swingers párty a zodpovědnost

vystříkaná od cizího

Ahoj,co dělat s chlapama,co si sundají gumu na swingers a vystříkají vaši ženu??? máte někdo takovou zkušenost??
Pokud jsou nějaká pravidla a jako že vždycky jsou a někdo je poruší tak se v první řadě jedná o trestný čin, který nechápu proč nemůžu pojmenovat.
Tak takého vykastrovať príborovým nožíkom!
Hneď mu ukazať gulový blesk z blízkaa pretočiť gule o minimalne 360°!!!
Takéto situácie vznikajú počas " kolektívneho chaosu ".
Okolo ženy / páru sa nahrnie naraz hromada cudzincov a z razu to vypadá ako hromada nočných mušiek, večer, okolo pouličného osvetlenia.
Niektorí sú viac sotisfikovane vychcaný.
Niekde z povzdálí hlasnejšie diskutujú ( aj na adresu ženy, aká je to šlapka, jak by jej to ukazali aký sú to chudáci, co ju šukajú a pod.
Keď ich niekto upozorní, tak sú agresívnejší, a pútajú častejšie pozornosť.
V takej tlačenici to je potom neprehladné a je to raz dva.
Ono sa to dá odpozorovať na tom chlapovi ( častejšie vypadáva z rytmu a " znova a znova zakladá do ženy, alebo keď to na neho ide, tak má už nachystanú ruku ).
V prípade tlačenice sa proste akt zastaví ( ak je to už moc rozbehnuté ) a požiadá sa, aby sa vzdialili na minimálnu vzdialenosť 1,5-2 metre.
Tá redukcia počtu má výhody v tom, že tam vzduch je aspoň nejak dýchatelný pre samotnú ženu, partner / prípadne koordinator má prehlad nad ženou.
Na ostatných je výhlad a tý problémový bývajú hoodne nedočkavý.
Šukání s gumou není sex. To je jako msto jídla se dívat na televizi jak se tam lidi cpou a říkají "pojď sem a vem si". Guma na SW stejně nic neochrání. To by jste si museli vzít na každého i gumové rukavice a futrál na jazyk.
Docela hloupý názor.Ještě že na takových akcích nepřevládá.
Tak to máš asi sex bez orálu. Jen pícháš. Ani prstama se v ní nepohrabeš.
Bohužel na swingers často chodí i chlapi, kteří si to pletou s bordelem a mají pocit, že když zaplatí, můžou všechno. Předejít se tomu dá částečně výběrem podniku (nejraději máme jeden mimo Prahu, kde je majitel s přirozenou autoritou a neváhá zakročit při jakémkoliv problému), a potom i ustálenými konrakty. Často se stane, že jsme s manželkou každý v jiné místnosti, ale vždy je nablíxku někdo známý a ženy si hlídáme.
Co se týká používání kondomu, bohužel už jsem zažil několikrát, že jsem musel dotyčnou brzdit, když se mě chystala osedlat bez ochrany. Nechápu to, nerozumím tomu, proč chtějí tak riskovat. Buď jsou pod vlivem alkoholu, nebo jim může guma fyzicky vadit a nebo jsou prostě mimo... (můžu si namlouvat, že jsou na mě tak nadržené, ale buďme realisty :-D).
Obecně platí, že šukáme tam, kde se cítíme dobře a tedy kde jsou i fajn lidi (a kecy o UAčkách si nechte od cesty. Nejhorší jsme zažili Rakušáky...)
To téma je o hodně složitější. Na SW se většinou guma používá, ale jen na zásun. A většinou se běžně praktikuje orální sex, i oboustranně. Jak snad všichni víme, tak HIV se při orálu nepřenese. Ale žloutenky, syfilis a kapavka se přenesou zcela určitě. Takže se toho nebojíme? Má potom vůbec smysl používat kondom na zásun? HIV se v populaci vyskytuje jen naprosto vyjímečně (a dá se dnes úspěšně utlumit v pacientovi), ty ostatní pohlavní choroby jsou mnohonásobně častější než HIV... :-((( Když s partnerkou jdeme vyjíměčně na SW, tak ji hlídám, aby do ní každý chlap měl kondom a aby žena nikoho nekouřila. Ale spousta chlapů se tomu nerudně diví...Taky se stává, že chlap s kondomem vyleze z jedné ženské a ihned chce zasunout do jiné ženské bez výměny kondomu. Čili event. infekci z první ženy přenese na tu druhou ženu... Co vy na to, návštevníci SW?
HIV se při orálním sexu přenese. Je to sice málo pravděpodobné, ale ne nereálné. Za nás na SW jedině s kondomem. Orální sex bez na SW nepraktikujeme. K tomu máme pár prověřených párů, kde se toho nebojíme. A z ženské na ženskou bez, tak to si říká o přesdržku, nicméně mi to v klubu ještě nikdy nenarazili.
Trochu tě opravím, jakákoliv pohlavní nemoc a to i HIV se muže přeníst Orálem. ( stači trošičku krve, odřenina na penisu či v ůstech. )

