Ja se priznam... je mi 25 let memu priteli je 55 let...ano ma prachy...ale ja mam taky penize,ktere si podctivou praci vydelavam...ano lidi se na nas koukaji a mysli si ze jsem zlatokopka,ale je to naopak...mame se radi padli jsme si do oka a vse je okej... :)
...těžko se na tohle téma píše,obvzlášt,když sama nabízím erotické služby,,ovšem po zážitku z úterka tohoto týdne musím. Zkrátím celý příspěvek na toto:-děvčata z Prahy pozor na důchodce,co láká na byteček v Botanické ul.č.p 39...!
Celé je to o tom,že si chce z ženy udělat svého sexuálního vězně-dveře s mřížemi a bez klíčů a možnosti odejít..!
Celé je to o tom,že si chce z ženy udělat svého sexuálního vězně-dveře s mřížemi a bez klíčů a možnosti odejít..!
je třeba toho dobytka nahlásit na Policii, klidně anonymně, než nějaké holčině něco provede
A to že jsou i ženy, pro které stejně starý muž není ve 20letech , dost přitažlivé objekty a spíš je přitahují muži +15 a více, bez ohledu na to, že je zde i Elektra syndrom
hmmm zvlastna a zaujimava tema, nesvar tejto doby??? tato doba je cela skazena a nejde tu len o vekovy rozdiel medzi starcom a mladou kockou.....uz od pradavna muzi boli lovci, lovili korist a zeny udrziavali ohen a starali sa o deti....bolo to tak donedavna, kedy sa silnejsie zeny nevzopreli.....ale zasa to bolo len par zien z bohatych rodin, ktore bojovali za rovnake prava....ano, aj zena ma pravo na svoj nazor, ale smutne je to....co je chorobou tejto doby.....zena musela nastupit do prace, zena musela vychovavat deti, riadit domacnost, udrziavat ohen....muz ma len pracu...zrazu muzi spohodlneli....ved naco sa budu trapit, nech pracuju aj zeny, nech aj oni prispievaju na domacnost.....a zrazu deti ostali same a zacala ich vychovavat ulica....kam sa podela rodina?? zaklad tejto spolocnosti??? muzi sa nudili a zacali coraz castejsie chodit na socialne siete a zacali podvadzat svoje zeny.....zeny zacali pdovadzat svojich muzov...kde??? na socialnych sietach.....co je chore??? zena chcela len lasku a aby jej muz postavil dom, ona vytvori domov.....nic uz neplati...ak chcu muzi nezavazny sex...nech sa paci za sluzby sa plati...muz sa musi o zenu postarat nech je to uz manzelka, milenka, alebo prostitutka....kazdej musi dat to....co jej patri..........ma predsa svaly, aby robil.....zena ma ine poklady, aby na nich dokazala zarabat.....takze hon na carodejnice....ci su to uz zlatokopky, kurvy, alebo manzelky.....ci milenky...
A co si myslíte o 20 letý holce co spí s chlapem kterýmu je kolem 55 a má rodinu. Údajně co sem slyšel obrovská láska z obrou stran, přitom o peníze tam jít nemůže protože on a ani ona žádný nemají ...
Za prvé nechápu co může vidět na 55létém pánovi a za druhé si asi neuvědomuje, co dělá. Ale pokud by s ním zůstala i za 10, 15 let - kdy mu bude 70 a jí 35 let, bude mu v pečováku otírat zadek, až se bude podělávat protože to bude potřebovat, aby se o něj někdo staral, tak ho pak asi ráda má. Pokud ne, tak to dělá buď z vypočítavosti nebo to nemá v hlavě srovnané.
Ty máš legrační názory na věk. Pracuj na sobě, vzdělávej se, udržuj se, staň se úspěšným a možná budeš ve vyšším věku také šukat mladé kočičky a všechno pochopíš.:-)
Znám u nás ve městě pána, co šukal v 85 ženy mladší o 30 i více let, tak žádný utírání zadku. Jinak není zlatokopka, jako zlatokopka. Mám s nima zkušenosti, páč patřím k těm, co ony vyhledávají. Jsou to někdy fakt trochu méně přemýšlivé kočky, ale teď aktuální je bezva. Studuje vysokou školu, je nádherná, chytrá, mladší o 23 let než já.a drží diskrétnost. To je vzácný. Trvalo mi půl roku, než jsem jí sbalil, trpělivost se vyplatila. Je to s ní nejlepší relax, současné podnikání je o nervy a tahle holka mě vrátí vždy na své. Oba víme, že máme vztah bez perspektivy, řešíme co je teď. Dopoeučuji.
Сообщение было удалено пользователем.
Já nevím. Je to holka kterou znám prakticky od mala ale tohle sem se dozvěděl nedávno a dost mě to šokovalo. ´Ten jejich vztah je takzvaně "tajnej" žádný scházení na veřejnosti nic, ikdyž to stejně skoro všichni ví... Podle jejích slov žádný věci jako randění atd nepotřebuje a údajně si je vědoma že to musí skončit ale prej to nejsou ztracený roky života. No podle mě jo, ale asi sem na to krátkej ...
