Análna hygiena

Ako sa vyčistiť pred análnymi hrami?

Veľmi rada by som chcela po rokoch túžobných prianí môjho manžela splniť mu želanie a síce obdarovať ho análnym stykom. Vždy mi v tom bránili dva problemy. Prvým je, že aj napriek teoretickym vedomostiam (klistír, výplachová sprcha...) neviem ako zabezpečiť vyčistenie análiku pred stykom, aby neprišlo k nejakým nepredvídanym komplikáciám. No a druhým je, ako všetci už iste tušíte, že nedokážem prejsť prahom bolesti pri prenikaní a vždy som doteraz zdupkala. Ale veľmi by som mu chcela jeho nedosiahnuteľný sen splniť. Tak prosím píšme, komunikujme, raďme sa, hľadajme riešenia. Ďakujem všetkým, hlavne dámam. Ale pánov nevynímajúc, pretože vy ste labužníci a podľa mňa máte v okolí análiku a v ňom viac erotogénnych zón, ako my baby. Môžte kľudne aj bi, či gay páni...
Na anal je dobre dat teplu sprchu aspon 3 krát vyplachut a potom jazykom ju uvolnit najlepšie pri lizani sa uvolny potom uz len prstom dráždiť aj robertkom ak mas trochu gelu a sup ho hnu par krat preklzat a potom penis uz krasne vojde a nemoze ju boliet uz nic mal som zeny co nemali anal a ked skusili uz chceli furt a nebolelo ich nic ked si to vies spravne pripravit tak to neboli vobec ale kazdy len chytro dnu aj na sucho a potom to boli
Análik nemá bolieť. Ak bolí, treba spomaliť.. Neponáhľajte sa. Najprv iba dotyky a postupné prenikanie dnu jedným prstom ..neskôr dvomi. Mne sa osvedčilo aj postupné prenikanie pri kúpaní vo vani. Musíš postupne uvoľnovať seba a aj riťku. Uvoľnenie je základ. Riťka je iná. Nejde to tak ako pri bežnom sexe. V žiadnom prípade nechod do toho typu "nedokážem prejsť prahom bolesti pri preníkaní".. uuuf.. to musí byť hrozne nepríjemné, to muselo hrozne bolieť.. Strava je tiež dôležitá, aj poznať svoje trávnenie a telo.. kedy do toho ísť a kedy nie. Ak by si chcela o tom písať viac, kľudne mi napíš správu :)
Ďakujem pekne. Ste všetci fakt zlatí. Moc empatickí. Ďakujem.
Žene sa osvedčilo keď dýcha z hlboka,zo začiatku som myslel že je taka vzrušena ale vravi že keď tak hlboko dýcha je to lepšie.Najlepšie sa nasunie sama a nie muž(lebo sme netrpezlivi🤣).Gel použivame taky ako pri fistingu,teda ide to lepšie.
Vhodna strava 1-2 dni pred dnom D (vygoogli bezzvyskova dieta) a spravne odhadnut mnozstvo vody (2-3 dl) pri cisteni je zakladom uspechu. Treba si uvedomit, ze cistis -vyplachujes len poslednych cca 15cm hrubeho creva, po prvu zakrutu :) Niekomu vyhovuje viac sprchova hadica, najlepsie gumenna s odrezanou koncovkou a na konci jemne osmirglovana (zabrusena), aby tam neboli ziadne ostre hrany, ktore ta mozu lahko poranit. Pozor tiez na prilis silny prud. Alebo pouzi tzv. irigator - vyzera ako velka gumenna ziarovka a kupis skoro v kazdej lekarni alebo zdravotnickych potrebach. Ak das prilis vela vody alebo moc silny prud, voda sa dostane prilis daleko, pojde z teba uz len hneda voda a v ten vecer uz z toho nic nebude - skus znovu inokedy. Cistenie opakovat max 2-4x, najprv vyjdu zvysky stolice a potom by z teba mala vychadzat uz len cista voda. Neboj sa dat si tam prst a skusit, ci je vsetko OK :) Potom tak 20 minut pockat, nech sa to trosku skludni a moze sa ist na vec :) Na roztiahnutie odporucam sadu analnych dilatatorov (zdravotnicke potreby) alebo analny kolik (sexshop) - kazde ma svoje vyhody aj nevyhody, vyskusaj. Samozrejme aj dobry (najlepsie silikonovy) lubrikacny gel (www.pilulka.sk). Najprv experimentuj sama, ziskaj v tomto smere skusenosti a sebavedomie a potom to nanho vybal naplno, Ty dracica :) Uzi si to!
Tu je dobry velmi detailny navod v anglictine: https://howtocleanyourass.wordpress.com/
To riziko je tam vždy, môžeš sa čistiť ako chceš. Nám keď sa to stane tak sa umyjeme a ideme ďalej. Lebo v tej fáze sa už nedá cúvnuť Je to krásne keď to chcú obaja. My začíname prstom, potom hračky a nakoniec ja.Používame gel na análne hry vraj je to lepšie ako normálny. Musíš byť hlavne uvoľnená a vtedy to ide ľahšie a je to príjemné pre oboch . My sme s tým tiež začali až nedávno, žena mala pred 50kov..Prajem príjemný zážitok "hviezdička "
Prosím ta co tu riešiš za pic. Ak je nato 5 rokov nadržaný nebude mať problém s tým ze nebudeš úplne prečistena ako píše ten pod tebou tu literatúru.. a po ďalšie ak mu to chceš splniť cítiš sa nato atd už dávno si si mala anal roztahovat sama a skúšať nech ide na hotovo . Ver ze to bude bez bolesti .. takže menej píš a viac sa venuj sebe a pôjde to aj bez nás a ešte k tomu to budeš chcieť denne ty od neho..😁😁😁
Сообщение было удалено пользователем.