nuda pláž Beckov zelená voda

nuda pláž Beckov

kto pôjde zajtra doobeda nuda pláž Beckov zelená voda
Párik ktorý bol minulý týždeň v pondelok podvečer na Beckove tu nie je? Nechystáte sa aj dnes…? Prípadne niekto…?
....myslel som iba na spoločné opaľovanie, pokec, spoločnosť.
NEDEĽA DOOBEDA NUDA PLÁŽ BECKOV ZELENÁ VODA KTO PRÍDE SA POHRAŤ
Zdravim
Hľadám dámsku spoločnosť na kúpanie . Nepridá sa nejaká slečna ?
V zoznamke si nenašiel? Dúfam, že vieš, o čom píšem.......
Dnes som bol na chvílu pozrieť, na starej pláži bol párik velmi sexy milfka, ak chcete napíšte;)
Ahojte neviete ako je to s nudaplážou? Niekde píšu, že je zrušená, že je tam už súkromný pozemok a niekde,že je stále funkčná. Tak ako to teda je? Prosím niekto kto tam bol v blízkej dobe a nie roky dozadu ďakujem za info.
Ja som práve tu na Beckove -Zelenej vode. Príde niekto za mnou?
Mam v pláne ísť, buď v piatok okolo 19tej alebo v sobotu poobede, budem rád keď sa niekto pridá, môžme sa aj pohrať spolu 😈
Ahojte viete upresnit polohu ? Idem tam aj ja teraz, rad by som keby sa pridal aj nejaky parik
Ahojte...aké máte skúsenosti na tejto nudaplazi ? :) chceme ísť úplne prvýkrát
Ahojte . Pláž je ok . Nemusíte sa ničoho bát .Boli sme celý víkend .
Ahoj, nehladáte spoločnosť? Ja zajko 21r ak by vás to zaujímalo ozvite sa do správy:)
No ja som prišiel do beckova od Nmnv a hneď na prvej možnej odbočke do ľava k druzstvu a od tial pešo cez nadjazd a druhé jazero
Ďakujem ti zato, že konečne niekto otvoril takúto mimoriadne dôležitú tému, aká v celom fóre zatiaľ nie je.
Bola tu tato téma dávnejšie,ale prestali do nej písať. Chodíš tam? Rad by som sa pripojil