Сообщение было удалено пользователем.
Ne, to neznamená že všechny červené profily chtějí sex za peníze. To jen znamená, že kdo ti tohle napíše si myslí, že všechny červené profily chtějí sex za peníze.
Když má doma manželku a je se společným sexem spokojený? Tady hledá chlapy na zpestření. Pro mě je bi.
Může být bi, ale mít alíky, což je taková menší hypotéka. A tak nechce ženu ani vidět nějakou dobu (leda by j ošustil a opustil)
Proč mu píšeš ty a ne ten bi chlap? Taky se nebavím s chlapy, kteří mi píší za ženu.
Co tu dělám? Čtu si na foru, blogy, občas kouknu na chat nebo vyhoním nad galerkami. Doma mám manželku, odsud milenku, děti přes třicet. Neberu to tady jako seznamku ale místo k odreagování.
Ano, před 3 roky. Chodíme sem oba a občas si tu vyměníme vzkazy jako za starých časů.
Napsat ano ale vztekat se, že zrovna tebe, ženskou, nechce, i když je bi.
Amatéři nejsou smrt, nemusí brát všechno.
Amatéři nejsou smrt, nemusí brát všechno.
Ne promiň tak to jako nesouhlasí protože já jsem původně šla na to abych se seznámila jako než 100
Nechápu tvoje příspěvky, můžeš to prosím lépe napsat.
Ona nejspíš neumí česky. Jakmile to má tyhle zvýraznění v názvu profilu, tak je to jasný. Tahle tam má CZ. To je jako, když si tam dá někdo, třeba Pražák, nebo velkopérák, tak je to většinou opak. To samé jako když si lidi teď začali říkat vlastenci.
Ale abych jí nekřivdil, ona tam má vlastně CZK, to je asi měna kterou se jí dá platit. (отредактировано)
Ale abych jí nekřivdil, ona tam má vlastně CZK, to je asi měna kterou se jí dá platit. (отредактировано)
Tak ty asi nevíš co píšeš. Jako promiň, ale tento komentář jsem si vyprosila
nemyslel jsem to zle nebo posměšně. Jen nedokážu pochopit co píšeš, zkus to napsat ještě jednou a trošku jinak.
Hele, ale já taky úplně nerozumím co chceš říct
jj, taky mi to tak přišlo, že není češka. To potom chápu, že píše jak píše.
Možná je to jedna z těch holek co píše ty děkovné dopisy do soukr. zpráv orálce. To by tak odpovídalo obsahu, ani jedna neví co píše, natož co vlastně čte.
Tak když tě můžu to lépe specifikovat. Každopádně jsem taky šla tento web abych se lépe seznámila.
Lidi zdebilneli všude a ne jen tady....dobré časy jsou už pryč.To jde vidět nejen na všech sociálních sítích.Ale i v reálu.Jako příklad z mojí vlastní zkušenosti...před 15 lety jsem se dostal náhodou na sraz amatérů.Super atmosféra,super pokec.Zeny se bavily,chlapi šikovní, prostě fajn.Po 15 letech jsme zašli se ženou znovu.To by člověk nevěřil,jaká to je obrovská změna a to ve všem.A ta největší změna,ať se to někomu líbí nebo ne,tak byla v mužích.To byla katastrofa.Bohuzel no :/
V jakém směru? Klidně soukromě do zpráv
Tak někdo tu psal, že jeho snem je odrodit tele záchodovým zvonem...
Taky vás napadlo kolik lidí bylo záchodovým zvonem odrozeno, když to tady tak čtete? Čet a další. Podtlak je strašná sviňa...
