Ak to mate vyjasnenie vo vzťahu nie je problém.. mali sme už trojku aj s dalsim mužom viackrát. Pre manželku je to top
Сообщение было удалено пользователем.
Trojka vo vzťahu je z môjho pohľadu balancovanie na príliš tenkom ľade, alebo na ostrej hrane, či ruská ruleta. Je v poriadku pokiaľ to ostane v rovine fantázie. Real je niečo úplne iné. Samozrejme môže byť všetko v poriadku, no nikde nemáš istotu či s odstupom času ( možno aj po rokoch ) jeden z partnerov nebude tomu druhému niečo vykrikovať a či aj po rokoch kôli trojke nedôjde ku konfliktom medzi partnermi. Tú istotu nemáš nikde.. ruska ruleta . Samozrejme hovorím o dlhodobom vážnom vzťahu. Pokiaľ medzi tými dvomi partnermi nie je citový vzťah, ale majú vzťah milenecký potom je trojka v takomto prípade absolútne v poriadku. Dvaja ľudia sa dohodnú na tom čo im vzájomne vyhovuje a pokiaľ sa zhodnú na trojke tak nie je čo riešiť a je to ok
Boli sme,v trojk s priateľkou,ale ženy to chceli medzi sebou.
Trojka je super treba zažiť nie iba písať a ak si rozumiete doma nikto nebude nikoho meniť...
Ja by som šiel do trojky M Z M určite by to bolo pre tu babu super zazitok
U nás je to zasa naopak. Ja som zas skôr naklonený resp snívam o trojke mzm kde by som si manželku vychutnal spolu s ďalším chlapom ale aj pohľad na ich dvoch ako si to užívajú a ja som len divák len smutné je, že manželka o tom vie a bola tomu neklonena ale zmenili sa nejaké veci vo vzťahu a už sa o tom ani nebavime. A kedysi manželka chcela (stále by si dala) bi kamošku len pre ňu ale nevadila by jje ani trojka zmz aby som si aj ja užil dve baby čiže my sme to mali takto a ci sa mi to raz splní to už neviem.
To ako trojka vo vzťahu dopadne,záleži len na dotyčnom páre..žiadna univerzálna odpoveď nieje.Preto si dovolím nesúhlasiť s názorom,že muži odmietajú MŽM..tiež,že druhá,druhý môže byť lepšia/ší,sex nieje o pretekoch.S bývalou sme mali "sex-kamoša"a ak by to bolo možné,tak nájdem toho Najlepšieho na svete aby bola absolútne dokonalé "stretko" Jedno je myslím si v trojke isté..tento druh sexu je pre DOSPELÝ,HARMONICKÝ a dostatočne SEBAVEDOMÝ pár,ktorý sa miľuje doma v spálni a trojku si odosobnene šukajú)) PS:ak by mňa žena nechala skrz lepšieho vtáka,tak sa skôr poteším,že som sa jej zbavil.Prezentujem svoj postoj ale rovnako rešpektujem iný,veď sme rôzny a to je súper,než všetci rovnaký jak cez kopirák na misionára.Prajem všetko dobré a 100%odpoveď zistíš až po trojke.
Určite je to oživenie dlhoročného vzťahu a hlavne obrovské vzrušenie, ako sa tu už spomenulo, netreba partnera do toho nútiť či prehovárať , musíte obaja chcieť. Veľmi pekný príbeh som počula ,keď muž bol viac sexuálne aktívny a partnerka opačne, tak mu povedala že si kľudne môžeš nájsť milenku, no a pri jednej návšteve skončili všetci traja v posteli, on a ich kamarátka, tak ju fajné pretiahol na čo sa jeho milá pozerala, potom nastala veľká zmena, začala sa s ním milovať každý deň...
Treba skúsiť M Ž Ž a tiež M Ž M je to super obohatenie. My to praktizuje už dlho a sme spokojný.
Sme pár, manželský a máme priateľa. Funguje to,ani jeden z mužov sa nehrá na frajera, ona je spokojná, stretávame sa už dva roky
Presne tak to funguje a hlavne žena si musí užívať...
Waw obdivujem takéto páry ja také šťastie nemam
Ja mám tiež jeden pár už možno aj štyri roky.. chodím k ním na pokec pomôcť na dom niečo do záhrady...ale zatiaľ bez sexu 😃
Pokiaľ sú ľudia normálny všetko sa dá. Pokiaľ sa ľudia stretávajú častejšie už to nie je len o sexe je to o vzťahu bohužiaľ naša spoločnosť nie je na toto pripravená. Tie pohľady keď ide muž s dvoma ženami a držia sa za ruky.
Ešte poznámka pokiaľ partnera chcete nasilu do niečoho nútiť dopadne to zle . Ľudia skúste hľadať aj v reálnom živote na tejto stránke je to už úplne zle
Pokiaľ to chcete ako jednorazovku nič sa nestane ale ak sa chcete stretávať dlhodobo treba si určiť hranice a upratať si to v hlave čo od toho očakávate či to bude len rozptýlenie alebo vzťah . Vzťah sa dá vybudovať aj medzi troma ľuďmi

Trojka, vo vzťahu
.