Předkožka uvolnění

Problém

Kluci, řešili jste někdy problém s předkožkou? Byla slepená, úzká? Jak jste to řešili? Zákrok? Operace? Jak ji uvolnit?
Aj ja mám obriezku. Ľutujem len jednu vec že som nešiel včašie a čakal som tak dlho
Volakedy bolo na preventivke u lekara(dorast) povinne stiahnut predkozku. A potom sa to riesilo. Nestiahnuta predkozka semisko bakterii fuj. Iná doba..
Ja ju tiez mam uzsiu niekedy ma to tlaci ale ked sa poriadne uvolnim tak je vsetko v pohode
Ja mam obriezku a je to super nechápem chlapa čo ma úzku predkožku a nedokáže si stiahnuť a nevidí si ani žaluď ved to aj žena musí byt nešťastná ked ho nevidím celého tú jahodu neviem prečo nejde si dat obrezat a pokoj a este je čistejší len mne dohukali troška obriezku pozri foto uvidíš
Ahoj, nepodařilo se vám to vyřešit? Zkoušejte cviky conjsem ti poradil, na zákrok máte dost času.
Ak si chlap a len máš potrebu robiť tu debila, nakopem ťa do gulí. Ale ak si naozaj žena, ktorá potrebuje ozaj poradiť, tak ja osobne som to nijako neriešil. V detstve som mal zúženú predkožku, pár krát ma s tým vzali k lekárovi. Aj mi hrozila obriezka, ale časom sa mi to napravilo úplne samé. Teda, ani nie samé, keď som začal s masturbáciou, postupom času to povolilo a bolo to čím ďalej tým lepšie. A už keď som nastúpil na strednú, tak po tom nebolo ani stopy. Ale som veľmi rád, že tá obriezka nakoniec nemusela vôbec byť.