Permon pieris

Ahojte

Ahojte, nejaký párik kľudne aj zrelý co ide do Permonu. My ideme s priateľkou od 15teho do 17teho decembra.... Dáme kávu, vínko a uvidíme co ďalej *4**362**75*
Aj viete poradiť kde sa dá bezpečné užiť si? Ideme už budúci víkend... 15-17.12.
Sice sa tesne minieme ale aspon som sa inspiroval tipmi :)
16.-18.2. Permon s Haberom...
Radi sa zoznámime,podrinkujeme ...
Som išla že rezervujem izbu niekedy v septembri alebo začiatok októbra a na bookingu mi vyhadzuje,že hotel je už plne obsadený a to som skúšala viac dátumov 😟
Chod cez zlavomat. Maju tam akciu na 1-3 noci, podla tvojho vyberu a rovno tam sa da aj konkretny datum booknut.
Tak uz chapem, co ste tym mysleli… a nie len po 18, ale v podstate cely den sa tam deju veci… 😈😅
ako písali aj iný, je tam dole bazén, tmavý kde sa pláva nahy, aj s takým tunelom a zákutím a tam sme to s manželkou viac ráz robili, odporúčam
My sa chystáme na pobyt tento víkend do Permonu, sme nesmelý párik bez skúsenosti.. bude tam štíhly prijemny pár ?
Ak si chcete trošku aj užiť vo wellnesse tak tam choďte po ôsmej večer . Malo ľudí deti už tiež nie sú. A dá sa tam užiť.
Сообщение было удалено пользователем.
Po tej deviatej je to voľnejšie a viac možností . Ale v bazéne vymyslite všetko možné . V bazéne v kútiku som manželku pekne orálne uspokojil, keď som si ju posadil na ten stolík alebo čo to je . No dá sa pekne aj vo vírivke nad bazenom
Ten stolík je tam na to ako stvorený, raz som tam lízal manželku pred párom, škoda že sa nepridali.