Jojo,dneska ty kondomy nemají žádnou kvalitu a stále se ohýbají,což mohu plně potvrdit!!!Jinak hezký den všem.
- oralofil - mně se nejen ohýbají, mně i samy padají :o))
deevee-Tak to už bychom měli s těmi výrobci pořádně zatočit!!?
- oralofil - už jsem začal jednat, sabotuju je :o))
Ještě mě napadlo, nemůže to dělat ta těsná nasazená guma, která svírá penis a ten pak v sobě neudrží napumpovanou krev a tím pádem změkne?
Jelikož mám průměrnou velikost, což takhle použít nělaký kondom XXL, který by ho nemusel svírat tak těsně???
Jsou větší než standartní? Měly by ne???Je reálně že by to pomohlo???
Samozřejmě by se asi musel víc hlídat aby nespadl....
Jelikož mám průměrnou velikost, což takhle použít nělaký kondom XXL, který by ho nemusel svírat tak těsně???
Jsou větší než standartní? Měly by ne???Je reálně že by to pomohlo???
Samozřejmě by se asi musel víc hlídat aby nespadl....
děláš si prdel? :)
Těsnější sevření naopak pomáhá, protože krev z penisu odchází povrchovými žilkami, zatímco do penisu vnitřními.
Těsnější sevření naopak pomáhá, protože krev z penisu odchází povrchovými žilkami, zatímco do penisu vnitřními.
Když pomáhá, proč mi tedy v gumě nestojí a bez ní nemám s erekcí problém?
U kořene penisu jsou v žilách uzavírací mechanismy, takže krev neodtéká, ale ty nemusí dobře fungovat, jsou to prostě žíly, nebo i jejich ovládání nervově je oslabené. Poté jakýkoli tlak na penis vytlačí krev z penisu do těla. Je možná vhodné zkusit nějaký škrtící kroužek, poté by se vidělo, kde je chyba.
Vidím to taky na vyzkoušení erekčního kroužku a pak se uvidí co dál...
Problém máš v hlavě. Kup si Viagru, začni půl tabletkou a ta Tě podrží. Tím se Ti zvedne sebevědomí a pak budeš valit bez viagry i s gumou.
Že to mám v hlavě, s tím musím souhlasit, bude to od psychyky...:-(
Ale nedá mi to a musím se zeptat: to myslíš opravdu smrtelně vážně???
Asi jo, co..... ale že já budu potřebovat modrý zázrak, to jsem si fakt nikdy nemyslel!
Ale nedá mi to a musím se zeptat: to myslíš opravdu smrtelně vážně???
Asi jo, co..... ale že já budu potřebovat modrý zázrak, to jsem si fakt nikdy nemyslel!
Hele mám to vyzkoušený, hlavně se s tím před tou svou ani jednou nechlub.
Věřím ti, že to máš vyzkoušený:-)
A nikdy v životě se takovou věcí nebudu nikde chlubit, to si piš!!!
A nikdy v životě se takovou věcí nebudu nikde chlubit, to si piš!!!
Jj, ženský nemají rády řešení tvejch problémů, mají svoje. Občas mi příjde že to je tak, postarej se o mě abych byla vzrušená a ty musíš fungovat na brnknutí. Jenže to tak je do nějakých 20-25ti pak je už potřeba trochu snahy od ženský. Takže nechci zmlsanou zajíčkama, to není ženská pro mě.
Сообщение было удалено пользователем.
Tak nasazování gumy je každopádně vytržení z pěkných chvil. Na kondomu jsme se prostě shodly, jsme milenci, kteří mají sex i jinde a navíc to zatím není nic dlouhodobého, takže mi to připadá že to tak prostě zatím má být.... navíc jsme se shodly oba.
A kdo by se nebál v dnešní době nemocí je asi blázen.
Možná to opravdu není ta pravá chemie, před nedávnem, cca rokem, jsem taky jednu měl a fungoval o poznání lépe, ale nakonec taky změkl ale až po delší době. Jelikož ale taky změkl, je ještě nějaký problém v souvislosti s nasazenou gumou.
