Poradí někdo jak vidrzet dýl

Poradil by někdo naky fígl jak prodloužit sex

Chci se zeptat jestli je náky figl jak prodloužit ejakulaci
Это сообщение удалено.
Это сообщение удалено.
Mám od doktora sildenafil 100 mg. Stačí půlka tablety a mám ho tvrdý jako skála
Это сообщение удалено.
Proste EMLA KREM, muj ho pouziva neustale protoze semnou nic nevydrzi tak abych i ja ztoho neco mela 😃 ja bych to zase nevydrzela nez nej i kdyz je to tak strany rychliik, ale je proste uzasny, chlap jak ma byt. Takze EMLAEMLAEMLA 😃👍
Ja si myslím, že stačí napsat " Vidržet " a půjde to samo 😃
Více spát s přítelkyni častěji. Měl jsem s tím také problém hlavně jsem dělal pak tu chybu po čase , že jsem už déle přítelkyni vrzal a pořád jsem měl v hlavě myšlenky kdy už budu za chvíli už budu což je špatně takže to neřeš pokud máš partnerku tak to pochopí a dá ti více toho sexu protože i pro ni to bude pak lepší zážitek. A nepřemýšlet na tím jestli jsi rychle hotový nebo ne
Hele a myslite si, ze castejsi masturbace muze mit vliv na vydrz pri sexu. Nebo to jsou dve naprosto odlisne discipliny?
Fígl je v tom nechat se šukat každý den alespoň hodinu borcem. Ono to nějak trénuje prostatu a bude ti pak stát déle...
Kratom funguje,ale musíš zelenej...aspoň 3gramy,ze začátku víc ne,aby ti nebylo špatně .časem můžeš zkusit zvyšovat...
Jo? Tak proč jsem včera po něm vydržel s jinou holkou tři hodiny, a pokud nezabírá ani tohle u tebe nebo u někoho tak ať zajde ke svému a nechá si předepsat Viagru
Сообщение было удалено пользователем.
jestli se muzeme vratit k tematu... jsem uz starsi (60+), ale chut mam porad, akorat, jak pretahnu nejakou tu dobu cca 15-20 minut ztoporeni, tak najednou napul zvadne... jako ne, ze by nechtel strikat, naopak, ale uz je mekci a nemuzu ho poradne postavit - nevim, jak to resit :-/
Kup si v Polsku mensil 50g v tabletce levný dostupný v lékárně bez problémů a pomůže ti. I když já mám rád starší péra když je právě měkčí a můžu si ho pěkně užívat v mé puse.
Mám vyzkoušené kondomy od Pepina long action. Opravdu fungují. Znecitlivující gel obsahují uvnitř.
No já jen za sebe můžu říct že jedině po víně vydržím dlouho.No víno ale normálně nemám rád.Nechci aby si někdo myslel že se vytahuji ale povedlo se mi řadit cca 6hodin.Jinak normál 6minut 🤣🤣
Na delší vydrz je dobry lék, který v sobě obsahuje dapoxetin. Na mojekamagra.cz se prodává pod názvem Super Kamagra. Mají ho zde snad nejlevnější.
Spíš si mohl déle "vidržet " ve výuce rodného jazyka.
Okyba
Okyba Неактивный 2 года назад
SmartFeather
SmartFeather Неактивный 2 года назад