Sběrači fotek

Sběrači

Pánové si tu stěžují na placené dámy, věčně nadávají na adminy... Já k takovým taky něco ale mám. K mužům. Loudí odvážné fotky, a když nepošlete, jste impotentní, a stydlini. Dle nich. Dále, nečtou, co člověk píše na profilu. Věty typu "Ahoj", " ODKUD JSI?"... Ohraná fráze... A pak se diví...
No sběrače fotek ještě chápu, tam si dovedu představit, co se s nimi dá dělat.Ale vždycky mi vrtají hlavou sběratelky (i když mi něco říká, že reálně je za tím chlap) telefonních čísel. Takové ty inzeráty "pošli hend telefon, nechodím sem často" u účtu, který je nonstop online.
Co se s těmi čísly potom dál děje? K čemu je sbírají?
Ani SMS ani e-mail nezaručí "pravost" zájemce. Tlf. číslo a živý rozhovor trochu (ne na 100 %) eliminuje podvodníky, kterých tu je snad 99 %. Jakmile chcete po druhé straně živý tlf. hovor, zájem z jejich strany opadá a z jejich strany také končí doposud slibná komunikace, často bez jakéhokoliv vysvětlení z jejich strany. Přitom pokud si chce někdo vážně domluvit setkání, telefonická konverzace je naprosto nezbytná. Jet někam na setkání jen na základě komunikace tady přes vzkazy nebo SMS (obojí může psát naprosto kdokoliv) znamená udělat si výlet do neznáma za neznámými, a z 99 % bez setkání s druhou stranou.
Nad tím samým jsem uvažoval minulý týden...pár napsal moc tu nejsme pošlete číslo a napíšeme si na WhatsApp...pošleš telefon a naráz nikde nikdo...tak si říkám no co s tím číslem teda budou vlastně dělat :D
No to je tady věčný problém. Jedna možnost je říci přímo, že neposílám fotku první. Pokud přece jen posílám fotku jako první pošlu jen obličej ale neposílám holé tělo nebo intimní fotky. A pokud ten druhý fotku nepošle, jak slíbil, tak je možné tu mou fotku z konverzace smáznout
Сообщение было удалено пользователем.
Můžeš se vymluvit, žes to nepsal ty a fotky tvoje někdo stáhnul z netu a založil falešný profil
Vymlouvat se sice můžeš, ale to Ti třeba v zaměstnání nemusí pomoci, budeš odejit pro nadbytečnost, pokud nebudeš hned souhlasit, tak odejdeš domů za snížený plat, překážka na straně zaměstnavatele.
... ono totiž strašně záleží na tom jestli jsi skladníkem ve šroubárně nebo jestli v té šroubárně máš přístup do všech informačních systémů o učitelích ani nemluvím
Podle mne, můj názor, pokud má vzniknout nějaký vztah, i když má jít jen o sex, tak by ti lidé si měli od začátku rozumět. To znamená, že se zde hned mezi nimi rozproudí nějaký dialog, během kterého si ověříte, že nejste kolegové ze zaměstnání, pak bych to co nejdříve převedl na WhatsApp, a pak si zatelefonovat, to vše se dá stihnout za pár hodin. A až po tom telefonátu bych plánoval nějaké rande, resp. při to telefonátu ho třeba už domlouval. Pokud Ti někdo na nějaké seznamce nebo zde odpovídá jednoslovně vždy v nějakém podobném denním čase, tak nehledá, má to jen jako denní rituál. Kdo hledá měl by ty požadavky mít vyvážené, typicky chování mužů v páru kdy to tak není: Pošli fotku my pošleme svou, pošleš, oni napíší, že jsi neprošel výběrem a proto svou nepošlou. "Hezké" v uvozovkách také je, když i v inzerátech je případným zájemců fyzicky vyhrožováno, když nesplní všechny podmínky :) Říká se, že je to zde bizár, ale spíše bych řekl, že lidé jsou prostě šelmy, které společnost nutí k tomu, aby se nějak přetvařovali (morálka) a zde se mohou vyblbnout :)
Chápu. Tak pak neposilat fotky tady ale zařídit simkartu na dobíjení.
Promiň, ale co má společného konverzace tady se zaměstnáním?
řeč byla o fotografiích, tam je velký problém s kompromitací i když jsou civilní
Mě se líbí ohraná slova jako ... Škoda, chápu, rozumím, rád bych tě poznal až si říkám od koho to okoukávají 😃

Hlavně když nezvládne chlap přečíst pár vět na profilu tak jak mi chce zvládnout nastartovat motor 😃 (отредактировано)
Jednoduše... zasune svůj klíček do Vaší spínací skříňky a počká co to udělá 😆
To chce paralyzér ať se chlapec rozsvítí .. takový nadhoz generátoru 😃 a když už nic tak jistota, že bude hodný 😃
A co sběratelky fotek? Nejednou jsem se s holkou domluvil, že po zaslání mé fotky pošle na oplátku svojí. A když jsem jí poslal tak už ani muk. Foto samo neposlaly.
Kdyby to admini nemazali tak sem dám seznam.
Fotky nemají žádnou vypovídající hodnotu
- dnes si každý stáhne , co se mu hodí .