Taky se stává, že chlap s kondomem vyleze z jedné ženské a ihned chce zasunout do jiné ženské bez výměny kondomu

To naprosto souhlasím, to je jeden z největších problémů, a když je náhodou ok tak tu gumu zahodí za ssebe a pak jsou místnosti plné gum co musí perzonál uklízet :D
Tak úklid a dodržování pořádku v místnostech snad v režii personálu je, ne?:)
Tak ale použité kondomy uklízet adi nikdo nechce a m šli. Že je to základní slušnost to pk sobě uklidit.
Si z toho udělejte kšeft a prodávejte je na kalhotkomatu,ne?:)
Já bych tam nešla. Pohlavních chorob se bojím a jsem na tohle cimprlina
proste to neriskovat.
Kdyz vidim to anonymni mrdani na ostro a vim, jak stoupla v Praze promorenost kapavkou a HIV, vim, ze mi na SW nikdo nebude holku ani lizat, natoz sukat.
Beztak si prase plivne do dlane a primazne pred zasunutim, jsou to cunata.
A o HPV ani nemluvim, na to nikdo neveri a schvalne se nekdy podivejte, kolik malinkejch bradavicek v tom kline maji.
Proste ne.
Jen lrovereny kamarady, zijem jen nednou, tak at to neskonci zbytecne brzo! :-)
to je asi tak z tvé fantazie a nebo nějakého "vesnického" klubu
Podívej se na to z reálného hlediska, už jen to, že někdo jde někam mezi kupu lidí si to rozdávat s cizíma si koleduje..

Tady je tolik druhů lidí, že jim je úplně ukradený co chceš nebo za čím tam jdeš, chce to používat hlavu a nelézt tam vůbec..
Tak každého baví něco.Někdo chodí na swingers a někdo chodí honit ptáčky za peníze.
Loudit prachy za kouř , ve finále bez kouře a vysirat moudra do fóra 😂...
Jo nebo si říkat gentleman a ukazovat tu želé péro.. 😃
To je ta výhoda služeb, že mě vůbec nezajímá, že nepřijedeš.. Já tu jsem pro kapacitu ne na seznamce ..
výhoda zákazníka........ nezajímá mě že poskytujes nekvalitní služby
Njn... Když jsme si pred časem volali, tak mi připadalo že se hlavně snažíš s tím vyjebat😉 .
Taková ta klasika, přijeď, zaplať, pokecáme...a když budou sympatie 🙈
To známe, akorát že ty na to jdeš sofistikovaněji než jiné štětky, to musím uznat 😂.
Zbytečně se snažíš.. já vím jaké mám přístupy..pro mě jsi víc k ničemu než lidi co v tom valí peníze
No, vzhledem k tomu že tu vysiráš non-stop musíš být asi v balíku 😜
To není o zábavě ale financování .. nepleť si službu s něčím, co jdeš dělat plně dobrovolně, my máme cíle a důvody
my?.........proboha ono je vás víc?........ apokalypsa
Pokud máš dobrý nápad,tak ti na podnikání půjčí banka a můžeš hned pracovat a nečekat,až seženeš dostatek mužů na vyhonění.Těmi vzletnými řečmi o financování a službě si jen sama sobě omlouváš skutečnost,že jsi vlastně prodejná holka.
Proč bych si půjčovala když to jde i bez vracení? Musíš mít tah na branku..