Co se týče vzdělání. Neříkám, že VŠ nutně předurčuje člověka k úspěchu, ale značně to zvyšeju tuto pravděpodnobnost, oproti někomu kdo má třeba jenom základu nebo učňák, aspoň u mne do k něčemu je a bylo. Vidím to i kolem sebe. Takže aspekt záruky to není, ale určitě to značně zvýhodňuje start, pokud člověk chce a má na to, tak je o hodně napřed oproti jiným co tohle nemají. Dnes je ještě pár věcí, které se za žádné peníze na svět koupit nedají, myslím tím opravdu kvalitní vzdělání, vědomosti, znalost cizích jazyků a určitých procesů. Co se týče žen - chce chlap někoho - kdo je s ním jenom kvůli penězům a při sebemenším zaváhání nebo problému, což se může stát ho najednou opustí. Já osobně bych někoho takového nechtěl. Myslím také, že to člověk pozná. Co s někým, kdo mě bude mít jenom jako dojnou krávu, těžko bych chtěl vedle někoho takového být a chodit s ním do společnosti, mezi svoje kamarády atd. Možná na sex a zábavu je to dobré, ale pro život těžko. Myslím, že když tak ženy hovoří o lásce. Co se ženou, která je doma jenom na okrasu, neumí uvařit ani poživatelné jídlo, nakoupit a ani uklidit. Dneska už i tohle dělá spousta chlapů. Tak pokud teda někdo někoho miluje jak tvrdí, tak mu bude jeno, jestli je dělník, číšník, manager nebo podnikatel a bude ho mít stejně ráda. A neopustí ho, když příjde o práci, zkrachuje mi firma, či bude mít zdravotní problémy. Dávám jenom příklady z života, které se tak často opakují, jak sleduji kolem sebe. Jenomže, nějaké vztahy a "láska" už neexistují, kvůli tomu už dnes spolu lidé nejsou...
Zkus mi vysvětlit v čem vzdělání pomůže k úspěchu. Myslím si, že když budeš mít nějakého "kamaráda" na vlivném místě, pomůže ti to k úspěchu - bohatství víc, než tři VŠ. Pokud je člověk inteligentní má určitě větší šanci na úspěch, ale inteligence není vzdělání. Máš pravdu, že si nekoupíš znalosti, ještě bych dodal opravdovou lásku a opravdové štěstí.:-) Jinak asi všechno, dokonce do určité míry i zdravý. V životě je vždycky něco za něco, tak jsou na tom i vztahy a nejen ty o kterých píšeš. Smutné je pokud si starší bohatý pán myslí, že ta kočka ve věku jeho dcery s ním je z čisté lásky.
Co se týče úspěchu, tak jsem to myslel tak, že vzdělanější lidé jsou obecně úspěšnější. Pokud se člověk podívá na statistiky, například s výší platu - tak horní polovina lidí bude převážně vzdělanější než ta dolní - to je myslím jasné. Taky si myslím, že více vzdělaní lidé jsou převáždně také inteligentnější - než ti méně vzdělaní a domnívám se, že o tom není pochyb. Tudíž ty inteligentnější a potažmo vzdělanější, mají lepší předpoklady dotáhnout to dál. Nebo si snad někdo myslí, že je to jinak.
A co se týče těch, ženských - tak je to dneska docela dost často smutné. Mám jednu kámošku ta si občas posteskne, že se občas musí stydět za to, že je ženská, když některé ženské sleduje a slyší o čem se baví, třeba i spolupracovnice a kamarádky. Prý ani nechtějte vědět, jak se ženské mezi sebou o chlapech dokážou bavit - totální rozebíračka týpků po majetkové stránce - takový dobrý účetní by to mohly být, hrůza... Semtam se najde nějaká normální na světě, ale to je vždycky jehla v kupce sena. Jak mi řekla, každá má svojí cenu a každá se nechá koupit. I když budeš mít hrb na zádech a budeš hnusnej jako Quasimodo, tak když budeš cálovat, tak si můžeš dovolit téměř jakoukoliv a to mi příjde ubohý. Tím bych to uzavřel. Doba se nezmění a ty "ženské" budou spíše ještě horší...
Jsi ještě mladý a o životě toho moc nevíš.Rozhlédni se kolem sebe.Kupní síla je u nás taková jaká je a většina žen musí poctivě pracovat,aby rodiný rozpočet vyšel a většinu mladých dívek a žen čeká v budoucnu to samé.Ty které se výhodně provdají,aby popřípadě nemusely pracovat,to je ta jehla v kupce sena.
Co tie kurvy furt obhajujes:-D
Suhlasim s tym co napisal,dnes zenske v praci take reci vedu o chlapoch ze mam otvorenu hubu aj na tri kokoty:-D
Vypocitave kurvy
Heslo znie pani : Pojeba a Odjebat..a brat ako tovar..
