Žena nechce sex

Žena nechce sex

Moje žena už asi dva roky odmítá sex max 1 za měsíc a to ještě jen aby se neřeklo
Ahoj, mame to doma stejne. Neni nam jeste 40, oba myslim celkem k svetu, fajn, aktivni. Ale uz asi 5 let je to se sexem bida a je to stale horsi. Mesicni interval je bezny, pak je sex nekdy dobrej a nekdy taky ne. Bavili jsme se o tom mnohokrát, ale zena na to prostě nema chut. Stejne jako ty si myslim, ze to neni tim, ze by ji clovek neumel udělat dobre, jsem dost vynalezavy, spousta hracek... Ale proste je v tom vypnuta. Zkousel jsem i bokovku vedle, ale je to na nic, chces spat se svoji zenou a ty smutky z toho ze nic neni bokovka neresi. Takze se potacim od chuti na rozvod po apatii. Drzim palce, at se vam to spravi.
....pokud na tom nemakaji oba jde to do prdele....i když občas jeden poleví musí zabrat ten druhý..... někdy je to divoké ale těch 19 let zatím pořád dobrý, ale s výkyvy se musí počítat, dokud si ho umí a chce postavit tak nemám důvod něco měnit (отредактировано)
.... přáno nám vždy nebylo.....z různých pohnůtek.....ale zvládli jsme to... zatím.....a díky
Palec nahoru ode mne ☺☺☺.
Souhlas s nazorem, jako vzdy ☺☺
To mam stejny brachu. Ale u nás nejde jen o to. Celkově je partnerka odtažitá, neraduje se, je furt naštvaná… zjistila že trpný depresema a snad to bude nějak už řešit, protože to se nedá. A bez prcání už taky nejde žít.
Urcite je duvod proc to tak je. Je treba se komunikovat o vsem. Ale nekdy je to opravdu narozny, priznavam.. kdyz zena neví co chce a když to rekne tak uz chce neco jineho..
Obvykle je to tak že sex chce, ale ne s dotyčným. Pokud ho má ráda a fungují jako partneři jinak, občas to překoná a vyspí se s tebou aby byl klid a ani to neřeší jinde, pokud to přestane klapat všeobecně, a to po čase obvykle při nespokojenosti partnerů v sexu nastane, najde si na sex jiného, a z různých důvodů - ekonomických, děti ap. Ve vztahu zůstane. Pokud nedělá ostudu tím, že to nějak nezakrýval, dá se takto žít vcelku úspěšně dlouho. Podobné platí i o chlapech, u nich je ten problém že se k mimomanželské mu sexu nemusí moc nutit a nemají takovou potřebu si ho před sebou ospravedlnit. Takový je prostě zivot
Buď rád, že ti pere alespoň ponožky. Navrhni jí návštěvu SW. Šukat se tam ale nemusí, když se nechce, jen se třeba podívat.
A nebo to prosedět má baru 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Сообщение было удалено пользователем.
Se mnou nepočítej....já tam nehodlám kazit atmosféru
Ahoj, takových diskuzí je tady spoustu a vždy platí základní pravidlo - komunikace. Vyříkejte si to a hledejte řešení. Nevěru bych bral jako řešení pouze, když vše ostatní selže.
Třeba má zálibu v sado maso, zkus ju mrdnout po hubě a uvidíš...
Existuje zlate pravidlo: Kdyz to nesuka doma, suka to nekde jinde *270*
...dobrá rada č.1.....zkuste si promluvit narovinu....2. cti její soukromí.....3.zachovej chladnou hlavu ať to dopadne jakkoliv
Jako napsat, že vztah je fungující při nedostatku sexu, když se tím jeden trápí, je fakt na metál !
Nedostatek sexu se da dohnat svepomoci - chtela bych videt, jak dlouho by muze bavil vztah se sexualni dracici, ale jinak linou, hysterickou , ustekanou kravou, ktera by s chuti roztahla kazdemu 😀😀
Jen teorie 😀😀
Myslím, že by ti mohla předat paní Ruth Smythersová ,kdyby ožila, hned potom
co dáš na její rady.
https://www.femina.cz/sexualni-prirucka-z-roku-1894/
No to je mazec :))
Hele, mě nemusí nikdo poučovat.
Z valné většiny ( někdy i ženy) tu muži brečí, že manželka vykonává své povinnosti!? jak podle příručky.
