Taky bych rád našel starší ženu z Prahy. Můžu nabídnout relativně sexy tělo, lehce nadprůměrné péro a stoprocentní zdraví. Pište pokud možno do vzkazů.
Ahoj jsem z ostravy a hledam zenu na sex najdu
Ahoj naka starší žena z okolí Olomouce??vždy jsem chtěl starší ale asi z olomoucka ty co chtěli zajicky tak se odstěhovali
ahoj nějaká zralá žena s rychnova nad kněžnou
Holla holla :) Ujme se mě ňáká ?
Ahoj nějaká smypatanda na setkání ?Praha
Hledám starší ženu na vše krásné. Relaxování,mazlení,povídání si...můžeme si udělat krásné romantické večery, obzvlášť polud miluješ masáž,tak jsi na správném místě...umím to dokonale. :-) Proč nestrávit volné chvilky ve dvou? Ve dvou se to přeci lépe táhne...mám.slabost pro starší tělo.:-) Pouze Ostrava či MS kraj...prvně klidně doposování či telefonování,posleze osobní setkání a uvidíme dle sympatií. Dokážu být diskrétní.
Ty jsi opravdu velký dement,místo toho aby sis podal inzerát(JE ZDARMA) tak tady zasviníš několik rubrik svojí hnusnou vtíravostí.
Tvůj názor je pro mě naprosto bezvýznamný a nemá pro mě absolutně žádnou váhnu. I kdybych napsal do 30 rubrik,taktobě po tom může být ho... :-)
Chlapče je vidět že jsi opravdu tupec.Tady jsou rubriky pro diskuzi a tvoje škemrání o seznámení nás tady opravdu obtěžuje.Nehledě na to že zde skutečně dokazuješ jak jsi velice slaboduchý když nedokážeš ani rozeznat seznamku od fóra a tím pádem zde loudíš zbytečně.
Psalo tu x lidí o seznámení přede mnou a pokud tě to obtěžuje,tak to ignoruj. Čau.
Hochu ty jsi vážně sebestředný tupec.
je mi 19, jsem z ČB a sháním starší ženu která by chtěla mladého milence. ozvi se
Je mi 29 a rad bych sex z vyrazne starsi zenou, treba i subkou na opakovanou souloz je nejaka co byrada zaspominala na mladi nebo par kde manzel se rad podiva jak ta jeho radi z jinym
Mám 27 rokov a som z Oravy,nájde sa chutná 40+ ?
hledam nejakou zkusenou maminu z plzne co by se rada vyradila na 20 letem zajdovi byla by to pro me nezapomenutelna zkusenost a pro tebe super zazitek
Ahojte 26 rocny chalan by sa rad niecomu priucil a naucil sa nove veci
Ahoj, je mi 24 let a hledám starší ženu. Napiš
To jo taky bych rád okusil něco nového :) ženy jsou úžasné a rád bych to zkusil ze starší :)
Mě je 20 :)
Mam 18 rokov a hladam zrelu zenu. Us dlho o tom snivam. Ak sa najde nech sa ozve
zajdo,zajdo...rok a zadna starsi se nenasla?To se divim...
Ahoj :) upřímně jsem ujetej na straší slečny a dámy... Tak snad te nerusim neměla by jsi dnes čas se mi třeba hodinku dvě věnovat ? Jo a ještě pro info miluji foot fetish tvoje nožky z Pusinky nevyndam :* a líbání tvého zadečku :*
NENASLA A JA TAK RAD BYCH SE ZASKOLIL Z MAMINKOU CO MNE VISAJE A JA SE BUDU KLEPAT JESTE HODINU POTOM
Сообщение было удалено пользователем.
Rad bych to skusil se starsi damou nad 30 let...
Starší dám,a 30 let???Jestli chceš zkušenou, co ví co chce, musíš tak aspoň 15 let přidat, věř mi....ty vědí přesně co chcou...

Zralé ženy a zajíčci?
Pokec jak to vlastně je