Slovenčina???

Stará škola

Nezakladam žiadnu dôležitú tému,ani nič na extra diskusiu. Len ma zaujíma či sú tu ešte ľudia ako ja, ktorý veci nazývajú a pomenúvajú také aké sú. Keď otvorím fórum, zoznamku chat, tak si pripadám niekedy ako keby mám zmenený jazyk 😏 Chápem a tolerujem všetko a všetkých, len tie všelijaké crusingy, dogingy, a neviem čo všetko ešte... Či nie je lepšie niekedy normálne napísať čo kto chce a hľadá... 🫣
Učiteľ slovenčiny by tu mal čo robiť. Ak vidím písomný prejav človeka s množstvom chýb, pomyslím si svoje a ten človek u mňa padá o niekoľko stupňov dole.
Tak ked už základ takúto tému, tak sa musíš naučiť ako sa píše prvý pád možného čísla...teda s mäkym i...
Ty sa nauč celkovo písať ty ,,základ,, a prvý pád možného čísla,, a potom tu kritizuj druhých. Vráť sa do školy
Skús osloviť dáke deti.mozno ťa doručia základy pravopisu..y a i...to hádam zvládneš😉
Ty máš ale pravopis. Nedokážeš napísať ani jednu súvislú vetu. Namiesto doučia píšeš doručia. Vetu začínaš malým písmom. Ale kritizovať druhých by si chcel. Hovorím, vráť sa do školy.
Teljes mértékben igazad van barátom az emberi lustaság és gyenge elme a termőtalaja ezekntk az angloszasz kinevezéseknek. . Mne Je oveľa zrozumitelsie ak jednotlivé erotické aktivity, sú poznačené v slovenčine. Crusing, krížom kražom, dogging slintat ako pes, face sitting to je najkrajšie,spadnutie na tvár...inak šuška na ústach!