Raději to nechám u představ…

Raději to nechám u představ…

Hezký den všem :)

každý máme nějaké představy, které bychom třeba jednou chtěli zažít.

U některých předsgav jsem si říkal, jestli ale náhodou ta absence zkušenosti nedělá veškerou radost z těch myšlenek na danou aktivitu.

Máte něco podobného? Co jste třeba vyzkoušeli, ale pak zjistili, že jste to měli nechat jen u fantazie?
Znam to...x let jsem touzil dat hromadny sexik s manzelkou...bal jsem se ji to rici, protoze je hodne stydliva, ale jednou kdyz jsem si dal par sklenicek, tak jsem se nejak prorekl a ona souhlasila. A real byl jeste lepsni nez ta eroticka predstava.
Ahoj Katka ano taky zažila ne vždy vše je tak jak chcete
Důležité je, pokud se nedostavil pocit spokojenosti, nebýt zklamaný či snad naštvaný na sebe, nebo někoho druhého. Zkusit něco, neznamená, neslibuje ani nezaručuje, že se mi to zkoušené bude líbit. S tím je třeba počítat. A pokud to má člověk před zkoušenou věcí v hlavě srovnané, je předem smířený s tím, že se mu to třeba líbit nebude, pocit zklamání by se vlastně ani dostavit neměl. Vždyť jsem přece zkoušel zda se mi to bude líbit. A nelíbí? Taky o.k. Teď vím, ze mě to neoslovuje. Podstatné je, zda se dotyčný rozhodl z vlastní vůle, bez nátlaku někoho druhého. To platí hlavně v případech, kdy partner/partnerka, osloví partnerku/partnera, že by rád/ráda chtěl/chtěla zkusit nějakou pomůcku, praktiku, trojku, pár, swingers… Tady by to nemělo být o ústupku, vyhovění atd., protože v případě, že to není ono, dostaví se spousta nepříjemných pocitů jako např. zneužití, ponížení a to hodně zamává s důvěrou k tomu druhému a následně celým vztahem. Takže zvlášť pokud jde o partnerské zkoušení, je dle mého potřeba o tom otevřeně nejprve mluvit, nepřemlouvat, ale brát to jako zvědavost, jaké to je, co to může přinést a mít jasno i v tom co bude, když to nebude ono, treba i jen pro jednoho z páru. Domnívám se, že jedině tak se dá předejít narušení harmonie vztahu po nevydařeném experimentu. Vždyť to byla přeci jen zkouška za jadně daných a oběma odsouhlasených pravidel… No, to jsem se rozepsal.
Zkusila sem vše co sem chtěla a jsem rada, protože sem přišla na to že mne baví úplně jiné věci než sem si myslela*159*. Doporučuji nezůstávat jen u fantazii a vyzkoušet
Jedna představa je taková, že ležím někde u vody, mám sukni bez kalhotek a někdo ke mě přistoupí a začne mě lízat. Pak šup na čtyři a hezky zezadu na tvrdo a za vlásky.
Další že jsem třeba v nějaký ,,boxiku,, kde mám akorát vyspulino...no a čekám co se bude dít...lízání, prstění, sukacka...prostě že nevím kdo a co bude dělat.
No a nebo prostě že jsem třeba v plnym MHD a někdo je za mnou a vrazi do mě prsty a udělá mě....
Vaše představy jsou opravdu vzrušující, máte dobrou fantazii. Vzrušující jsou tyhle představy (nejen ty Vaše pro vás, ale třeba i ty mé pro mě) především proto, že vše se odehrává v okamžiku kdy chceme, tedy v okamžiku té představy, a přesně tak jak si to sami vymyslíme (prostředí, aktéři, jejich vzhled…) V reálu by to asi nedopadlo dobře. Třeba v té MHD. Nemusela byste mít chuť, dotyčný by byl špinavý smradlavý… To by asi nebyl vzrušující zážitek. Proto jsou asi představy tak vzrušující. Veškerý děj, prostě úplně všechno máte pod kontrolou. Neexistuje možnost, že by průběh ovlivnila vůle někoho jiného. Jste to jen a jen Vy. Takže takhle vnímám rozdíl mezi sny a jejich skutečným naplńováním. Při jejich naplňování je ve hře krom vaší vůle i vůle toho druhého nebo druhých, která nemusí být v souladu s tou Vaší. Takže pak buď na řadu přijdou kompromisy, kde se shodnou všichni, nebo přijde zklamání. Zklamání, které u fantazie nehrozí. Ve fantazii je všechno přesně tak jak si přejete. - Konec filozofování. Přeji všem krásný den!
Сообщение было удалено пользователем.
Samozřejmě jako každý mám v erotice tajná přání a představy. Většinou se zesiluji, když jsem delší dobu bez sexu a honim. Představují si, jak laskám a šoustam zadeček te moji. Pak vzrušení opadne a přijde mi to nečisté. Nebo si představuji jak kouřím chlapa, on mne. Nebo ho kouřím a ta jeho mne šoustá do zadku a je to moc krásné. Ale jsou to představy,,Krásné představy a tak to asi zůstane
Velkou většinu svých erotických představ jsem si splnil a musím říct, že nejkrásnější je klasický sex s někým s kým se opravdu milujete.
Nicméně představy jsou od toho, abychom, když chceme, si je mohli zkusit
Děláš dobře.. představ si, že pak budeš sedět u stolu plných heteráků, pořádných chlapů a budou se vysmívat orientacím a ty budeš ticho a uměle se smát, protože si měl něco s chlapem.. nekoukej co dělají ostatní, tohle už je za hranicí mužnosti..
Presne tak. Nemam nic proti gayum ale zkouset neco o cem si nejsem jistej a vycitat si to pak. To bych nedal, uz bych se necitil jako chlap pokud bych mel mit neco s chlapem kdyz vim ze jsem heterak
Žadné jiné pohlaví není 😃 je jen muž a žena..
A co ti třeba na to říká tvá přítelkyně, přitahoval by si jí kdyby si měl něco s chlapem? Pro mě by to bylo hodně zženštilé, zkusil si doktora ohledne testosteronu? Prý je v jídle a nápojích dost hormonů..
Jedna věc se ve mě vždy prala, zda bych zvládla být eroticky podřízenou pro milionáře/miliardáře.. protože vždy jsem ta divočejší a přímá já.. Že bych fungovala kdy by si řekl a za to by mi dával horentní sumy.. Pro vysvětlení ( já bojuji i s tím když mě někdo nepozdraví natož abych fungovala na rozkaz) 😃

Obecně dle mého není dobré si to dávat se stejným pohlavím, to se s tebou nese do konce života.. Případně když chceš něco zkusit s partnerkou a na vše ti odpoví, že vše už dělala..
Představa je na tom všem to vzrušující, jak to učiníš už jdeš od toho. (отредактировано)
Jj, taky uz jsem zjistil, ze nektere predstavy je lepsi nechat jenom jako predstavy.