hele ja sem dam cislo uctu a klidne mi poslete penize :D. Na mne to zkousel nekdo ze at poslu 2, 3 kila ze prijede a zasukam si s jeho zenou, taky dobra finta ne?
Ty vole.... :-D :-D :-D Takoví lidi fakt jsou? No pokud ti to tak pálí, že jsi schopný někomu na amatérech (nebo i obecně) poslat peníze za slib, že ti pošle fotky, tak si to asi zasloužíš :-D
Ale teď si tak říkám, že jestli jsi to posílal na účet, tak máš číslo účtu a můžeš to nahlásit a udělat ze sebe vola i před policajtama. Pojď do toho! :-D
Сообщение было удалено пользователем.
Pro mě je v ní ten borec odsud, co karlovi naposílal nějakých 20 000 kč...
Tady za fotky predem neplat, v 99% je to fake profil, i kdyz ma plne overeni. Na fotky a videa za penize mas OF. Tam te nikdo nenatahne :)
Tak po nás tu občas muži chtěli silonky,kalhotky atd.a někdy jsme se i nechali ukecat.A nikdy jsme nikoho nepodvedli,vždy to dotyčný dostal.
Za ty prachy můžeš mít třeba kvalitní kouř s polknutím voe.
A to ti nevadi, koho ta holka pred tebou v puse mela? Tvl OB by mel uplne vymizet a bezgumaci s nim..
Žes to neřekla tvý "kámošce" 🤣
Ja nemam kamosku :p a propo vim, koho myslis.. osobne nevim, s kym se styka ale nedela to denne. Nicmene vim, ze s nekym kdo da za oral min nez 1000 to vazne nebude. Aspon podle meho.. 🤷♀️🤷♀️.. takze kdyz nekdo napise, ze ma oral s polykanim za 800 od nejaky holky, neni to nikdo s kym ona by se sesla.
Ja treba ten oral mam za 800, ale ten safe.. xD
Ja treba ten oral mam za 800, ale ten safe.. xD
Já si myslím, že ve faktorů nebezpečí asi není rozdíl mezi 800 a 1600, STD se šíří stejně. A proto s Tebou souhlasím, že OB je riziko
A teoreticky za karlování od tisíce nadrženců sponzoring nového auta :D
.....hmmmm..... zajímavé platit za fotky.....
.... nezapomeň ale poslat i klíčenku....tu si zaslouží 🤣
Tak když lidí platí na OF statisíce za obrázky generované modelky a mají pocit, že s nima bude chodit...
(отредактировано)
To jsi mu fakt poslal 800 kč?
Má to v profilu. Taky jsem si říkal, že se překlepl o nulu...

miskasladoucka - POZOR PODVOD
miskasladoucka taha penize a pak nereaguje