Neserioznost niektorych ludi

Nechapem z niektorych :)

Ahojte. V prvom rade vas chcem pozdravit. Neberte to ako buzerovanie, skor mi to prosim len vysvetlite :) Preco maju niektore zeny, alebo muzi v profile uvedene, ze hladaju muza a ked sa im nejaky muz ozve tak dobre ze mu nevynadaju, ze ziadneho muza nehladaju?! :D A tiez nechapem preco pary daju inzerat ze hladaju muza a aj ked nejaky muz 100% vyhovuje im poziadavkam ho ignoruju ... zabava velka :)
Mně spíše udivuje že píšeš že 100% vyhovuje jejich kritériu????
Ahojte. Každý, kto inzeruje a hľadá, musí mať veľa trpezlivosti. Chodí sem aj veľa divných ľudí a ostatní sú po kontakte s nimi sklamaní a znechutení. Ale treba to skúšať ďalej a výsledok sa dostaví. Tiež už dlho hľadám, ale vždy to stroskotá na tom, že môžem len cez pracovnú dobu.A ešte len v Bratislave. Jednoducho im to nevyhovuje a ja sa za to nemôžem hnevať. Každý tu raz nájde to, čo mu vyhovuje, len treba skúšať. Veľa zábavy všetkým.
Já bych to viděl z tvé strany spíše jako vnucování se..?Mě by asi nenapadlo psát někomu do vzkazu jentak.Od toho jsou inzeráty a i když ti na tvou odpověd nikdo neodpoví,tak se musíš smířit že jsi nezaujal.Některé ženy dostanou třeba 500nabídek a odpovídat na každou zvlášt asi nelze..?
ovšem na druhé straně, když se člověk píše se smysluplnou odpovědí a je ignorován...není to uplně OK. Vede to celkově k úpadku kultury seznamování se...ignorovaní muži pak zjednodušují své odpovědi až k nezajímavým neosobním minimalistickým vzkazům, který jen upozorní na to, že existují a mají zájem a dále je kopírují ---ty ale pochopitelně nezaujmou a ve výsledku mají ženy 500 vzkazů, v nichž není jediná kloudná informace, podle níž by mohly nějak diferencovat a vybrat toho, s kým by si rozuměly. Tyto nechaj zcela bez zpětné vazby, což dále vede k další demotivaci a k investování ještě menšího množství energie do vzkazu.

Stačilo by, kdyby se zobrazovalo, kolik má daná žena odpovědí, kolik z nich už přečetla a na kolik z nich odpověděla (tzn. tři čísla) ...jednoduchá transparentní statistika....... Případně vyšší level, dokud pokud má (např.) víc než 20 neodpovězenejch inzerátů, prostě ji zablokovat možnost otevírat další odpovědi (s prominutím -- tohle fakt NENÍ slušnost a NENÍ to fér...ženský jednoznačně parazitují na přebytku poptávky).

Jednou jsem dal na jinou seznamku inzerát s fotkou holky (abych věděl, co tak chlapi píšou), přišlo mi za den sto odpovědí a skutečně NEBYL problém jim všem naposílat stručné slušné odmítnutí s tím, že "nejsou můj typ" (a inzerát jsem pak zrušil). Daň za to, že může vybírat ze stovek zájemců, by holt měla být povinnost slušně stručně jasně odpovědět. Fakt to nezabere tolik času...a nakonec by to díky vyšší kvalitě odpovědí prospělo i samotným ženám.

To by ale napřed někdo musel mít upřímný zájem udělat skutečnou fungující seznamku...a nejen vydělávat na nadržených chlapech posílajících smsky, aby dostali svůj inzerát do topky. (btw by mě zajímalo, zda to funguje nebo ne...)
Сообщение было удалено пользователем.
Přesně... nikdy jsem nevložila žádný inzerát, dokonce mám i na profilu že nikoho nehledám a neustále mi píšou otravní chlapi co mi vnucují sex, jsou vulgární až nechutní... já tu chci sakra ukázat jen pár fotek!!
- a ještě by, pod podmínkou vyhazovu, červené nicky musely povinně oznámit datum poslední menstruace a bez vyzvání předložit kopii potvrzení, že nejsou březí. Rozšířil bych to i na TV a TS, když všechny tak všechny :o)))
Сообщение было удалено пользователем.
- já jsem to povýšil na ještě vyšší level - nikomu na takové anonce neodepisuju. Tím jsem předešel tomu, že mi neodepisují. A je spokojenost na obou stranách