Sdílení pusinky přítelkyně

Blowjob cizímu

Ahoj, potřeboval bych od vás radu. Jsme mladý pár a poslední dobou mě vzrušuje představa že moje přítelkyně to dělá pusou někomu jinému. Často když mi ho honí tak si vyprávíme o tom jak má právě v puse cizí penis, jak jí stříká do pusy a podobně. Chtěl bych tohle zrealizovat ale netuším jak, najít zde někoho na amatérech se trochu bojím aby nepřišlo nějaké hovado co by nerespektovalo naše pravidla a chtěl by něco víc. Úplně ideální by pro nás byla gloryhole, ale bohužel nejbližší máme asi v Praze (přibližně 100km) Ovšem mám taky trochu strach jak to tam chodí. Když chceme jít do té kabinky kde jsou gloryhole tak předpokládám že musíme projít místem kde bude nejvíc lidí? Chtěli by jsme aby nás u toho vidělo co nejmíň lidí. Omlouvám se jestli je to blbý dotaz ale prosímvás o jakoukoliv radu a splnění mého snu. Děkuji.
a co proste nejakeho kamarada z okoli rodiny. to by skytalo nejake bezpeci pred bacily.
Myslím, že i tady se dá najít normální inteligentní chlap, stačí nastavit pořádné síto už v inzerátu a zbytek protridit na osobní schuzce. Chápu, že i když do inzerátu napíšeš, že hledáš třeba VŠ, tak diplom nikomu kontrolovat nebudeš a stejně se přihlásí kde kdo. Bude to chtít trpělivost.
Případně bych to řešil někde na dovolené dále od bydliště. S někým se jako pár seznámit, dát pár drinků...
Než gloryhole a zoufalce z amatérů, radši to zkuste na nějaké akci třeba s dobrým nebo naopak vzdáleným kamarádem. Pár drinků a půjde to samo. V nejhorším řekne ne 🤷🏻‍♂️
Souhlasím, tady na amatérech autor moc nepochodí. Většina mužů tu jsou bez páteřní a nadržení natolik, že by se nejraději bez otázek pustili do čehokoliv, co má díru.