si ešte uvedomoť jednu dôležitú vec. Kvantum ľudí sa tu len zabáva alebo si len zdvíha ego (najmä ženské a párové profily). Imponuje im masívny záujem, čo sa v reálnom živote nestáva. Lebo tu je o každý červený a fialový nick obrovský záujem, hoci sa za ním môže skrývať hlúpa škaredá osoba . Ale tu je za hviezdu, tu jej každý dvorí a líška sa jej.
Potom tu máme ešte kategóriu fantazírujúcich snílkov, ktorým stačí že je o nich záujem a svoje sny prežívajú vo virtuálnej realite. K reálnemu činu sa však nikdy nedostanú. A ďaľšia kategória sú tí, ktorí komunikujú nadržaní, s penisom v ruke alebo s prstami vo vagíne a vtedy sú akční a idú do všetkého ... až kým sa nespravia a tam to skončilo
Potom tu máme ešte kategóriu fantazírujúcich snílkov, ktorým stačí že je o nich záujem a svoje sny prežívajú vo virtuálnej realite. K reálnemu činu sa však nikdy nedostanú. A ďaľšia kategória sú tí, ktorí komunikujú nadržaní, s penisom v ruke alebo s prstami vo vagíne a vtedy sú akční a idú do všetkého ... až kým sa nespravia a tam to skončilo
Ale áno, dá.... občas...
Ale trocha matematiky na zaciatok: na 100 chlapovi tu sú 3 pekne ženy, ktoré si potom vyberajú zásadne len tých najväčších samcou. Tada ak máš 190, chodíš do posilky, máš auto, si z velkeho mesta a máš chatu na sex, tak sa o teba ženy bijú. Bohužiaľ o priemerného muža tu nik nestojí.....
Ďalšia vec čo má hnevá, že miestny muži v snahe zapáčiť sa, presviedčajú všetky zvišné miestne "obézne dámy" aké sú nádherné a žiadané, tie potom maju o sebe skreslené vnímanie, sú presvedčené ze vyhrali súťaž krásy a majú nereálne prehnané nároky. A tiež sa dožadujú len tých najväčších samcou.... A to ste si ale sami poslali......
:-)
Ale trocha matematiky na zaciatok: na 100 chlapovi tu sú 3 pekne ženy, ktoré si potom vyberajú zásadne len tých najväčších samcou. Tada ak máš 190, chodíš do posilky, máš auto, si z velkeho mesta a máš chatu na sex, tak sa o teba ženy bijú. Bohužiaľ o priemerného muža tu nik nestojí.....
Ďalšia vec čo má hnevá, že miestny muži v snahe zapáčiť sa, presviedčajú všetky zvišné miestne "obézne dámy" aké sú nádherné a žiadané, tie potom maju o sebe skreslené vnímanie, sú presvedčené ze vyhrali súťaž krásy a majú nereálne prehnané nároky. A tiež sa dožadujú len tých najväčších samcou.... A to ste si ale sami poslali......
:-)
Viem sám som pozeral koľko je tu ženských profilov a koľko mužských, ženských asi 23 tisíc, a mužských okolo 170 tisíc len u ženských, sú aj falošné a aj neaktívne profily, ja beriem že sa nedá hneď nájsť, trochu to mrzí, keď si človek myslí že komunikácia v pohode a nakoniec nič, čo už no to je život, treba ho brať taký aký je 😊
Tiež patrím k obéznym dámam. Chlapovi ktorému sa nepacime tak jednoducho nenapíše. Je také nepredstaviteľne ze aj my sa mozeme niekomu páčiť alebo co? Každý ma predsa iný vkus 🤷🏼♀️
Skor sa treba zamyslieť ze koľko je tu fejkovych ženských a párových nickov, koľko je tu dam ktoré za vsetko aj za popisanie zobru kredity alebo peniaze a tak dalej. Myslim ze toto je vacsi problem ako tých niekoľko dam pri tele.
Skor sa treba zamyslieť ze koľko je tu fejkovych ženských a párových nickov, koľko je tu dam ktoré za vsetko aj za popisanie zobru kredity alebo peniaze a tak dalej. Myslim ze toto je vacsi problem ako tých niekoľko dam pri tele.
Toto máš pravdu, chcel by som vedieť koľko je tu naozaj real ženských profilov, a ktoré len tak na oko,
Všetky ženy sú niečím pekne a výnimočne, nechápem prečo by si sa nemala páčiť, z mojej strany si náhodou veľmi v pohode, mne sa zase vôbec nepáčia rovné laty 😅
Všetky ženy sú niečím pekne a výnimočne, nechápem prečo by si sa nemala páčiť, z mojej strany si náhodou veľmi v pohode, mne sa zase vôbec nepáčia rovné laty 😅
Pod toto sa podpisujem 

Ty nemas co riesit. Mas pekne plne tvary, ale mas tu aj extremy.
Toto ma logiku. Ale tak to je normalne. Kazdy ked moze si vyberie vacsie alebo krajsie. A ano tych nadrzanych chlapov je vzdy viac. Nadrzane zeny riesia viac in real life lebo je to pre ne relativne jednoduche.
Možno niesom dokonalý, ale som normálny chlap ktorý hľadá ženu na milovanie a sex , aj keď mám 184cm 82 kg a dole 18/19-6 ale som zarasteny a pre niektoré ženy je to ako mor, a ostatným sa to nepáči.
Ale tak nádej umiera posledná
Ale tak nádej umiera posledná
Сообщение было удалено пользователем.
Ako kedy, ale aj na výzore záleží a veľmi, veľa žien mi povedalo že sa so mnou dobre rozpráva, že sa dá so mnou baviť o všetkom, a že n riešim svoje ego a počúvam ich, ale niesom ich tip, jednoducho sa im nepáči môj výzor.
Nádej umiera posledná? Možno keby si svoju nádej neupieral len na túto stránku alebo internetové zoznamky všeobecne, nemusela by pomaly ale isto umierať... Podobných tém, akou je táto, tu bolo milión a v žiadnej z nich sa nikto nedozvedel nijaké svetoborné know-how ako tu baliť baby a sexovať s nimi od ráno až do večera. Nespoliehaj sa na internet, spoliehaj sa na seba. Vybehni do nejakého lokálneho podniku a pokiaľ nie si totálne drevo, tak skôr, či neskôr niektorú zbalíš...

Dá sa niečo reálne nájsť?
Dá sa tu reálne nájsť?