Motorkáři/motorkářky CZ

Pro dvoukolové pacienty, piloty, batůžky, …

Čau bando, napadlo mě založit tohle téma/fórum, ať se dáme dohromady, pokecáme ve vzkazech, sejdeme, atd. všichni nadšenci do motorek, ať již aktivní řidiči, řidičky, spolujezdkyně, pořadatelé různých moto akcí, . . . Počasí nám začíná venku konečně přát, pojďme se poznat ! 😎
A co takhle nějakej baťůžek JhZč🌈🌞🏍️🦅🌲🌳🌾🌱🌿🤷🤗
zdravim , skutrista z vrsovic hleda kamarady/ ky na vylety za nahotou
Ahoj, tak začíná sezóna plánuje nějaký pár něco, potkáme někde nějaký pár 🤔
Od posledních příspěvků málem rok - nic moc se tu neudálo, ani nedomluvilo (nečekal jsem teda nic jiného). Každopádně do soukromých zpráv mi napsalo mraky lidí, se spoustou z nich jezdím sem tam na výlet a ta větší část byli pacienti, schopni napsat pouze "čau". Co tedy tomu dát šanci zase letos? Někdo někam? *14*
Vypadá to, že motorkářek nebo motorkářských párů je tu minimum. Taky bych někoho takového rád poznal. První letošní mototisícovku kilometrů mám za sebou a moc podobných jsem nepotkal. Třeba se zadaří letos. :-)
Motorku jsem už prodala a jezdím na skútrů, ale pořádnou mašinu i s motorkářem mám doma.😄 (отредактировано)
12.8. a dále dle nálady na pár dní,cesťák enduro,takže výletem stan,louka,voda... Z Prahy - Benešovsko,Tábor,Jindřichův Hradec, spodem jihu zpet na Prahu. Najde se tady pohodářka jako baťúžek nebo snad motorkářka či moto pár kdo se přidá?? Už potřebuji vypadnout a nechce se mi cestovat samotnému.
Ahoj, nechapu, kde se u takoveho prispevku berou palce dolu. 😀
To je od místních zhrzelých honičů amatérů, co jsou doma u počítače smutní, že jim nikdo neodpoví, nejde s nimi nikdo ven a dokonce nemají ani tu motorku a přesto si rozkliknou fórum Motorkáři/motorkářky CZ ;) :) :)
A nebo taky třeba od samotného motorkáře že...
On zve na spolujízdu jen ,, čisté řezivo nebo pár ,,
Takže bych si i dovolil říci že by to mělo být i v kolonce inzerce *19*
Kategorii Seznamka tu nikdo neuznává, bohužel, všichni cpou inzeráty do Fóra, aby se zviditelnili.
Název tématu "Motorkáři/motorkáři CZ" skutečně nevypovídá o tom, že zde půjde o inzertní téma, člověk si pod tím představí úplně něco jiného, než Seznamku.
Fórum překypuje inzercí v mnoha dalších tématech - sauny, wellness, swingerskluby, okolí jezer, koupališť, dálnic, konkrétní města a oblasti, dovolené kdesi ...
Jako jasně, mohlo. Ale tak už dle názvu fóra to sem prostě patří a nemám k to u půl slova, že jo ;)
Přidám také...kdyby se tu našla motorkářka nebo jen batůžek z Novojičínska a blízkého okolí a nevadilo jí že jsem zadaný ale jen prostě nemá s kým si občas vyjet,tak napiš *4*
Tak co jižní Morava? Blansko, Vyškov, Brno nebo okolí. Někdo na vyjížďku?
Pokud muž vlastní moto, pokud žena tak snad i jako batůžek, pokud se moc nevrtí
Tak jak to to funguje? Už vyletujete v plné parádě? Jede např. příští týden někdo na EBF? Což takhle vymyslet nějaký lumpárny? 😎
jsem z prahy západ a nějaký sraz i baťůžek bych uvítal
Je tu nějaká motorkářka,nebo batůžek z Liberecka??
V sobotu i neděli už má být fajn, a poté následující týden a dál už to tak snad zůstane - konečně 😎
Pravda, ale už to začíná být lepší, než když se ráno škrabaly okna minulej týden - ještě chvilku a půjde to i k vodě 😎
Založil jsem zde tohle téma, ale vlastně jsem se ani nepředstavil - 35 let, nejjižnější Morava, vlastních motorek mám více a času na rozdávání - tak kdyby někdo něco z okolí, ať už Břeclavsko, Brno, . . . klidně dejte vědět, ať už tady nebo v soukromé zprávě 😎
Chebsko Honda 1000cbf😉😉😉😉😉😉😉😉😉☺😉☺😉☺😉☺😉🙂😉🙂😉🙂😉🙂😉🙂😉🙂🙂😊🙂😉🙂😊🙂😊🙂😉🙂🙂😊😊🙂😊🙂😊🙂😉🙂😉🙂😙🙂🙂😙
Сообщение было удалено пользователем.
No ja jsem uplne mimo koukam😀 zapadni cechy moc nefrci 🤔😆
Na moto jsem jezdil leta, ale teď to nějak nedávám. Snad se to zlepší.
Naprosto souhlasím ! Proto motorky neprodávám, ale jenom doplňuji garáž 😀
To je určitě pravda. Už delší dobu neprovozuji žádné koníčky a chtělo by to změnit
Čus já jsem Morava když by tu někdo byl rád poznám :) já 32 let jezdím na litru
49.666152,16.333346 - odsud je naše moto galerie, je tam krásné koupání, dá se tam dojet na motorce a je tam i dost soukromí
Byly jsme na spoustu srazech amatérů, ale amatéři motorkáři se tady nikdy nesešli. A to tu dokonce někdo před lety založil motorkářský chat na wappu, pár lidí tam je, ale jen kecy : sejdeme se někdy, někam, něco, asi, možná….

