Určitě Young Gentleman ve Fantasy. Dost mužů velmi na úrovni a taktních. Současně tam regulují počet mužů podle lidí a vstupné pro sólo muže je taky dost, tak to vyfiltruje lidi. :)
Zkuste Nahekoupani ve Žďárci. Splňuje všechny vaše požadavky, určitě bych zdůraznil příjemný personál - na 200%.
zkuste co máte nejblíže,a tím jsou Bravantice,dejte šanci i dalším klubům,ale nakonec se stejně vrátíte do Bravek.Personál?tam by se ostatní mohli učit,jak se má dnes chovat k zákazníkům.Ale nejlepší je vlastní zkušenost,každému se líbí něco jiného,to co se líbí nám se nemusí líbit vám
(отредактировано)
V Praze bych doporučil Desire. Je tam pěkné prostředí, příjemná obsluha a dost slušný výběr mužů různého věku, kteří by se rádi přidali. Já zřejmě nebudu vaše věková kategorie, ale také jsem jeden z těch, kteří by se rádi přidali k nějakému páru, zatím se mi to bohužel nepoštěstilo, ale třeba se jednou někdo najde.:-)
Za nás je nejlepší varianta si zde najít a vyfiltrovat pár mužů, je to zdlouhavé, ale akce je potom kvalitnější a může se opakovat. Na SW jde většině mužům hlavně o to se rychle udělat, dokonce se nám stalo, že jeden ztratil erekci, ale porad narážel pánví na zadek asi aby se neztrapnil před kamarády😃. Ale když už gangbang ve sw klubu, tak ideálně Fantasy - gentlemans párty, množství mužů je regulované a při registraci dělají facecheck, takže se vyhnete "tomu nejhoršímu". Desire je taky super, ale na single muže tam máme smůlu
Сообщение было удалено пользователем.
Sabinovka. Praha 3.
www.artlove.cz
Tam si paní užije.
www.artlove.cz
Tam si paní užije.
S teploušema to bude určitě jízda😄
Co to meleš ? Jsou tam úplně běžné akce pro hetero minimálně dvakrát do týdne.
Místo těch jedovatostí ti doporučuji zajít do Sabinovky. A zkus tam někomu říct, že je ,,teplej,,..:-)) machýrku
Místo těch jedovatostí ti doporučuji zajít do Sabinovky. A zkus tam někomu říct, že je ,,teplej,,..:-)) machýrku
Jj, vím...holky za prachy s natáčením. A když já jsem u tebe machýrek, že nechodim buď mezi teplouše anebo ve frontě čekat až budu moct stříkat na kameru, zkus ty zajít na normální swingers, v přirozené konkurenci tam obstát a přitom uspokojit i několik žen a nejenom sebe.
jaké prachy máš na mysli? kdo komu platí a kolik?
Samozřejmě těm holkám, co tam polykaj semeno
Kdo platí ty prachy, konkrétně?
Za nás je nejlepší klub Desire. Pěkný, čistý, milý a ochotny personál. Je tam skvělá atmosféra. K tomu ještě sauna a vířivka.
z Olomouce,nejblíže do Bravantic,mají tam vše,swingers i gang akce

Hotwife poprvé
Hotwife si chce poprvé užít gangbang