lublanská v Praze

dobrý klub

i po druhé návštěvě můžeme říct super. Žena krásně uspokojena. Děkujeme mužům 62.let a druhému mladšímu bylo to super. Pár ze Vsetína
Nekdo na saunovani zitra po otevirani a kdyz nebude akce s zenou, tak spolecnou honbu, treba kurbu, pokud ho mas tlusteho. Posli kdyz tak DM. Ja stredoveky zenac, normalni, jen nadrzeny 😁
Сообщение было удалено пользователем.
Nikdy jsem tam nebyla, ale ráda bych zašla. Jsou tam i nějaká intimnější místa? Nejen pro veřejný sex. Nebo třeba nějaká místnost s gloryhole?
Jo, díra je tam snad v každé kabince. Jinak 2 malé kabinky a jedna větší místnost s větší "postelí". Není to osvětlené, tedy když se zavřeš, tak "diváci" stejně nic neuvidí.
V Lublaňské je kulatý otvor u kabinky vlevo pohledem do velké místnosti.Vpravo je kříž a velká také ve dveřích nic nemá.Takže napsat otvor snad v každé kabince je dost nepřesné.
Tak děkuji za upřesnění - já jsem tam byl párkrát - asi si to špatně vybavuji
Vždy, keď tam prídem, tak ženy sedia furt na baru...
Zdaleka ne vsechny. My si dame sklenku na baru, pak jdeme do sprchy a do virivky. A i ty zeny co sedi na baru, brani ti neco nekterou treba pozvat na skkenicku, popovidat si s ni, a oak se uvidi? Proste to ber tak, ze ne vsechny rovnou zamiri dozadu s nohama do Y🤣 a musis se trochu snazit. I kdyz to mas jednodussi v tom, ze zeny, co tam chodi, maji sex rady, a osloveni nebudou brat jako obtezovani.
To je fajn, draha si to tam take rada uziva s přesilou
Dejte vědět, až zase přijedete do Prahy. Rád se přidám, kdybyste měli zájem, když jste ochotni k sobě přibrat i trošku starší muže :-)