Podpora erekce z Ali Expressu

Zkoušel někdo nějaký preparát?

Na Ali Expressu se dá sehnat spousta věcí.
Od elektroniky po výživné doplňky a našel jsem tam i preparát na podporu erekce.
Podle zahraničních uživatelů, kteří nahrávali komentáře, tak to bude stát za vyzkoušení. Spousta lidí bylo nadšených.
Jediné co mám vyzkoušené, tak byl přípravek - proerecta.
No a jediné, co mi po tom bylo, tak se mi nechtělo spát :D
Jinak jsem nic nezaznamenal.
Tak bych se rád zeptal, jestli už někdo něco zkoušel objednávat....
Сообщение было удалено пользователем.
Máš pravdu,4 tbl Sildenafilu stojí 250kč a je to se zárukou. Holt je třeba jít k obvoďákovi a na to každý nemá koule a tak shání sračky o kterých ,,slyšel",že jsou funkční. Taky se mi tam nechtělo,ale nakonec jsem šel,řekl doktorovi,že už mě nechce stát(trochu jsem kecal),on napsal prášky a teď už stačí jen zavolat sestře,pošle e-recept a je to.
to už dávno není pravda-ali má VAT v ceně. Spíše průser tam vidím kupovat zmíněné doplňky, hračky apod, jelikož tam není , tak jako v EU , žádná regulace/kontrola chemických látek
Kámo, ani nevíš, jak bych nám všem přál, aby se takové (funkční)přípravky daly sehnat, ještě navíc levně na Ali....!
Ano, jasně, souhlasím.
Jen bych chtěl napsat, že s tím nemám problém, jen jsem to chtěl vyzkoušet....
Nešel bych do toho . V tom lepším případě to nebude fungovat ...lepší je pokud člověk tedy může tak začít sportovat trochu změnit životosprávu a lék na erekci je na světě....
Ahoj. Úplně neodpovím na tvou otázku, ale zrovna z aliexpressu bych rozhodně nic co se dává do sebe nekupovala. Oblečení nebo podobné blbiny ok ale zdravotní doplňky do toho bych v životě nešla...