No největší rozdíl u mužů?to vidíš i tady....a to je strach.Dnesni muž je hrdina max za klávesnicí.Takze tím ,že nás viděli jako přihlášené,to bylo vzkazů.To bylo hrdinství.Prisli jsme tam a ticho po pěšině.Sedeli jak pipinky.Nezmuzou se ani na to,že by tě oslovili.Katastrofa.No samozřejmě odejdeš a už tě zase zasypou vzkazy,co že jsme tam hledali a podobně...no tak si se měl zeptat,byla naše odpověď ve vzkazech a to bylo výmluv zase.U nás se žena směje tomu,že 99 procent mužů,se jí když někam vyrazíme ani nepodívá do očí a už to je rozdíl než 15 let zpět.Je to možná pro někoho blbost,ale tím to začíná 🤣
Aha. Mě napadlo, že jsou vulgární a hrubí. Něco jako, když jsi tady, zamr..... Aspoň co vídám , působí to na mě tak
Ne tak to vůbec...bez sebevědomí komplet.Tady si ho právě to sebevědomí honí,ale v reálu vůbec...bačkory 🤣
Jinak přesně, bavíš se s lidmi narovinu a oni ti to ještě vyčítají…
Mám z před roku špatnou zkušenost. Našla jsem si týpka, nádherné péro, ale byl to totální magor jak se potom ukázalo. Škoda…
Dále mi pořád někteří píší, že jsem preoperovaný chlap na ženu. To není pravda a deprimuje mě to…
Mám z před roku špatnou zkušenost. Našla jsem si týpka, nádherné péro, ale byl to totální magor jak se potom ukázalo. Škoda…
Dále mi pořád někteří píší, že jsem preoperovaný chlap na ženu. To není pravda a deprimuje mě to…
Mám dotaz
Jelikož mám vypnuté červené profily nemám tušení jak to funguje. Je tu sekce služby, ta funguje jak?
Dále, pokaždé mi tu naskočí modré okénko, peníze neposílat, jen přes zdejší kredity nebo co. Neřadí placení např videí uživatelkam ( v tomto případě) už do sekce služeb?
Dále, jsou tyto nějak označeny ( jako třeba korunka u VIP)?
Dále, lze po zkušenostech s danou ženou třeba někde dat označení, že je za peníze ( za psaní, setkání, fotky chce zaplatit)?
Jelikož mám vypnuté červené profily nemám tušení jak to funguje. Je tu sekce služby, ta funguje jak?
Dále, pokaždé mi tu naskočí modré okénko, peníze neposílat, jen přes zdejší kredity nebo co. Neřadí placení např videí uživatelkam ( v tomto případě) už do sekce služeb?
Dále, jsou tyto nějak označeny ( jako třeba korunka u VIP)?
Dále, lze po zkušenostech s danou ženou třeba někde dat označení, že je za peníze ( za psaní, setkání, fotky chce zaplatit)?
Je zajímavé, že pokaždé co se tu řeší stránky, přiběhne stejná ťapina a začne to tu spamovat úplně do nesmyslu.
Pravda je jedna _ 80% žen zde, jsou šlapky. S amatéry to nemá již nic společného. Na druhou stranu, jací muži, takové ženy.
Pravda je jedna _ 80% žen zde, jsou šlapky. S amatéry to nemá již nic společného. Na druhou stranu, jací muži, takové ženy.
A co bych tam měl na amaterech mít? Tužku a penál? Že to zrovna píše někdo bez úrovně, kdo se živí prostitucí. To pobavilo :))) Ty tam máš ústa, která ani nejsou tvá. Já se za svou výbavu nestydím. A hlavně, nestrkám ho do každé.
Pozor, ona si taky vybírá, komu ho preblafne. Nejde jen tak do někoho. Tak ji tak ošklivě neosocuj, přeci.😁
To že se tak prezentuje neznamená, že tomu tak ve skutečnosti je :))) A nic to nemění na tom, že je to šlapka.
Ps: stáhl jsem fotku penisu z profilu, tak teď už si nenajde nic :)))
Ps: stáhl jsem fotku penisu z profilu, tak teď už si nenajde nic :)))
Homosexuální sklony? Tak to víš víc, než já sám. No, je vidět, že plaveš v pojmech a navíc jen potvrzuješ všem, že jsi špína. Hlavně si to nezapomeň sama sobě zase olajkovat 🤣
??? Proč bych to dělal? Na služby nechodím, nemám to za potřebí. Mám úroveň, nikdy za sex platit nebudu. Pro mě jsi špína, která se tu akorát předvádí, protože v reálném životě ti zbývají jen ty zákazníci.
Tak to tě opět zklamu. Na ten inzerát jsem poznal super ženu. Proto jsem ho už neaktualizoval. Kdybys ho četla, tak víš, že žádné rande nehledám. A že tu píšu štětce, že je štětka? Chápu, u tebe se pravda nenosí.
