Happyend na masáži

Pokecáme jak na happyend na masážích?

Ahoj, po operaci zad obrážím blízké i vzdálené masážní salony a hledám kde mi pomůžou víc od bolesti, než od peněz. Nejsem žádnej zkušenej "prasák" a tak mě překvapilo, že není masáž jako masáž :-)
Nejvíc mi pomáhají klasické thajské masáže. Začal jsem ve vedlejším městě ve vyhlášeném salónu. Párkrát jsem se tam nechal zrajtovat od nějaké staré opice. Zdravotně to bylo dobré, ale znáte to. V hospodě toho kamarádi navykládají, že jsem se rozhodnul poznat i jiné.

Před první návštěvou nového salónu jsem podniknul "internetový průzkum" abych vůbec tušil do čeho půjdu. Čekal jsem že nafasuju jejich tepláky a triko, ale místo toho jsem si měl odložit úplně, nebo nechat jen boxerky.
Jsem srab... nechal jsem si boxerky:-) Ruce masérky byly všetečné a dělalo to na mě dojem, že by si dala říct. Péro mi klasicky teklo vzrušením ostošest, ale bylo to jako kdyby boxerky křičely do světa: "nechci žádnou erotiku!"

Podruhé jsem šel už s postranními úmysly. Objednal jsem se do třetího studia, a vyzbrojen radami z internetů, vybral jsem si olejovou masáž. Internetovými prasáky doporučovanou jakožto běžnou volbu pro zakončení happyendem. Jak jsem byl nervózní, když jsem teda nahatej lezl na to lehátko, podjela mi noha a prásknul jsem tam s sebou na podlahu. Když žuchne můj metrák, je to slyšet.
A tak, když jsem se s vystrčeným holým zadkem sbíral ze země a do dveří se nahrnuly thajky, rovnou všechny tři co tam zrovna byly a prohlíželi si mě jak nějakou atrakci. No tak aspoň že nedošla i recepční, jinak už by to bylo opravdu komplet.
Masáž pak teda byla příjemná, ale byl jsem z toho všeho tak napnutej, že mi z těch příjemných dotyků - náznaků v tříslech péro jen teklo, ale nepostavilo se. Thajka mi přišlo, že čeká jestli se mi péro postaví a když viděla že nic, tak mi tam nakonec dost dlouho masírovala hlavu. Jako masáž hlavy super, ale kdyby se místo toho věnovala mýmu péru, mohlo to být lepší.

A tak, pánové, máte k mým prvním neohrabaným snahám nějakou radu, postřeh, vlastní příhodu? Jak na to, aby se do času pro zdraví dostala i trocha té erotiky?
Ahoj, třeba jihlavská uživatelka masaz-pro-muze nabízí jak klasickou, tak erotickou, není problém se domluvit, jak to chceš zkombinovat :-) Můžu doporučit.
Pokud chceš tyto služby. Doporučuji jít k profesionálce. Nemyslím si že každá masérka je zvědavá na tvého maňáska. Nepracuji sice jako masérka ale taky jsem se v jiném oboru setkala s takovýmto podobným "harašením".. obtěžováním. Akorát mě to naštvalo. Myslela bych si o tobě že jsi pěkné hovado..
Jsi na nuru masáž *114* tam budeš mít zaručený happyend
Stačí se zeptat masérky. Chodím k Thajkám a i kuřbu dostanu,vše tedy zaplatím,ale super😊
Ahoj, jsem z HK. Můžeš mi nějaké thajky na masáži doporučit? Kde nemají problém s vykouřením?
Předem moc díky.
Jen jestli nekecas?Napsat se da vse,realita vsak je vetsinou jina...😉
No tak magora co to stříká do bot by určitě nechtěli. To jsi nějaký pošahaný nebo co?😜
Já na záda správnou rehabilitační maserku a na potěšení zase tantrickou. A thajku už ani vidět, naposledy 8 měsíců zablokovaný rombický svaly u lopatek, ani dveře jsem neotevřel bolestí. Ortopedka, že si to musí sednout samo a tyto masáže nejsou pro každého.
" naposledy 8 měsíců zablokovaný rombický svaly u lopatek " Mezilopatkové svaly jde celkem snadno uvolnit, nechápu proč to, u tebe trvalo tak dlouho. Pokud nedošlo k mechanickému poškození, tak 1 až 2 masáže a mělo by být vše v pohodě.
Radu mám , pokud chceš dělat něco se zádama tak jedině fizioterapie od odborníků a pokud chceš sex kamkoliv jinam
Zapojovat obě věci dohromady to asi nebude dobrý
Chodim pravidelne na thajskou olejovou. Kdyz naznacim, ze chci komplet masaz. Kdyz delaji nohy a odkryji rucnik, tak naznacim. Zavrti hlavou a kdyz nabidnu prachy, vetsinou na to slysi
A běžná cena? Abych ju zbytečně nepřeplácel.... Někde jsem četl 500-700Kč, ale nevím jak to bylo dávno. Když je sympatická, rád jí těch pár stovek přihodím. Aby malá hoňka stála víc jak celá masáž už nedává smysl. To už by fakt bylo lepší jít za profesinálkou...
Urcite doporucuju moc nerozmazlovat. Ja te sve dam cas od casu parfem, listky do divadla. Cenu zaokrouhluju na stovky a kilco prihodim navrch. Takze dam najevo ze si ji vazim ale nekazit trh.
Nebudu rikat ke komu chodim, ale happy end k masazi neni az tak vyjimecny ani od maseru ani maserek. Staci se slusne zeptat, prinejhorsim uslysis sluvko nenabizim, nikdo Ti ale hlavu neukousne. V druhem pripade to oak muze byt krasne zakonceni jak pro Tebe i pro maserku ci masera.
Asi nechápu, jak to pro masérku nebo maséra může být krásné zakončení? Když jen sobecky bereš?
Teda nevim kam chodis, ja byl Xkrat na echt thajsky masazi a na pero vesmes nebylo pomysleni, spis se mi chtelo chvilema bolesti brecet do matrace, kdyz to prezenu *3* chodim teda vzdycky na tvrdsi thajske masaze.. a neolejove.. Nicmene jak psal kolega, pokud jde primarne o happyend, zvol relaxacni.. erotickou..
Pokud chceš masáž se šťastným koncem, tak si ji rovnou zaplať u erosenek, které takovou masáž nabízí.

Čekat, že ti budou přetahovat kůžičku běžné masérky nebo na thajských masážích je celkem naivní