Сообщение было удалено пользователем.
Mě asi nejvíc vadí, kam se tento server po letech dostal. Vždy to tu bývalo takové celkem společenské prostředí, komunikující lidé a když měl někdo chuť, tak se ukázal a kdo nechtěl, tak nemusel. Lidé normálně komunikovali.
Takových serverů, kde se i za chat musí platit je mraky. A bohužel tento začíná mít tendenci jít podobným směrem. Už za některé galerie se zavádí platby. Když nezaplatíš, nekomunikuji a ani se neukážu a ten kdo prostě nemá VIP, tak je omezen. Popovídat se tu dá jen s dřívějšími přately, ostatní zásadně nekomunikují, ani slušně neodpoví, že třeba nemají zájem o komunikaci atd. Ale co tu skvěle funguje je to co cinká v kapse.
Do toho je to tu samý chlap i v ženském niku.
Podle mě je chyba v ověřování skutečných uživatelů, což by mělo být podmínkou. Pak to tu akorád kazí falešný profily a podvodníci.
Myslel jsem si, že po letech tento server bude oproti ostatním úplně někde jinde i třeba za to, když clověk odmítne platbu a chce jen komunikovat, je vyhozen i z místnosti k platbám neurčené. A co mě vadí, je absolutní nekomunikace uživatelek. Jen pár se jich tu najde, co slušně alespoň odpoví. Tam se to dnes dostalo.. Je tady z toho jen seznamka a služby za prachy, kde ty ženy opravdu jsou a zbytek jsou samý chlapy v barevných nicích. (отредактировано)
Takových serverů, kde se i za chat musí platit je mraky. A bohužel tento začíná mít tendenci jít podobným směrem. Už za některé galerie se zavádí platby. Když nezaplatíš, nekomunikuji a ani se neukážu a ten kdo prostě nemá VIP, tak je omezen. Popovídat se tu dá jen s dřívějšími přately, ostatní zásadně nekomunikují, ani slušně neodpoví, že třeba nemají zájem o komunikaci atd. Ale co tu skvěle funguje je to co cinká v kapse.
Do toho je to tu samý chlap i v ženském niku.
Podle mě je chyba v ověřování skutečných uživatelů, což by mělo být podmínkou. Pak to tu akorád kazí falešný profily a podvodníci.
Myslel jsem si, že po letech tento server bude oproti ostatním úplně někde jinde i třeba za to, když clověk odmítne platbu a chce jen komunikovat, je vyhozen i z místnosti k platbám neurčené. A co mě vadí, je absolutní nekomunikace uživatelek. Jen pár se jich tu najde, co slušně alespoň odpoví. Tam se to dnes dostalo.. Je tady z toho jen seznamka a služby za prachy, kde ty ženy opravdu jsou a zbytek jsou samý chlapy v barevných nicích. (отредактировано)
Máte pravdu, souhlasím. Mě služby lidí nevadí, pokud jsou pod danou místností. Ale v jiných mě to vadí. A jak už jsem psal, tak se tady z toho stává poslední dobou jedna velká služba a to všude. Jinak si člověk ani nepopovídá a nic si moc neužije. Bohužel...
Člověk by to hodil za hlavu, ale ono je to tu už pomalu všude. Hezký den všem. (отредактировано)
Člověk by to hodil za hlavu, ale ono je to tu už pomalu všude. Hezký den všem. (отредактировано)
Nabídku služeb za FO mimo místnosti k tomu určené nahlašuji adminům, stejně jako reklamu a další věci. Je mi jedno, jestli jde šeptem nebo na skle.
Nelezu tam, nevím, jak to chodí. Tak nějak si neumím představit, že bych měl povinnost se na službě dohodnout. Že si chci koupit sako, neznamená, že koupím první, které mi nabídnou. Někdy prostě odcházím bez nákupu, protože se mi nic nelíbí.
To se ale nikdy nestane. Vcera sem dostala ban na 15minut za tapetovani. Psala jsem si s borcem a nekdo nam ocividne zavidel. V mistnosti Eroticke sluzby. Byla sem tam po 14dnech a presvedcilo me to opet o tom, ze tyhle stranky jsou fakt bida. Jedine co me tady tak nejak jeste bavi, je diskutovat ve foru.
Ale ze tam tlupa 3-4 organizovanych deme*tu neustale namatkove skodi holkam, to adminy nezajima. Nahlasovat je muzes jak chces.
Tohle je neresitelny problem. Chlapum vadi, ze tu sou holky za FO, ze tu ucty chcou kredity za alba.. ale driv ty sluzby za FO tady byly taky.. a nikdo si nestezoval.
Ono jde spis jen o tu uroven nekterych lidi, ktera je daleko pod bodem mrazu.
A o problem ze strany majitele serveru, ze jen doji, ale nestara se.
Vlaken na toto tema, je tady milion, stejne tak jako milion nazoru od vsech moznych normalnich lidi, mistnich individui a vladcu zeme 🙈. Vysledek z toho zadny ale nebude.
Nektere strany by se meli naucit respektovat ostatni. Spravce serveru by se mel zacit starat a honici by meli tahnout tam kam slunce nesviti.