A kdo by se nebál v dnešní době nemocí je asi blázen.
Možná to opravdu není ta pravá chemie, před nedávnem, cca rokem, jsem taky jednu měl a fungoval o poznání lépe, ale nakonec taky změkl ale až po delší době. Jelikož ale taky změkl, je ještě nějaký problém v souvislosti s nasazenou gumou.
Nevím, jestli je toto rada pro Tebe.Píšu jenom vlastní zkušenost.
Stejný problém jsem míval taky.Pak jsem zjistil,že mi vadí pocit,že se ode mě očekává výkon,který bych nemusel zvládnout na jedničku.Takže jsem navrhnul kompromis.Jednou ona,jednou já.Prostě udělat se bez ohledu na její momentální zájmy.Mám to nejradši zezadu a bez jejích jakýchkoli projevů,jako s nafukovací ančou.A pak zase podle jejího,ne každá se udělá vaginálně.Možností k hraní je dost a hračky jsou dneska běžná záležitost.
Stejný problém jsem míval taky.Pak jsem zjistil,že mi vadí pocit,že se ode mě očekává výkon,který bych nemusel zvládnout na jedničku.Takže jsem navrhnul kompromis.Jednou ona,jednou já.Prostě udělat se bez ohledu na její momentální zájmy.Mám to nejradši zezadu a bez jejích jakýchkoli projevů,jako s nafukovací ančou.A pak zase podle jejího,ne každá se udělá vaginálně.Možností k hraní je dost a hračky jsou dneska běžná záležitost.
No... budeš mít asi pravdu. Nejprve jsme se scházely v autě, tam to bylo relativně v pohodě, ale stejně po chvilce sexu, jak jsem psal, změkl.
Teď jsme si zaplatily hotel a čekal jsem to suprový, pohodlí postýlky, hezčí mazlení a to tak i bylo. Ale vůbec neztvrdl tak, aby šel po nasazení gumy zasunout:-( Navíc doma byla před tím trochu víc napjatá atmosféra, takže jsem byl nervozní víc než je zdrávo a do toho se to ještě stupňovalo nastalou situací:-(
No nic, čas to snad vyřeší a budu se muset co nejvíc se uvolnit.
Jo a jazykem a prsty jsem dost šikovný, manželce by to stačilo jenom tak a jsem ji schopen udělat několikrát za sebou až k úplnému vyčerpání...
A s tou neoficiální:-) bych naopak chtěl zažít pěkný živočišný sex a vše co k tomu patří ale zatím se mi to nedaří.
Teď jsme si zaplatily hotel a čekal jsem to suprový, pohodlí postýlky, hezčí mazlení a to tak i bylo. Ale vůbec neztvrdl tak, aby šel po nasazení gumy zasunout:-( Navíc doma byla před tím trochu víc napjatá atmosféra, takže jsem byl nervozní víc než je zdrávo a do toho se to ještě stupňovalo nastalou situací:-(
No nic, čas to snad vyřeší a budu se muset co nejvíc se uvolnit.
Jo a jazykem a prsty jsem dost šikovný, manželce by to stačilo jenom tak a jsem ji schopen udělat několikrát za sebou až k úplnému vyčerpání...
A s tou neoficiální:-) bych naopak chtěl zažít pěkný živočišný sex a vše co k tomu patří ale zatím se mi to nedaří.

Změknutí po nasazení kondomu
Je mi 33let, jsem ženatý, mám 2 děti a sex doma bez ochrany mi nedělá sebemenší problém.
Jak to tak ale bývá, pořídil jsem si milenku a tam je sex bez kondomu tabu! Holčina mě přitahuje, líbí se mi, je sexi. Orál naprosto v pohodě, ale když chci dovnitř, nasadíme gumu a penis mi změkne do nepoužitelného stavu a nejde ani strčit dovnitř. Někdy je to trochu lepší, dovnitř se dostanu, ale většinou to bývá jen chvíle, minuta, nebo dvě a opět změkne....:-(
Co s tím??? Byl bych moc vděčný pokud by někdo našel nebo poradil vhodné řešení!