Suhlasim s tym co napisal,dnes zenske v praci take reci vedu o chlapoch ze mam otvorenu hubu aj na tri kokoty:-D
Vypocitave kurvy
Heslo znie pani : Pojeba a Odjebat..a brat ako tovar..
tak na tohle se fakt již nedá reagovat,snad jen kam tento web spjeje.
tajemstwi je fakt hustej, bože chraň každou dámu, která se mu dostane do rukou. Podle tý nenávisti to vypadá, že dlouho už nic pořádného neměl...
mělo být napsáno spěje,ale tolik zášti mě trochu rozhodilo
Je to jen jejich věc a ostatních zbytečná starost.Navíc to nemusí být vždy z vypočítavosti.Znám jeden pár kde muž je již důchodce a paní má o dost mladší.Jsou spolu již patnáct let a je na nich vidět,že si spolu velmi dobře rozumí a jsou šťastní.Na víc dnes si spíše úspěšné ženy hledají mladší partnery.A proč také ne.Hlavně aby daný pár byl spokojený a ostatním do toho nic není.
Taketo prispevky milujem "je to jejich vec a ostatnatnych po tom hovno"
Toto neni o jednej konkretnej situacii,ale o CELOK,co sa deje v spolocnosti,problem atd
A je to podla mna dost aktualne uz roky a coraz viac sa z toho stava uplna klasika,coz je chore..
Pekna=vypocitava(to neznamena ze vie ratat,a ovlada matematiku-su blbe:-D) nemaju problem roztiahnut a pekne sa o vas postarat jazyckom,hrat herecky vykon(castokrat nominovany na oskara)
ALE??MAM VAS V PICI KURVY KURVY KURVY !!:-D MUHEHEHE
Nech sa vam dobre zaspava a zobudza vedla tych smradlavych starych fesaciskov:-D:-D
Karma vas dobehne
Jebat na vas
Toto neni o jednej konkretnej situacii,ale o CELOK,co sa deje v spolocnosti,problem atd
A je to podla mna dost aktualne uz roky a coraz viac sa z toho stava uplna klasika,coz je chore..
Pekna=vypocitava(to neznamena ze vie ratat,a ovlada matematiku-su blbe:-D) nemaju problem roztiahnut a pekne sa o vas postarat jazyckom,hrat herecky vykon(castokrat nominovany na oskara)
ALE??MAM VAS V PICI KURVY KURVY KURVY !!:-D MUHEHEHE
Nech sa vam dobre zaspava a zobudza vedla tych smradlavych starych fesaciskov:-D:-D
Karma vas dobehne
Jebat na vas
čoveče, tolik nenávisti pro to, že si dva dělaj navzájem dobře, na tobě si karma asi taky pěkně smlsne...
Tak zlatokopka, já si myslím když chlap má prachy tak ví proč s ním ona je... spíš si myslím že mu je to jedno, když máš hodně peněz a kupuješ si co chceš, nehledíš vubec na peníze tak si to prostě může dopřát, ona mu udělá dobře, a ona si pak užije jeho prachy.. je to vzájemný obchod, každý si přinde na svý. Až ho omrzí tak jí vymění za jinou a jeto to samý. Takže já osobně proti nic nim nemám. Každý má svůj názor a tohle je můj.
Myslis ze zenam sa chce makat??a mladym a peknym?co si myslia ze to ze ked maju 20 a vyzeraju(momentalne) dobre,sexi(niekedy) ze budu pracovat niekde (ako predavacky,a pod roboty) za 500-700eur mesacne,a raz za rok na last minute do chorvatska,a byvat u rodicov??????????
JEBEEE???
Radsej budu olizovat stary spuchnuty a smradlavy kokot,ale nepracovat a mat sa ako v bavlnke,kokoti!!!! :-)
JEBEEE???
Radsej budu olizovat stary spuchnuty a smradlavy kokot,ale nepracovat a mat sa ako v bavlnke,kokoti!!!! :-)
Já myslím, že pokud má někdo trochu hrdosti, tak se bude trochu snažit, vystuduje si VŠ, aby mohl mít dobrou práci a nebude muset olizovat staré kokoty, jako nějaká děvka. Když na sobě dokáže pracovat jiný, tak můžou i ostatní. Je jasné, že pokud někdo nemá ani maturitu a nechce se mu pracovat nijak na sobě, tak může maximálně prodávat cigarety v trafice. Problém je, že každý je líný jako prase, nikdo nechchce pracovat a nic dělat, vzdělávat se pracovat na sobě a pak to dopadá tak, že je z toho člověka nějaká ubohá děvka. Každý chce všechno a hned, ale nikdo nechce nic dělat, je asi jasné, že když budu sedět doma na zadku, tak toho v životě člověk asi moc nedokáže... :D
Dobrou práci jsem měla a přesto jsem 10let strávila vedle muže o 30let staršího.

Zlatokopky...
Co Vy - na tuhle nemoc...