Jaký parfém voní ženě?

Vůně a sex.

Neustále narážím, že ženy své partnery na sex vybírají podle toho jak voní. Dejte typy co používáte a od žen se rád dozvim co jim voní.
Žena jistě uvítá, když je muž čistotný a voní tak nějak celkově a je asi jedno čím. Je zde názor, že určitou roli hraje i přirozená vůně, což si myslím že je také velký fakt. Mě kupříkladu bývalá manželka tělesně voněla neskutečně. Byl to veliký rajc!
Kdysi, než překrývala pach člověka umělá vůně, si lidé vybírali podvědomě vhodného partnera díky feromonům ,přirozenému pachu ,který má každý člověk jiný ,přitáhne lidi který k sobě patří . Mezi zvířaty výběr na základě feromonů funguje stále. Není nic horšího než zženštilí navoněný muž ,to už je lepší pach čerstvého potu .
Сообщение было удалено пользователем.
Přirozený pach je důležitý i když si ho neuvědomujeme .Podle vědců je vůně /feromony/ u výběru partnera klíčová . Jedná se o přirozenou vůni těla ,ne o chemii z drogerie. Cituji:"
Čich je spojený s naším limbickým systémem. Tedy s tou částí nervové soustavy, která je klíčová pro zpracování emocí i sexuální motivace. To, že máme zájem o tu či onu osobu, způsobují vůně a pachy, které z ní cítíme. Ty v nás následně vytvářejí vzrušení nebo také možný odpor. Možná by vás ani nenapadlo, že čich má velkou spojitost se sexem.
Čich může stát také za tím, že se rozhodneme vztah ukončit. Podle Mehmeta Mahmuta ze sydneyské Macquarie University může být jedním z rozhodujících faktorů pro ukončení vztahu skutečnost, že ženě její partner přestane vonět. Pokud jde o čich a vztahy, jsou to především ženy, které berou čichové vjemy mnohem vážněji než muži. Na vině je častěji kolísající hladina hormonů, způsobená menstruací a ovulací. "
.....jinak osobně preferuji něco s nádechem tropického dřeva
.... prostě vyrazim mezi regály a co mě padne do oka a nosu.... základ je to střídat....tady není opakování matka moudrosti
hlavně na sebe nepatlat něco moc komplikovaného a intenzivního....na některé platí čistý a čerstvě oroseny chlap.....ne 🍺
Ale tím asi není myšlená vůně parfému, ale tělesnej pach, ne? Jakože si dva 'musí vonět'. Mě třeba navoněný chlapi moc nezajímají, právě proto, že parfém překrývá přirozenej pach a je to matoucí. Chci, aby mě chlap přitahoval i bez toho, aniž by byl něčím napajčovanej.
On i krásně vonicí parfem může po splynutí s vůní těla dostat uplně jiný rozměr ať už neodolatelný, nebo odpuzující. Je to hrozně individuelní a nedá se paušalizovat. Ja třeba mám oblíbený Green polo od RL, a nekterým kamarádkám smrdí, neteré by mě "sežraly". Takže platí i kolik soudružek, tolik chutí.
Jo jo, to nezpochybňuju, spíš že těžko existuje nějakej 'zašukací' parfém. Mně už taky na konkrétním člověku něco voní, ale toho znám i bez parfému, tam už se to jen doplní.
Spíš jsem si říkala, jestli má pisatel jasno v tom, jak je to s tou vůní, když píše, že často čte, že chlap má vonět. Si myslím, že to právě není myšleno na parfémy.