Jen reaguji na to, že i bez sexu může vztah fungovat.
Jak psala Dáma, diskuzi na tohle téma tu je nespočet (отредактировано)
To, ze je muz vic na sex neni spatne☺☺, jen se to musi sladit doma.
Je normalni, ze muz ma vetsi chut na sex, proste mu to tak priroda nadelila.
Zeny zase maji silny pud hnizdit a mit mladata. ☺
Koukam, ze se s profilem" T4x" shodneme, a to se nezname ☺ ☺
....je lepší mě neznát😄😄😄😄😄😄.........
....tak hlavně ne varianta sex nebo konec....na ultimátech dlouhodobý vztah nestavěj
On ten napad neni zase tak dobry, jak se muze zdat.
Clovek by si mel rozmyslet, jestli mu sex stoji za to, aby rozbil jinak fungujici vztah.
Souhlasím, ale co si má ten muž myslet ? Čemu se potom ty ženy diví. Mám taky ženu která to má ráda akorát to nepotřebuje tak často . Jednou si člověk myslí asi potřebuje většího , nebo už mě nechce ... Je toho skutečně hodně co si můžem o tom myslet . Jenže s tím nehnem , kolikrát jsem se i kvůli tomu pohádal , samozřejmě cítil jsem se trapně že jsem to řešil touhle cestou . Ale Přišel jsem na to že je to na prosto zbytečný ,pokud tu ženu miluješ tak jí miluješ i s nedostatky. Momentálně jsem na tom tak že pokud si chci udělat dobře tak si udělám ona nic netuší . Já nejsem nervózní nemám blbý myšlenky a jedeme si svůj život dál...
Velka pochvala za pristup.
Muz, ktery pochopil, ze i kdyz zenu bavi sex, nema potrebu tak casto.
Zaridil se podle toho ☺☺
Zakladni vec ve vztahu - respekt.
Pokud bych jako partnerka videla, ze muz onanuje, tise zavru dvere, odejdu a nekomentuju.
ja nez abych byl nevernej sem si to delaval x-krat denne sam. Pislo mi sobecke aby to chtela jen kvuli mne, poznal sem ze se do toho nuti a to pak neslo ani mne nebo sem delal unaveneho protoze neni nic horsiho, kdyz poznate, ze to ten druhej dela jen zdonuceni.
Asi z pohledu muze - z pohledu zeny funguje vztah bez sexu klidne 😀😀.
Asi zijeme kazdy v jinem svete - ja znam spoustu paru, kteri ziji bez sexu a 80 jim neni.
Jenomže ono to není jen o sexu.
Každý má potřebu fyzického kontaktu jinou. Kontaktu, ve smyslu intimity, doteků, blízkosti... smíchu v posteli, pocitu, ze jsem vnímána a přijímána. Pro mě je treba absence těchto věcí ve vztahu znamení, že vlastně spíš ten vztah nefunguje, než funguje. A pokud to človeku hodně chybí, někdy to prostě musí najít jinde. Aniž by něco rozbíjel.
...otázka za mega....nechce jen s tebou?..nebo úplně?...tam bych začal
Na to se těžko odpovídá. Viděla bych to tak, že nechce jen s ním, ale nemůže to přece přiznat. Jednodušší je říct, že nechce vůbec a užít si s jinýma.
Asi už ji to nebaví. To je běžný. Důvody jsou různé.
Diskusí na toto téma jsou tady desítky.
Cemu se tazatel divi - chlap potrebuje po case zmenu, zena taky ☺☺
To znám, mám to stejné, nabídl jsem možnost čtyřky, už domluveno, *329*ale ani náhodou.
Čau já to měl to samé a teď jsme se po dvouletech co začal problém a chtěl jsem to řešit rozešli a to jsem si myslel že kvůli epilepsii nechce ale ono záleží na celkové povaze a jestli se s tím člověkem dá domluvit což s mojí se nedalo mluvit o ničem
To znám. A počkej na ten mazec az se ti někdy zrodí potomek 😆😆 to bude švanda. To teprve nechápeš.
Hele už je mi to jedno ona nechtěla nikdy a to ani že by na tebe byť jen šáhla víš na nohu a tak, z čeho se ti má pak postavit dohromady po 11letech
My mame pochopit, ze jsme" okoukane ",proto se muz poohledne na sex jinde.
Ale ono to je i obracene. ☺