Lízání vagíny PŘI a PO orgasmu

nechá vas holka lizat i potom co se udela?

Moje pritelkyne kdyz se udela tak pak nesnese abych ji i nadale lizal... a pokud ano tak poznam ze musim hodne jemne a opatrne , uplně to s ní škube (asi stejné jako kdyz se udelam já, taky si nedokazu nechat od ni nechat cumlat žalud) máte nejakou metodu nebo tip jak si pak jeste vychutnávat její šťavičky a vaginalni stahy. Bohužel se často setkavam s tímto neduhem. Dekuji
Neduhem? Proč jí chceš dělat něco, co sám nemáš rád? Nech se svázat a cumlat po svém orgasmu, možná potom přistoupí na další dotyky u sebe. Kolikrát mám hlavu tak pevně sevřenou, že jsem vůbec rád za uvolnění.
jo mam to v planu, chci zkusit to, ze me svaze a pak si semnou bude delat co se ji zlibi, a jakmile udelam nebudu se moct branit a necham ji at me uplne odrovna. jako bude to asi masakr, ale verim ze to bude hodne zajimavej zazitek. docela se na to tesim ale zaroven mamtrochu strach.
Já to dělám tak, že jí postupně líbám třísla a kundu a kolem klitorisu než ji to zase nažhaví a pak se hodně pomalu a ZLEHKA začnu věnovat i klitorisu než si všimnu, že už se jí to víc líbí, než vadí a pak už se dá znovu.
Můžu se zeptat proč zakládáš nový příspěvek? Podobný příspěvek zde už máš, kde se můžeš zeptat.
byl v by v tom hrozný gulage, takhle to bude prehlednejsi pro budouci generace