I když jsem gay tak pokud bych byl hetero, nevadilo by mi to. Jednak ta partnerka je dobrá v sexu a pak určitě nebude podvádět, jelikož si toho sexu užila až az
Dobrý den, tady na fóru je zbytečné se na něco ptát. 70 procent lidí má psychické problémy, 25 procent z toho má legraci, ale obě skupiny píší nesmysly. Někdo další uráží a napadá jízlivými poznámkami. Já mám na váš dotaz jedinou odpověď, pokud se máte rádi, buďte spolu a čas ukáže, jak šťastné bylo vaše rozhodnutí.
To je asi jako ošukat všechny její zákazníky...
Ja jsem napriklad vdana a delam placenou spolecnici. Muj manzel o vsem vi a nema s tim problem, naopak ho vypraveni vzrusuje. Taky se mu muzu vypovidat z celeho dne, nebo postezovat, kdo mi volal, kdo si na me honil ego atd.. obejme me, rekne mi, ze sem uzasna zena a ze si nemam delat vrasky, kvuli par chlapum, co se neumi chovat, uvarime veceri, mrknem na film, zapichame.
Mame svuj zivotni styl, ktery bychom za zadnou cenu nemenili.
(отредактировано)
Mame svuj zivotni styl, ktery bychom za zadnou cenu nemenili.
(отредактировано)
Сообщение было удалено пользователем.
Takze tvuj pokus o urazku ti musim zkazit
Uzivej si vikendu a nemel kraviny o lidech, ktere neznas. Postav si kolem sebe plot a hraj si jen na tvem pisecku
Akorat dokazujes, jakou jednoduchost v sobe mas. Normalni lide diskutuji bez jakehokoliv urazeni a k danemu tematu..
Coz ty rozhodne nepredvadis. Ja te mam vis kde :p
Coz ty rozhodne nepredvadis. Ja te mam vis kde :p
Toliko moudra ze dna spolecnosti 🤣🤣
To ze nechas smazat komunikaci jen ukazuje, ze se pravdy bojis 🤣😁🤣
To ze nechas smazat komunikaci jen ukazuje, ze se pravdy bojis 🤣😁🤣
Ne, naopak, aby si to zkusil znova a bez urazek. Ovsem nepomohlo jak tak vidim.
Prestavam ti odepisovat. Klidne si dal pis svoje moudra. Nicmene ja nemam na jednoduche lidi cas, ju. Podle me si docela zbytecna osoba pro nasi spolecnost. Nic zajimaveho neprinasis. Normalne diskutovat neumis, navazis se a urazis. Mej se
(отредактировано)
Prestavam ti odepisovat. Klidne si dal pis svoje moudra. Nicmene ja nemam na jednoduche lidi cas, ju. Podle me si docela zbytecna osoba pro nasi spolecnost. Nic zajimaveho neprinasis. Normalne diskutovat neumis, navazis se a urazis. Mej se
(отредактировано)
Do toho chudobince si zajdi ty sam.
Soudnost lidi driv urcite meli a nekteri ji maji i ted. To ty ji spis nemas. Mimochodem podivej se na tema tohoto vlakna. Zrejme k tomu nemas co rict kloudneho, zkusenost taky nemas a jedine co mas jsou blbe kecy.
Jedine co, tak se tomu smeju, jak jednoduchy clovek jeste dokaze byt.
Jo a propo, ja pasaka nemam. Vsechno si zarizuju sama. To, ze on o tom jen vi, co ja delam, neni pasactvi. Takze opet dalsi pokus o urazku, ktery se ti nevydaril.
A stale plati, ze si mas jit hrat na svuj pisecek. Nebo to mas opravdu tak nudny zivot, ze musis resit ostatni?
Soudnost lidi driv urcite meli a nekteri ji maji i ted. To ty ji spis nemas. Mimochodem podivej se na tema tohoto vlakna. Zrejme k tomu nemas co rict kloudneho, zkusenost taky nemas a jedine co mas jsou blbe kecy.
Jedine co, tak se tomu smeju, jak jednoduchy clovek jeste dokaze byt.
Jo a propo, ja pasaka nemam. Vsechno si zarizuju sama. To, ze on o tom jen vi, co ja delam, neni pasactvi. Takze opet dalsi pokus o urazku, ktery se ti nevydaril.
A stale plati, ze si mas jit hrat na svuj pisecek. Nebo to mas opravdu tak nudny zivot, ze musis resit ostatni?
