Kdo chce,ten není po sezoně.Ja 61, žena 58.
Skoro 34 let manželé, oba 55 letí. Milujeme se pravidelně dvakrát týdně. Pořád se nám to líbí a vše funguje ta, jak má a doufáme, že ještě dlouho bude.
Život je třeba užít,ne jenom přežít.
Skoro rarita :)).
Tak se ozvi pane důchodče...
Záleží kus od kusů někdo už je důchodce ve 20 někdo má v 50 životní formu😉
Po jaké sezóně?? Co to jako je?
Eufemismus pro to, že už jsem starý :-)
Prosím tě, co budeš říkat až ti bude 80. Škoda žes tak daleko. Jen si užívej pokud a dokud to jde.
Tady je asi problém v tom, že ho už žádná nechce, tudíž není s kým si užívat
Touché :-) Anebo Bingo :-) A třicet znaků :-)
Jo jo nejlepší jsou kecy užívej dokud to jde, věk je jen číslo.... Blablabla... Ehm a došlo někomu, že na to musí být kompatibilní protějšek? Mít vůbec šanci něco takového vmáčknout do běžného života? Případně další podmínky, které mě zrovna nenapadají. Najednou totiž koukám, mám li mluvit za sebe, mladí v čudu a zjištění, že na celibát ještě nikdo neumřel...
Tak myslím, že pokud by šlo pouze o to si užít sex....najde se tu dost protějšků ovšem jen to asi už v tomhle věku člověk nehledá. Jen můj názor.
Bude to znít blbě ale já si ten svůj dobrovolný celibát užívám.
Smutno z čeho? Že se řídíte virtuálním světem? Já mám 31 let a i kdyby Vám bylo 40, 50, 60 apod. Je to o tom co Vám dělá dobře.. jediné tak co si hlídat, tak generaci +- ale jinak každý se může bavit jak chce..
Prostě respekt generace, já taky nepatřím mezi dvacítky ale třicítky mě proženou 😃 a tak si to jeďte
Prostě respekt generace, já taky nepatřím mezi dvacítky ale třicítky mě proženou 😃 a tak si to jeďte
Někdy, často, mám pocit, podle slovosledu a i myšlenek, že radí nějaký špatný překladač.
My na věk tolik nehledíme, zato je pro ni důležitá velikost M. Když už s někým jde, tak si to chce užít, lízací a ruční práce to nedoženou.
Nedozenou,ale zpestří a prodlouži 👍
jasně zpestřit a prodloužit to umí ledacos i nějaké hračky, na to opravdu nikoho dalšího nepotřebujeme, to děláme doma také
Všiml jste si kolego,že se tady už neprcá? Ale prcá,prcá pane kolego,jen nás už k tomu nezvou 😂😥
Twl, to je pecka! Tohle mě rozesmálo.... 🤣🤣🤣 z čeho je ta hláška?
Zivot. Pronesl to jeden nejmenovany lekar behem operace v jedne nejmenovane nemocnici a mluvi se tam o tomto postrehu meti ostatnim persinalem uz nekolik let
Mám stejnou zkušenost. Když jsem nedávno v jednom podniku popravdě odpověděl na dotaz na věk, vzbudil jsem opovržení, že tam vůbec lezu.
Tak ono asi taky záleží na tom, v jakém podniku to bylo. Jestli v maňáskovém divadélku, tak se není čemu divit, v jachtařském klubu se věk neřeší.
To se pleteš, nemáš po sezóně, to jen o tebe nemají zájem všechny ty podvodnice a zlodějky, co tu operujou. V tomhle věku už pro ně nejsi ta správná ryba, co se nechá okrást. Buď rád.
To že lidi hledají převážně své vrstevníky, protože si nejvíce rozumí znamená, že jsou podvodníci? Málokdo chce sex s generací rodičů.
Sukal jsem Xkrat dámu v generaci babičky. Úžasná... 
Řeči o rozumu nejsou na miste
Řeči o rozumu nejsou na miste
Naučte se vnímat text, jste na to dva, tak dejte hlavy dohromady a třeba to co jsem psal pochopíte, protože reagujete na něco, co jsem vůbec nepsal.
Byla nutná arogantní reakce ke zvýšení vlastniho sebevědomí? V první větě defakto označujete všechny kteří nemají o pána zájem za podvodníky. Jestli to byla narážka na placené služby červených profilů, tak o tom v úvodu nepadlo ani slovo.
Jestli vám ta reakce připadá arogantní, tak s tím se musíte vyrovnat vy, já to neovlivním. A rozebírat s vámi podstatu a smysl mého úvodního příspěvku nedokážu. Na to nemám mozkovou kapacitu a ani vzdělání.
Hezký den a příjemnou zábavu.
Hezký den a příjemnou zábavu.

Po sezoně
Už je po sezoně