Plánovaná neplánovaná návštěva

Splněný sen pro ženu

Ahoj, připravoval někdo z vás pro svou partnerku "nečekanou" návštěvu kterou nezná aby si ji tvrdě vzal??......... sice jakoby hrané ale přitom opravdové že to nečekala kdy a kde to bude?
Neco je predstava zeny a neco je realita. Tohle bych planovala max nekde venku po tme, ona na prochazce a ty vyskocis z krovi a na tvrdo si ji vezmes. S jinym chlapem by to mohlo byt pro ni trauma a konec vaseho vztahu.

Ja tu predstavu mam taky a kdyby mi manzel zaridil takove “znásilněníí”, udala bych je oba dva 🤷‍♀️
Spíš přemýšlím jaký udělat příběh….. opravar který přijde k nám něco opravit nebo jaký scénář zvolit
Její praní je někdo cizi…. A ví ze ho velmi pečlivě vyberu
Porad plati to, co jsem psala. Zrejme si to neuvedomujes, ale seber kouska selskeho rozumu 🙈
Každý to má asi jinak…. Pokud by to byla jen představa…. Tak by o tom nemluvila 7 let. A něco podobného ma už kdysi za sebou….. tak asi ví.
Jak myslis. Ja jsem ti akorat napsala, jak to je z pohledu jine zeny. Ktera o tom taky sni, hodne mluvi, dela se nad tim pomalu kazdy den, miluje, kdyz manzel u sexu nebo delani ji o tom vypravi ale ve skutecnosti, kdyby se to stalo, byt i domluvena schuzka jako “prekvapeni”; tak spokojenost by nebyla.

Pokud tedy ma ale ta tvoja uz zkusenost, predpokladam, kdyz byla s jinym partnerem, tak jo.

Nicmene porad ti tam visi to ale.. 🤷‍♀️