Co pro sebe děláte ?

Kdo z vás věnuje sobě čas?

Já chodím cvičit, plavat, obačas kolo a nebo běh a aspoň jednou za 14 saunu ..O jídle a doplcích ani nemluvě.
Сообщение было удалено пользователем.
Pro mě taky, stan je postavený za plotem zaměstnavatelé, a to proto abych se nezdržoval v dopravním prostředku nebo probůh chůzí do zaměstnání.
Tak to já pro jistotu spím v kanceláři abych nezaspal 😀😀😀
Jsem tu asi cca na 80 let, atak dělám vše co mě baví a zatím nemám jediný důvod proč se v něčem omezovat
jj, mimo chlastání a prcání šicího stroje děláš ještě něco😃? (отредактировано)
Já to ani moc neřeší, všechno to tak vyplývá automaticky ze životních návyků a nemyslím si, že bych něco zanedbal. Je mi fajn.
Jak píšeš, člověk se hlídá celkově a dlouhodobě, vyvážená strava, pohyb atd. Dávám si odstup od tučných jídel
ale občas si guláš, svíčkovou nebo knedlo vepřo zelo dám.
Mně se strašně líbí, jak si tady s tou blbkou vytíráš prdel. Já to nedokázal.
Tak v dnešní době se ví že,,kouření škodí zdraví,,
A po její místní komunikaci už víme že i toto kouření, bohužel úplně ale nevíme po jaké dávce to začíná být zdraví škodlivé *4*
Tak ona to polyká, tak jestli ti lidé konzumují něco nezdravého, zkaženého a nevhodného, tak se to tím traktem dostává do těla a musí se to projevit.
Je docela možné, že bublik85 tě zná, na 95 procent ------ (registrace 20.8.) a pokud ne tak byl ochuzen o tvoji komunikaci (oralnipani) zde na foru. Doporučuju si ji přečíst.
Problém evidentně není;
jednoduše lidé ve fóru, kde se rozhodnete "bavit", přestanou přispívat, neb to bude pořád dokola kolovrátek a to už po těch mnoha měsících "vyšších cílů" a "morálních hodnot" a "jediného správného", "normálního" a "však on sem někdo přijde udělat pořádek a vezme to pevně do ruky" evidentně nikoho moc nebaví.

Tak fajn sólo zábavu *4*
To je náhoda.Dva dny tu byl klid, zřejmě to bylo proto, že si nepsala 😄
jj, náhodička ale pochopila si dobře😁 Mě jen tak nevyhodíš😃
Neprovokuji, píšu jen proto, že si rozjela další téma. Místo toho aby si měla radost že jsme 3 kteří komunikují. Je mi to líto.
Může se stát, že člověk udělá překlep, ale mě/mně se učí už v 5. třídě, takže doufám, že neustále omílaná mentální kapacita stačila na dokončení prvního stupně ZŠ ... *14*