Ono takhle - vím na jakých stránkách jsem, ale mám prostě na mysli úplně obyčejnou vyjížďku, pokecat, případně nahodit kontakty někdy na příště, apod. Potkal jsem zde naprosto super lidi, i když ještě před seznámením jsem věděl, jestli má žena vyholenou čárku nebo chlap piercing v žaludu a i tak jsem od toho nic nečekal. Problém je v tom, že všichni zdejší (mužská část) v tom vidí hned, že se někam zajede, všichni ze sebe shodíme oblečení a bude motorkářskej grupáč. Jestli je dnes už internet opravdu tak nemocnej, tak se nikdo nikde nesejdem 😊 To že by se vymyslel nějakej výlet a pak se to zakempilo na osvěžení někde na nuda, s tím problém nemám ... ale i tak se zase stejně dostaneme k těm, o nichž jsem teď psal 😊
Na velikonoční pondělí máme v plánu výlet do Luhačovic ,pokud půjde vše podle plánu .
Jsem kousek od Břeclavi, takže nejjižněji co to u nás asi jde, když si domluvíme sraz někde na půli cesty, může bejt.

Jinak ty Luhačovice, jak píše @vikki, to zní taky fajn.
Motorek máme dost . Jenže, aby to pak ve skutečnosti nebylo tak ,že se na dostaveníčko sjede jeden ,dva páry a mraky honičů . 🤣
Jako na srazy, co čekat 😅... Počet holek s motorkou není moc vyvážený k počtu chlapů
Nepsal jsem nic o seznamce, že to musí být nutně 50:50, prostě se jen dat dohromady více lidí na nějakou projížďku, hotovo.
Tak máme podobné zkušenosti - jinak jezdíme již jen na skútrech. Okolo HK je dost míst kde se jde vyvalit na sluníčku bez plavek. A ty honiče - ignorovat.
I na skůtrech se dá zažít zábavy, proč psát "již jen" :) :)
Jezdit na skútru je jako šukat tlustou holku. Je to fajn ,jen to nesmí vědět kamarádi 🤣🤣🤣
Toho jsem se založením tohoto fóra chtěl nějak vyvarovat, chvíli tomu dám čas a uvidí se. Nějaký pátek se tu pohybuju, vím která bije 😃
Jednoduše, když tu bude psát zase kdejakej místní honič, co nemá ani Babettu (třeba jako ty), tak si z tohoto fóra odstraním upozornění a už tomu šanci tady na Amatérech víckrát nedám 😃
To je ovšem skvělý nápad. 🙂 Akorát teda nemam motorku. 😔 (отредактировано)
Taky bych se přidal na vyjížďku. Střední čechy, nějaká slečna, paní nebo pár?
Ja treba kdyz je teplo rad jezdim tady u nas na nuda po projizdce. Neni nic lepsiho nez se vysvliknout z tech hadru a nechat se trochu osvezit vetrem🙂
Máš recht,, je to super, taky to praktikuji, dáma si třeba 200 km na Stromkovi a ten pocit to pak ze sebe všechno scházet a skočit si naostro do chladnější vody je TOP,,, tak snad se něco tady uskuteční 👍👍
Pravda, mám to úplně stejně, rád zakotvím někde na nuda...
Jsem pro. Dobrý nápad. Rád bych tu poznal nějakou fajn ženskou s motorkou... Jen si tak v klidu vyjet na kafe a spálit trochu benzínu. Brno a okolí.