vaginální sklouzek

má někdo doma tuhle pomůcku?

má někdo doma tuhle pomůcku?Je to taková neobvyklá vychytávka, moc lidí to asi nezná.Ráda bych to pořídila, ale chtěla bych slyšet od lidí co to maj jestli to stojí za to si to pořídit nebo jestli to je jen taková chytačka na peníze.
nikdo nezná?Škoda vypadá to jako bezva vychytávka, tak holt musíme vyzkoušet a uvidíme :-)
Máme a je to skvělé. je to kus gumy, ale co nadělá radosti. Jen ta cena je dost vysoká.
no copak o to cenu nejde jestli to má stát za to, jsou i dražší hračky a žádné divy nenadělaj.No a jaké to je?Chtěla bych vědět podrobnosti :-)normálně při styku nemám orgasmus, jen s vibrátorem, ale taky bych ho chtěla samozřejmě zažít i s chlapem, dá se to s tímhle dosáhnout?
Tak každá žena je jiná a reaguje trochu jinak a hodně záleží na předehře a partnerovi , ale nám to pomohlo. Důležité je se naučit jak hluboko a jaký nejlepší úhel, ale je to krásné. Mám pocit že jsem obou plná a muže to tlačí na úplně jiná místa než normálně. Chce to více gelu a je to skvělé.
ještě by mě zajímalo, zkoušeli jste to zafixovat i s tím kondomem nebo kroužkem jak píšou v návodu?Nebo je to nejlepší jen tak?
My k tomu nic nepoužíváme, Ale chce to vyzkoušet a je jen na vás co vám bude víc sedět.
Ahoj, potrebuji poradit od zeny. S manželkou si na sex nestezujeme. Ona na koníčka zvládne i 4 orgasmy, ale vsechny hlavne diky tření o klitoris, nebo ji uspokojim já jazykem a mazlením. Chtel bych ji ale dopřát víc a zvažují tento sklouzek. Po lizacim orgasmu se do ni zasunu a moc do dalsiho orgasmu nechybi,ale...nejsem žádný obr a asi by potřebovala víc vyplnit. Mohla by skluzká pomoct. Jake jsou zkusenosti? Poradíte někdo?