Az k tomu dojde, dejte mi vedet, bouchnu šáňo
Ale ze tam tlupa 3-4 organizovanych deme*tu neustale namatkove skodi holkam, to adminy nezajima. Nahlasovat je muzes jak chces.
Tohle je neresitelny problem. Chlapum vadi, ze tu sou holky za FO, ze tu ucty chcou kredity za alba.. ale driv ty sluzby za FO tady byly taky.. a nikdo si nestezoval.
Ono jde spis jen o tu uroven nekterych lidi, ktera je daleko pod bodem mrazu.
A o problem ze strany majitele serveru, ze jen doji, ale nestara se.
Vlaken na toto tema, je tady milion, stejne tak jako milion nazoru od vsech moznych normalnich lidi, mistnich individui a vladcu zeme 🙈. Vysledek z toho zadny ale nebude.
Nektere strany by se meli naucit respektovat ostatni. Spravce serveru by se mel zacit starat a honici by meli tahnout tam kam slunce nesviti.
Az k tomu dojde, dejte mi vedet, bouchnu šáňo
Ale chápeš, ze majitel serveru se právě stará... Jemu nejde o naše uspokojení tolik,jako o zisk společnosti a o to, aby zaplatil lidí ve firmě.
A s úrovní zdejších lidí s tebou souhlasím, a ne jen zdejších. Jen myslím, že je to tak celkově ve společnosti, asi je to dobou. Komunikace, tolerance, ohleduplnost se tak nějak vytrácí , takže lepší už to nebude
A s úrovní zdejších lidí s tebou souhlasím, a ne jen zdejších. Jen myslím, že je to tak celkově ve společnosti, asi je to dobou. Komunikace, tolerance, ohleduplnost se tak nějak vytrácí , takže lepší už to nebude
Takže chápu správně, že chceš aby jiní se starali o to, že tvé podnikání nebude nikým narušováno a budeš moci v klidu vydělávat, zatímco ty jiné bude platit a starat se o ně někdo jiný než ty
Takže třídit lidi... Napřed to bude jen VIP, pak zjistíme, že tam chodí moc konkurence tak vybereme jen chlapy, pak se zjistí, že chlapi do 30 mají málo peněz, tak to omezíme na chlapy po 30letech a tak dál a tak dál. Stále mi to pripada (a nechci se nikoho dotknout), že jen chceš pro sebe a ostatní holky aby někdo pro vás vám zametl cestičku. Ale jistě je spousta serveru, které právě toto nabízejí.
Ale omezování vede k dalšímu omezování. Trafikant si taky nevybere, jestli si u něj může koupit cigára podnikatel, nebo mu k okýnku přijde bezdomovec pro kusovku. To je hold úděl podnikání, nikdy nevíš na koho narazis a musíš se naučit zvládat i ty neprijemnosti
Před chvílí jsi chtěla omezení na VIP (mimochodem si myslím, že by to bylo kontraproduktivni, protože ten co si zaplatí VIP sem chodí o to víc -kdyz už si to zaplatil- ten, co raději reálné akce nepotřebuje trávit tolik času tady :))) -ber to s rezervou)
A tak proč tedy nevyužít služby webu, který toto nabízí ? Je jasné, že na takový web budou chodit pouze ti, co tyto služby hledají a ne 'honici'
A jsme u toho (u problémů komunikace)... Diskutujeme, protože jsme na fóru a od toho fórum je (jak tady všichni vehementně zdůrazňují), ale teď mám pocit, že na mě začínáš útočit, jen proto, že nesouhlasím...
A tak tady je krásný příklad toho, proč je vlastně tak komunikace v dnešní době tak špatná.
A jen tak mimochodem žádosti tohoto typu se podávají na webu, kde je odkaz na "Nabídka spolupráce'
Ale já s tím problém nemám. Buďte si kde chcete, dělejte si co chcete, s kým chcete a jak chcete. Já jen si jen povídám a rozebiram a reaguji na odpovědi co dostávám. Chápu, že jako profesionálky chcete místo na serveru, který je (byl) primárně určen amatérům, místo, kam by měli přístup pouze uživatelé s plnými peněženkami, ideálně pro vas, aby zaplatili předem, aby vám nikdo nepokládal nepříjemné otázky, neměl nepříjemné požadavky, aby to všechno hlídal a financoval někdo třetí a vy se mohly plně a nerušeně věnovat své profesi
Zase... Já ale za ženy neřekl ani slovo😉
Tak si ji založ, kdo ti v tom brání?
Někteří si to tu pletou se seznamkou...
.....a nutí tě někdo platit? .....a pokud mě to někde nebaví, tak tam nechodím a nebrečím, míst je spousta ..... všude dobře, tak proč tady 😄
Souhlasím, je pravda co říká. Nelíbí se ti to, tak sem nelez, je to přece tak jednoduché. A rozhodně lepší nez furt jen brečet a stěžovat si. Na falešný účty, na platby, na to že se tu nedá najit, na to že modrá je moc modrá... Každý druhý vlakno fóra je to samy
Já to spíš pochopil tak, že lidi co tady chtějí věci za prachy a fake profily atd, tak z amatérů postupně vyhání ty lidi co prostě chtějí pokecat, setkat se atd. Takže je možné, že toho nakonec bude jen nějaké OF z wishe.
