Sex a porod(y)

tož u nás takto:

1. do prvního děcka total divočina několik let před svatbou i několik let po ní - promilovaný noci i dny, nespočet čísel, polohy bys nespočítal atd.. :-)
2. po prvním porodu manželka z poloviny frigidní :-/
3. po druhým porodu total frigidní jak polární záře :-(

a jak si pak může chlap vybrat sexuálně odpovídající ženu na celej život, že? hmmm
Jeden den si sedni na zadek a sleduj, co vše má tvá žena za důležitosti - hlídání, úklid, vaření,...
Ono ti dojde, že dělat služku a k tomu ještě kurví v posteli je prostě moc. Zkus někdy pomoct a ona ti dá. *4* A nejlépe ji někam vyvez na wellness, bude šukat jak divá*73*
Rád bych věděl,nakolik je normální,že má 37letá polovička nechce sex už od doby co jsme začali čekat dítě
Dítěti jsou dnes skoro 4 a nic.Cokoli navrhnu(i mimo sex)
tvrdí,že je špatně a nejde to.Letos mi bude 35 a vím jediné.Takhle dál opravdu ne!!!!!díky ahoj Petr
..jen na vysvětlenou, aby nedošlo k omylu - mít děcka je samo total super! vo tom žádná! jsou zlatý a mám je rád (i když zloběj jako 10 čertů :-) ale takováhle daň za to, tak to je teda docela síla :-//
jinak je mi jasný, že brečím na blbým hrobě, protože amateri.cz je samo to poslední místo, kde by se srocovali frigidní manželky-matky LOL který jediný by mi asi mohly poradit, jestli je to někdy přešlo... každopádně co tedka s tím, že? rozvod, milenky, děvky? ani jedno z toho jsem nikdy nechtěl a ani nechci, takže jsem docela dost v pasti hmmm
Jo přejde jí to, ale musíš jí v tom docela slušně pomoct za vydatného přispění babiček a dědečků, co takhle vypadnout na víkend bez dětiček do hotýlku? Určitě by to ocenila... ale BEZ DĚTIČEK!!!!!