A mezi námi, raději prodejná holka než to co tu nacvičuješ ty.. já to mohu se ctí opustit, ty tu budeš za tu vdanou co se tu ukazuje jak kus masa k dispozici dalším, mě by zase tohle nenapadlo
Dřív by se řeklo kurva,ale dnes je to služba s tahem na branku.Tak si to hlavně dej do životopisu.
Zde jsou to amatéři a tak nějak by to mělo být o sdílení obsahu zdarma.Proč by sem lidi jinak chodili.To že ty to tu využíváš k nahánění kunšaftů není původní smysl těchto stránek.Nemělo by to tu být jen o inzerátech na placené služby.
To by mě zajímalo jak by se říkalo dříve tobě.. protože většina holek co dělá služby se tu neroztahuje ani z poloviny tak jako ty .. ty seš ženská se vzorem jak to vypadat v manželství nemá..
Nechápu jedno . Proč má platit jen chlap ženě za sex když to má hlavně pobavit ženu. Je to dost jednostrane a vycuranost žen. Proč tedy žena neplatí tomu chlapovi když ten chlap většinou v tom sexu to odmaka a ona jen leží na zádech jak žehlící prkno. *3**3**3*
Ale on ti nikdo nezakazuje si říkat o peníze za své pohyby.Jde jen o to,jestli najdeš holky ochotné ti za tvé umění v posteli zaplatit.
Vím že mi to nikdo nenakazuje. Ale já to myslel tak že při sexu si dělaj dobře obě strany tak že by si správně měli buď zaplatit vzájemně a nebo za to neplatit vůbec. Ženy prosazovali rovnoprávnost ale trochu tímto rovný moc nejsou podle mého 😁
Tak hlavně že ty jsi vzorová manželka.Já nezahýbám za peníze.Manžela to vzrušuje a mě sex baví,tak proč si něco neužít.Já to nedělám bez jeho vědomí,jsme u toho spolu.A že mám sex častěji než ty?To bude asi tím,že nás baví mít spolu sex i po třicetiletém vztahu a máme ho klidně denně,když to jde.Zatímco ty musíš čekat,až se ti ozve někdo dost zoufalý,aby ti zaplatil za to co nabízíš.A asi moc zákazníků nemáš vzhledem k tomu,že tu celé dny vysedáváš a píšeš svá moudra.
Ty neprovozuješ erotické věci? Nelišíš se ničím, jen já si vyberu fajn muže a mám za to finanční podporu.. moje setkání je jen občasné nikoliv pravidelné a vsadím se, že se kolikrát sejdeš na mnohem horší věci než jen orál..
....reklama🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
co to tu melete...ta pamí narozdíl od Vás je dáma, Vy jste špína co vyouří za prachy cokoliv, jste odpad, hnus, totální dno ...a moralizujete? fuj
Prý dáma.. na jiných profilech je s týpkama co jí šukají bez gumy a hledají další ženský, bůh ví komu všude dává..
Zlatě si vybrat lidi na orál než být touhle špindírou..
Na jakých profilech šukám s cizíma týpkama bez gumy?
ale ona to děla pro svoje potěšení, jestli s gumou nebo bez je to její věc a její volba, narozdíl od děvky co kouří za prachy ...kuřte si s jakýmkoliv cílem, ale do konce života budete špína, ta holka za prachy, máte punc děvky a toho se nezbavíte narozdíl od ní. ona to semeno umyje
Ta je větší děvka jak já 😃 vdaná, drží cizím bez gumy a ještě si hraje na dámu..