Pokecat a setkat se můžeš i bez pláče a placení...
Amatéři nejsou počin charity, takže jejich cíl je vymáčknout z lidí co nejvíc peněz. To že se se vydali touto (i podle mě) blbou cestou je jejich věc, já to buď budu akceptovat a zůstanu tady, nebo to akceptovat nebudu a půjdu jinam .. Ale dokud budou lidi tady, budou amatéři vymyslet další kraviny jak z nich tahat prachy.
Amatéři nejsou počin charity, takže jejich cíl je vymáčknout z lidí co nejvíc peněz. To že se se vydali touto (i podle mě) blbou cestou je jejich věc, já to buď budu akceptovat a zůstanu tady, nebo to akceptovat nebudu a půjdu jinam .. Ale dokud budou lidi tady, budou amatéři vymyslet další kraviny jak z nich tahat prachy.
No v tom máš asi pravdu. Ale odtud není kam jinam jít. Nic podobného jako amatéři myslím není.
Vidíš a tady je prostor... Pusť se do toho a něco vytvoř. Zjistíš, že to stojí prachy a taky je na to budeš potřebovat.takze web zaplnis reklamou, nebo služby zpoplatnis...
Takže ti zbývá se s tím smířit, nebo brecet... Ale pláč zabírá podle mě max u holek, u chlapů moc ne. Kdo by chtěl ufnukaneho chlapa
Takže ti zbývá se s tím smířit, nebo brecet... Ale pláč zabírá podle mě max u holek, u chlapů moc ne. Kdo by chtěl ufnukaneho chlapa
Já neměl na mysli placení serveru. To je jasné že to něco stojí a že z toho chceš taky něco mít. Já myslel spíše kupovaní alb atd za kredity.
Sám máš album za kredity (ano máš i volně)
Dobré moudro, asi jako když nemám co říct, tak prostě držím hubu😉😀
....njn.... hlavně že tys byl pro moudro dvakrát.....
Jedna slečna si tu prý vydělala na byt reklamou na honírnu, to není špatný. Ale kredity tu moc vydělávat nejde, tak nechápu.
Tak to je šikovná, ale jestli tento server má bavit lidi, tak nemůže být přece založený jen na výdělku. Kdysi fungoval jinak a teď toho právě řada lidí jen zneužívá a o falešných profilech nemluvě..
(отредактировано)
Já bych osobně zavedl to, aby pouze v místnosti tomu určené, která zde je, fungovaly platby i kredity a v ostatních místnostech bych to zakázal, jinak blok. Jinak to tu bude čím dál horší..
Falesnymi ucty, ktere lakaji penize se to tady hemzilo uz driv. Staci jen nemit mozek tam dole a neposilat penize predem za vidinou schuzky 🤷♀️🙈..
Já to vím a ani jsem do toho nikdy nešel. Nejsem ten typ, který popisujete. Převázně mluvím o komunikaci a způsobu chování v místnostech.
No ja nevim, ja uz roky smim jen do chatu ES. Driv to bylo, ze jakmile si neco nabidl za penize, automaticky te zaskatulkovali.
A me to ani tak nevadi.
Nicmene pokud ted uz se na to nehraje, tak verim, ze to muze byt ostatnim neprijemne. Pro ty, co se prisli jen pobavit, pripadne nezavazne seznamit 🤷♀️.
A me to ani tak nevadi.
Nicmene pokud ted uz se na to nehraje, tak verim, ze to muze byt ostatnim neprijemne. Pro ty, co se prisli jen pobavit, pripadne nezavazne seznamit 🤷♀️.

Vše za kredit a platbu..
Jak to vidíte vy?
Dnes je tu komunikace jak s kým na bodu mrazu, fake úcty jedou ve velkém a kdo nemá kredit a nebo nechce platit, jako by neexistoval.
Najde se tu i pár normálních lidí, se kterými se dá dobře bavit a neřeší hned finance.
Nemám problěm s tím, že v jedné místnosti, která je zde pro tento účel založena, je vše jen za platbu, či kredit, ale posledních pár měsíců se tento nešvar roztáhl do téměř všech místností, kde funguje pouze heslo platba..
Tento server byl právě kdysi dobrý v tom, že se sem chodili lidé bavit a užít si to a né si sem chodit vydělávat a nebo podvádět lidi a okrádat je.
Dnes je z toho vídělečná laboratoř a komunikace tu téměř nefunguje a za mnoha ženskými profily se tu skrývají teplý chlapy, nebo ženy, které se vás snaží zmást a případně pokud vám to páli, tak se nenecháte napálit, aby vás nobrali o peníze, za falešné sliby.
Jinak server je fajn a hodně se vylepšili funkce a možnosti komunikace. To ostatní co jsem jmenoval je spíš problém, který odrazuje současné i bývalé členy.