Že se tak zeptám.. chtěl by tě tvůj muž kdyby si měla sex jen s ním, přeci jen věk nezastavíme a pak už o tebe moc zájem nebude.. Je to docela zarážející, že tě musí utěšovat kvůli cizím chlapům.. jen ze zvědavosti, já třetí osoby do vztahu netahám.. nemusíš odpovídat..
Ano, samozrejme. Proc myslis, ze by me nemusel chtit? To jako mas pocit, ze kdyz ho to vzrusuje, ze je se mnou jen kvuli tomu? No holka, na tuhle cestu sem ho vzala ja. On na tom nelpel..mozu to kdykoliv ukoncit a porad si budeme mit co rict a porad budeme spolu okay a pichat jako do ted. Nas nedrzi u sebe to, ze delam co delam a on ma v tom nejakou uchylku. Nas drzi to, co jsme si mezi sebou stihli vybudovat.
Na ten vek ti snad ani odpovidat nebudu, to je docela smesny 🙈
To, ze mi rekne, ze si kvuli nekomu nemusim delat vrasky, neni utesovani. Neboj, ja mu neplacu na rameni. Tak moc te do toho vseho nenecham nahlednout, to se neboj :)
A jeste k tomu, ze za par let o me nebude zajem.. ja za 5 let s tim koncim. Cile, kterych jsem chtela dosahnout, uz se stalo.. ted jen trochu vic k dobru..
A k tomu, ze do vztahu netahas cizi chlapi.. tvoje rozhodnuti.. my si povidame o tom, co nas za ten den potkalo, koho bysme nejradeji nakopali do zadku a co bylo ok.. asi tak jako vsichni normalni lidi na tyhle planete :) (отредактировано)
Na ten vek ti snad ani odpovidat nebudu, to je docela smesny 🙈
To, ze mi rekne, ze si kvuli nekomu nemusim delat vrasky, neni utesovani. Neboj, ja mu neplacu na rameni. Tak moc te do toho vseho nenecham nahlednout, to se neboj :)
A jeste k tomu, ze za par let o me nebude zajem.. ja za 5 let s tim koncim. Cile, kterych jsem chtela dosahnout, uz se stalo.. ted jen trochu vic k dobru..
A k tomu, ze do vztahu netahas cizi chlapi.. tvoje rozhodnuti.. my si povidame o tom, co nas za ten den potkalo, koho bysme nejradeji nakopali do zadku a co bylo ok.. asi tak jako vsichni normalni lidi na tyhle planete :) (отредактировано)
Není třeba obav, měla jsem vztah úplně v pohodě.. naopak žena co dělá takové věci chce pak klid a je muži věrná.. nepočítám prohraný souboj kdy už jsou za hranicí ale je to to samé jako ptát se zda chce žena chlapa co jezdí na privát či do bordelu, muže co měl chlapa apod.
Pokud je to fajn žena, co má život v klidu a je toto pouze jen finanční součást, není se čeho obávat.. převážně už ví, že je to vše na jedno brdo a není třeba svého muže podvádět..
Základ je hlídat jak funguje mimo služby..žadné drogy, bary, musí mít cíle , výletovat, mít koníčky a být veselá.. a taky ti to bude umět udělat.. 😃
Pokud je to fajn žena, co má život v klidu a je toto pouze jen finanční součást, není se čeho obávat.. převážně už ví, že je to vše na jedno brdo a není třeba svého muže podvádět..
Základ je hlídat jak funguje mimo služby..žadné drogy, bary, musí mít cíle , výletovat, mít koníčky a být veselá.. a taky ti to bude umět udělat.. 😃
Nejlepší je si s ní sednout a probrat její minulost a zároveň se poptat, co očekává dál, co ty od vztahu očekáváš. Většinou jsou rádi, že mají trvalý dlouhodobý vztah. Také můžou mít ze své minulosti zajímavé kontakty na vlivné lidi, ale také i kontakty na mlátičky, takže když třeba budeš zlobit...
Když vám to ve vztahu funguje, jste spokojení, tak jedině dobře. Akorát jestli bydlíte v místě, kde se partnerka živila jako společnice, tak se lidi můžou divně koukat, mít hloupé řeči, ale to je pak většinou ze závisti.
to se divim myslim si, ze vetsina co se tim zivi rok a vice tem pak ten vztah nevydrzi z x ruznych duvodu at uz je to podezrivavost chlapa nebo precijen zenska chce vice sexu.
Sou ale i pripady, kdy chlap tote sve dovoluje a to se docela divim.
Sou ale i pripady, kdy chlap tote sve dovoluje a to se docela divim.

Priváty a váše zkušenosti?
Názory, zkušenosti, rady, pouze čistá diskuze