Já investuji do budoucího podnikání, diskutuji s kapacitama a že jsem se naučila kouřit? Hele já nemám co umýt, mě to dalo to, pro co tu jsem a půjdu hrdě dál.. ty si místo řešení jak něco udělat lépe ze sebe doživotně udělal bukvici a to teprve nesmyješ.. Hezký večer
ve chvíli kdy jste poprvé vzala peníze za sex jste skočila do kategorie děvka, špína za prachy, odpad, hnus ....to neumyjete jste to co jste ... fuj
Na rozdíl od jiných diskutujících neodsuzují sex (třeba orální) za úplatu. Někdo to chce, jiný odmítá - a je zbytečné moralizovat. Zajímá mě jiná věc: nebojíš se možností infekce? Jak víme, tak HIV se při orálu nepřenese, ale žloutenky, syfilis a kapavka se přenesou zcela určitě. Takže ty se toho nebojíš?
Riziko je všude ve všem.. proto si musíš vybírat lidi, co to mají v hlavě v pořádku a hlídají i sebe.. dávají si na sebe pozor..
Já se sejdu sotva 2-4x za měsíc, protože mi zase tolik lidí nevyhovuje a mě ta schůzka musí bavit.. takže stavím na tom, zda ten mozek používají, pokud je to chlapská kurva, ruce od toho pryč.
Fascinuje mě, že tu urážíš ale nezvládl si být chlap a dal ses na chlapečky.. jsi na těchto stránkách, kouříš pinďoury tak si nedovoluj psát o hnusu, já jsem hetero žena a mám na to mnohem ostřejší názory, tím si buď jistý..
Ty máš nějaký problém se svojí sexualitou,že neustále sama sebe i ostatní přesvědčuješ o svém hetero zaměření?
Vůbec ne, já jsem na to hrdá.. ty se zaměř na sebe a na to aby tě bral někdo jako ženu vážně.. ja z toho mám business ale ty ostudu
To bylo myšleno tak, že si nakoupím co je třeba a budu si to dělat v klidu a neřešit co kde mám splácet v bance a ještě s úroky..
Myslím, že jen honíš u nadrženeckych fantazií.
Nevěřím, že by si toto na swingers kdokoliv jenom tak dovolil.*23*
Bohužel,dovolí si to.V našem případě to byli vždy cizinci.Ono také záleží,jak často chodíte.S četností návštěv samozřejmě roste riziko,že se s tímto setkáte.V 90% se o něco takového pokouší muži z východních destinací.Takže pokud chodíte jen na párové akce nebo si vybíráte pány z ČR a tzv.západních států,tak jste se s tím setkat nemuseli.
Taky sem o tom uz slysel, v jednom nejmenovanem klubu hlavne arabove a UK, blbe je, jestli je zenska rozjeta, ze si toho nemusi ani vsimnout. Ale ja bych takovemu borci upravil fasadu a este ho nakopal tam dole.
Já si ji pěkně hlídám, hlavně chodíme do klubů které mají nějakou úroveň a zatím jsme se s tímto nikde nesetkal a cizinci mají u nás smůlu
Tak výběrem klubu to lze částečně eliminovat,ale úplně vyloučit to nelze nikde.Na blba můžeš narazit všude.
Přesně tak, pro mé první návštěvě Dessire,tam v šatně plakala holka, která to zažila.
Asi nevíš, jaké to mělo pokračování či následky pro dotyčného. Koukám, že už nebudu moct nechat drahou o samotě, ale vždy být s ní. Většinou jsem,ale párkrát jsem ji nechal s někým snad apolehlivM,zatím se nic takového nestalo, naštěstí, ale tohle je opravdu špatně.
To nevím, neviděla jsem to. Určitě dohled doporučuji.
No, občas se o tom slyší... Nalitej a podobně.
Někdo hlídat partnerku, aby to nenastalo.

Jinak už to je jen mezi nimi. Pořadatel nijak vztahy neupravuje , sw je založena na dohodě každého s každým konkrétně. Pořadatel tak nemá co s tím udělat. Nanejvýš dotyčného vyprovodí a dá mu ban na další akce pro porušování pravidel. Možná že i oba aktéry, pokud nebude jasný co se domluvilo a kdo vlastně co nedodržel.
Jsou swingers a swingers ty asi chodíš na ty druhé 😂😂 my co chodíme na ty první tak tam se to nemůže stát 😂😂
Tak to bych ho asi rychle vyprovodil ven, a to asi i kdyby šlo o cizí ženu ! Ta otázka je nechutná sama o sobě, nechápu jak to může byť jen teoreticky někoho napadnout ! Dost často se tu ukazuje , jaká mentální svoloč se tu pohybuje !
To se ptáš v souvislosti ke Tvému inzerátu, kopiruju

7.1.2024 09:34
TOPOVAT
gogogogo
Práce v erotice - nabídka
Czech Republic Liberecký kraj
hledáme ženy na gang bang z Liberecka,ozvěte se,máte li zájem si užít a přivydělat

- jako teoretická příprava průseru? Nebo dokonce záměrně? Nebo jestli máš čekat (nejmíň) jednu po tlamě?
Vlastní ženu tomu evidentně nevystavíš.

Jo, amatéři kvetou.
No je to tak,že kámoš hledá ženy do klubu tak mu pomáháme a zkušenost ze swingers
Je od tebe hezké,že tak nezištně a nesobecky pomáháš kamarádovi.
Oznamit poradatelum. Musi dostat okamzite permaban. A jeste je poslat na testy.