Já to mám obráceně, pouze vaginální. Buďme rády, kolik žen nemá žádný. Jsme každá original.
Ja mavam aj vaginalny ale skor ked si to spravim sama :D umelakom a musim byt moc nadrzana bez toho aby som mala poriadnu chut na sex to nejde. Vtedy sa vaginalne spravim tak za 5 minut :D a urcite je to ine ako klitoris .Ziadnu specialnu techniku pri tom nepouzivam len skoda ze mi to nejde tak aj pri sexe :( neviem v com je problem.. a pri tom kolko x citim ze to uz na mna ide ze uz len kusok a spravim sa vaginalne aj pri sexe a nejde to :O nedotiahne sa to do konca a prejde ten pocit.. a dlhsi sex na to nepomoze.. skodaaa
Moje žena vaginální orgasmus běžně prožívá, je to hodně o velikosti,sama mi to řekla. Taky tím, že jste ženský a jinak myslíte :D Tak je faktor láska, důvěra a bla a bla :D Také poloha je důležitá! Takže za mě, je to běžná věc.
Velikost je ve "hře" hlavně u starších žen.Mladé ženy velkého nechtějí a dělá jim bolest. Starší ženy si macka chválí a chtějí ho. Při něm pak mívají vaginální orgasmus.
Je to hodně osobní každé ženy, rády na takové orgasmy pak vzpomínají!
Je to hodně osobní každé ženy, rády na takové orgasmy pak vzpomínají!
Сообщение было удалено пользователем.
Jo,jo....šikovný chlap a bod G to je něco nádherného....výbuch extáze jistý!!!
Сообщение было удалено пользователем.
Musím říct, že já jsem jej u přítelkyně objevil, sama předtím ani nevěděla, co to je. Bod G je super, některé ženy ho mají citlivější, jiné zase vůbec. Postupně jak se s tím srovnávala tak to bylo více a více. Teď jsme ve stavu, že ji udělám v 90% prsty na G bodu a bez ručníku ani ránu. Je to sice velmi sexy a vzrušující ale i naopak na škodu často. Naopak přes klitoris nebo lízáním ji udělám jen zřídka, když je velmi vzrušená. Udělá se krásně i s vibrátorem vevnitř. Sama mi říká, že si na G „nedosáhne“ tak, jako když ji to dělám prsty já. Podle mne není tak těžké jej najít, ale nezaručuje to úspěch.
Moje žena má vaginální orgasmus stále. Tvrdí mi, že je to hlavně o celkovém rozpoložení ženy, jak se cítí ve vztahu, jak mě má ráda a tak..... Strašne moc věcí do tohodle hraje svou roli.
Já se udělám jen při orálním styku. Vaginální orgasmus jsem zažila dvakrát a musím říci, že je to úplně něco jiného. Určitě nejde jen o techniku. Ja oba prožila, když jsme byli s dvěma kamarády a manželem na chatě. Ale alespoň u mě tomu napomohla atmosféra..
Vaginalne orgazmy su nadherne . Okrem G bodu zabudate este na jedno miesto , ktore je pre zeny uzasne . Osobne u manželky raz doprajem klitorialny , potom g- bod a nakoniec ked hladkate prstamy krčok maternice a po anglicky -CERVIX . Len pomali a lahko hladkat . ked to jede , tak nech si zena lahne na brucho , roztiahnut nohy a takto sa lahsie da dostat ku krcku maternice . Nieje to velmi hlboko a v pohode sa da hladkat . Osobne dam dnu 2 prsty a mam ho medzi prstami . Ked ho chce tak mi povie ze chce to ine drazdenie . ja jej nepoviem , že je to iba krčok . nadhera skuste to
jsi trochu upad,ne?:-))To co dráždíš dvěma prsty a nie tak hlboko není určitě děložní hrdlo...to je myslím si minimálně takových 16 a víc cm hluboko.A kdybys byl baba a například bys musel absolvovat stěry z děložního hrdla a nebo výměnu nitroděložního tělíska,které se logicky taky dělá přes hrdlo,poznal bys,že manipulace s tímto okolím není vůbec nic příjemného.
Nesuď všechny ženy podle sebe. On je sice normálně hluboko, ale já ho taky dokážu stáhnout tak, že na něj bez problému dosáhnu...
Kazda zena nedokaze dosahnout vaginalniho orgasmu. Zaroven ale hodne zalezi na partnerovi, protoze citliva mista jsou nekdy "dobre schovana" ;) Dosahnout orgasmu drazdenim klitorisu je obvykle jednodussi, ale pokud mohu soudit, tak ten druhy si zeny uziji mnohem vic ;) A osobni poznamka - za ta leta jsem potkal jen jednu, kterou jsem nedokazal uspokojit vaginalne, ale ta byla dokonale spokojena s drazdenim klitorisu :)
ja mám 24 a tiež som ho ešte nedosiahla...
Většina orgasmů je klitoriální...Vaginální má jen malé procento žen....Vaginální je daleko intenzivnější !!!!
tak to prostě je.....někreré to tak mají....a prý je to i lepší...

vaginálny orgazmus-existuje vô
ako na to?