chtěl bych zkusit facesitting

Zdravím :-) Hrozně moc mě láká představa jak si mě přítelkyně přitáhne do klína, začne se vlnit v bocích a přirážet mi mušličku do tváře jak se jí zlíbí :-) Bohužel nějak se k tomu nemá :-( Prý, že by se cítila divně :-( Samožřejmě to chápu a nechci na ni nějak tlačit, ale jak ji mam přesvědčit, že bych byl v sedmém nebi :-D
Сообщение было удалено пользователем.
Ani nevíš, jaká je to nádhera. Ležím, manželka si na mne pomalu sedá, její růžová pička se blíži k mému obličeji a už se snažím dosáhnout ji jazykem. Zlehounka dosedne a já jí pohodlně lížu, cucám poštěváka, její šťávička je úžasná. Ze začátku lehoučko slaná a pak krásně hořkosladká. Ona se na mně různě vrtí, masíruji ji přitom zadeček a když se udělá, její šťáva je něco úžasného, jak množství, tak i chuť. Pak se posune dál, nasedne na ptáka a jede Velkou pardubickou takovým stylem, že žokej Váňa by jen záviděl.
Přeji Vám, aby Vaše partnerka Vám to taky dopřála.
Iksx
Iksx Неактивный 13 лет назад
Сообщение было удалено пользователем.
To víš, že je umytá, voňavá. Ale když se i olizuje a cucá frajtr....
Skutečně to chce zkusit. Přesvědčte svou partnerku aby si zlehounka sedla na Vás. Koukáte se jí na bříško.
Pozdějc ji třeba naučíte 69, kdy ji můžete krásně lízat a ona Vám ho suprově vykouří.