Uživatelé ničí zážitek.

Limit blokace.

Dobrý den,
omlouvám se, že to sem hodím, ale nevím kam s tím. Přijde mi absurdní, že zde je limit na blokace uživatelů pro "free subscription". Pokud chci blokovat uživatele, kteří mi zde vyloženě ničí zážitek. Proč to nejde? Proč si musím kupovat VIP na neomezené blokování...
Ani nevím, jak si představit o tomhle vést diskusi. Tak se zeptám na Vaše názory.⁠^⁠^
Natalko, my to uz vzdali. Neblokujeme. Proste nerragujeme, dotycny da po nejake dobe pokoj. A protoze si tu konverzaci smaze, tak nas pak pobavi tim, ze po roce ci dvou napise znovu, obvykle tu samou stupidni hlasku a prilozi k ni znovu stejny exemplar penisu. Inu, zkus se temi hlupaky taky bavit a nekaz si zazitek nikym a nicim.
já to dělám tak,že si k tomu člověku napíšu poznámku zablokovat a až mi někdo hodí na haluz vip,nebo si ho koupim,tak to postupně všechno zablokuju..dřív sem si psala i poznámky,proč,ale pak těch poznámek bylo 900 a pak nákou hledat byl mor...tak sem je smazala,protože když jsou v bloku,nemá cenu si ty poznámky zasírat.........

a když tě serou samí nadržení zoufalci,tak si ve zprávách nastav,kdo ti může psat...ty tam máš určitě všechny....samotný vip nemá cenu dávat,to má každej a obzvlášt ty invidiua..lepší je kombinace dvou filtrů nebo jen ověření nebo jen přátelé.....
Brečíš tu, že jsi lakomá si zaplatit za větší možnosti? Úplně nechápu, jak jsi přišla na to, že to vše tady musí být zdarma.Tento web není charita, a není tu pro lidi... Je to byznys. Je na to, aby si web na sebe vydělal, a vydělal na lidi, kteří jsou na pozadí, vydělal na ty, kteří jej vytvořili, vymysleli, koupili atd...
Free verze zpravidla bývá na vyzkoušení funkci, chceš víc funkci a možnosti, tak si je kup. Možnosti tu máš, je to jen na tobě,nikdo tě k ničemu nenutí.
A jestli na to nemáš, nebo jestli jsi lakomá si za to zaplatit, tak proč tu proboha brečíš a upozorňujes na svou ubohost?

Sorry, tohle čecháčstvi fakt nesnáším... A mimochodem já VIP nemám, protože - ano jsem lakomý a toto mi nestojí za to, za co chci své prachy utracet. (отредактировано)
Nemyslím, že by to bylo o čechačstvi. Jen považuji ignor za základní věc. Zkušenosti z jiného četu. Proč platit za to, že zablokují lidí, kteří mi to tu znepříjemňují. Čas od času si VIP koupím, sice to žádné zvláštní výhody (krom blokace) nemá, ale ze zdvořilosti.
I za základní věci se platí. Když si zaplatíš 10 rohlíků, dostaneš 10 rohlíků, ne 11. Nikdo ti nic nedá zadarmo. A pokud ti někdo ten jeden rohlík zadarmo dá, v rámci akce, tak jeho cenu stejně zaplatíš v rámci těch 10 rohlíků.
Jako by nestačila zdejší kvalitní moudra z vyšších mentálních sfér. To je asi bonus zdarma, co.
Osobně to zkrátka považuji za základní nastavení, přívětivé pro uživatele.
Osobně si klidně můžeš spustit vlastní server a nastavit si to podle svých představ a uvidíme... Rád ho začnu využívat.
Využívat práci jiných ZADARMO a ještě si stěžovat, že to ZADARMO je málo, nic pro to ani NECHTÍT udělat (i když to ZADARMO dává možnosti) to je čecháčství...
Nefnukam. Jinde to funguje, proč by nemohlo tady.
Co se týká nastavení jak píše Red, jako žena mám nastaveno muži, bez omezeni. VIP nezaručuje, že na první dobrou nepřijde kokot 🙂
Blbé je, že blokovat chceš zpravidla okamžitě, ne za měsíc, kdy si na týden koupíš vipko 🙂
Je to můj názor. Přišlo mi to samozřejmé, návyk odjinud. A dost mi vadí nevyžádané návrhy a obrázky. Tak mi, prosím, přestaň vykládat něco o Čecháčkování . Nepozastavovala bych se nad tím, kdyby nebyl důvod!
Jinde to funguje ale tady ne, protože tady to není jinde... Kup si VIP, zablokuj si všechny. Nekupuj si VIP a pak si je maž ručně. Tvá volba. Máš možnost volby
Ano, proto říkám, že bych tuto možnost uvítala. Nemusíš po mě startovat. A je rozdíl mezi pouhým smazáním a blokací
Nic z mých příspěvků není záměrným startováním
Debatujeme, diskutujeme, vyjadřujukeme své myšlenky a názory, které se můžou lišit od ostatnich a tak je to v pořádku (отредактировано)
Mohli by zavést kreditové odblokování. Za určitý počet kreditů by se dotyčný mohl sám odblokovat.... (отредактировано)
Jako že někoho bloknu, on si nasbíra, zaplatí kredity a zase obratem pošle kokota?
Proč by se proboha měli zablokování za kredity odblokovat? Aby opět znepříjemňovali život? 🫣
K čemu by to bylo dobré? Abys zablokoval někoho, kdo tě obtezuje, on se pak odblokuje, tak ho zablokujes, .... Trochu to nedává smysl
Jako zdroj kreditů pro server. Zablokovat by ho nešlo třeba den...
A taky by mohli účtovat kredity a písmeno, které uživatel napíše... Zase nepřeháněj 🤣
Сообщение было удалено пользователем.
No myslím, že admini mají blokace na háku. Pleteš si dojem a pojem...