Svádění mé přítelkyně

Jak opíchat mou přítelkyni

Ahoj, moc mě vzrušuje představa, že mou přítelkyni šuká někdo jiný. Proto se chci z někým domluvit kdo by to pro mě udělal. Má představa je taková, že ty se s ní jakože náhodou potkáš a dáte řeč, potom se zase jakože potkáte a dáte zase řeč do té doby doku budete kamarádi. Ona jezdí na zábavy tak by jste se mohli tam jakože zase náhodou potkat a zapařit spolu, do té doby dokud nebude kocour v troubě. Samozřejmě by to všechno probíhalo diskrétně a ona nesmí o ničem vědět.
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Неактивный 2 года назад
Сообщение было удалено пользователем.
Moje žena chodí asi dva až třikrát za měsíc k milenci. Funguje nám to takhle dobře, ale jsme už dlouho manželé. Cesta k tomu byla složitá. Jestli je váš vztah teprve ve fázi přítel / přítelkyně, tak tohle dělat ti vůbec nedoporučuji. Rozpadne se ti vztah.
Ahoj - proč ho bereš vážně - dělá si blázny a provokuje k diskuzi .
Aha, tak to já nevím. Viděl jsem téma, napsal odpověď. Tak to nic. 🙂
Pokud máš čas , pročti celé vlákno -
Uděláš si obrázek ..
SweetChilli2020
Jen se zeptám, ta přítelkyně vystupuje v tom tvém videu, co máš v galerii s názvem “konečně sex” ?
To je ona ?
SweetChilli2020
Hele a to , že ti partnerka uteče s jiným borcem a tobě zbude jen honění , to tě vzruší víc než sex s tvojí partnerkou ? Už jsem to někde slyšel, nejsi jediný. Zajímá mě to, protože to nějak nechápu.