Super život na fetu a prostituci? A tohle napíšeš někomu, kdo řídí miliardovou firmu? Tak to joooo, já ti to od srdce přeji:)))
Super život na fetu a prostituci? A tohle napíšeš někomu, kdo řídí miliardovou firmu? Tak to joooo, já ti to od srdce přeji:)))
To je dobře, přeji ti peníze do podnikání. Čím dřív, tím lépe, už aby to bylo.
To ti určitě věříme, že to tady nečteš 😁
To ti určitě věříme, že to tady nečteš 😁
Jooo, chuť na muže. Ono hulit za prachy, to musí být slušný kekel. Takový odpad společnosti. Dle tvé prezentace zde, musíš mít na fet..
V tomhle vlákně dostáváš slušnej čoud.
Vůbec to nezvládáš !
Vůbec to nezvládáš !
Drahoušku, on si tam může ukazovat co chce! Právě proto, že to jsou stránky s erotickým obsahem.
Tady se může každý vybít, projevit jak chce a nikdo nemá právo mu nařizovat, že tohle nesmí!
Pravda, otázka řekněme estetická je druhá věc
Tady se může každý vybít, projevit jak chce a nikdo nemá právo mu nařizovat, že tohle nesmí!
Pravda, otázka řekněme estetická je druhá věc
To tu odpoledne bude klid😭, už aby to bylo, ani písmenko, ano 😀
Říkala. Jen jsem nepochopila proč by měla být problém profilovka nebo to dokonce mělo snižovat úroveň uživatele
Bav se!
Bav se!
Ona to nepochopí. Je ráda, že vůbec složí větu a může si tu s někým psát. Však většina ťapin to dělá pro peníze na fet.
Ještě k autorovu zadání, neboť zase to celé uhnulo stranou....
Ano, asi by bylo fajn, kdyby erosenky byly nějak označeny. Že tu jsou, nevidím v tom problém ( pominemeli, že někdo se jim chce rovnou vyhnout a jedna má evidentně patent na rozum a káže kdekomu jak správně žít)
Muže pod červenou si musí holt každý dekódovat sám.
Osobně a to už jsem několikrát zmiňovala, bych uvítala, kdyby ignor nebyl vázán na VIP. Nač ztrácet čas s někým, s kým nechci? Pouhé smazání nic neřeší, za chvíli třeba napíše opět a kolečko jede nanovo.
(отредактировано)
Ano, asi by bylo fajn, kdyby erosenky byly nějak označeny. Že tu jsou, nevidím v tom problém ( pominemeli, že někdo se jim chce rovnou vyhnout a jedna má evidentně patent na rozum a káže kdekomu jak správně žít)
Muže pod červenou si musí holt každý dekódovat sám.
Osobně a to už jsem několikrát zmiňovala, bych uvítala, kdyby ignor nebyl vázán na VIP. Nač ztrácet čas s někým, s kým nechci? Pouhé smazání nic neřeší, za chvíli třeba napíše opět a kolečko jede nanovo.
(отредактировано)
Souhlas, dobře napsáno.
Já jsem pro, aby si orální paní založila téma nebo komnatu kde by mohla předávat své moudra, myšlenky, názory a já nevím co ještě ..... Název třeba věštírna paní orální
Občas by za 5 kačku mohla věštit z koule, nebo z pusy.
(отредактировано)
Já jsem pro, aby si orální paní založila téma nebo komnatu kde by mohla předávat své moudra, myšlenky, názory a já nevím co ještě ..... Název třeba věštírna paní orální
Občas by za 5 kačku mohla věštit z koule, nebo z pusy.
(отредактировано)
Slečno, škoda, že jste se nezúčastnila nabízeného dotazníkového výzkumu na katedře psychologie Masarykovi university v Brně.
Ano, všichni máme nějaké komplexy, strach a podobně, ale vy rozhodně excelujete... Smutné je, že těm svým bludům věříte.
Ano, všichni máme nějaké komplexy, strach a podobně, ale vy rozhodně excelujete... Smutné je, že těm svým bludům věříte.
Nebreč tady, pokud neumíš přijmout kritiku nebo recenzi, tak se na podnikání vyprdn.
My tu jsme taky, ale pro něco jiného než vy.
Věř tomu, že tebe by odchod nebo konec amatéři.cz mrzel daleko víc než nás, kteří tu jsme pro zábavu a ne pro prachy. Pokud tomu nebudeš rozumět, může ti to někdo vysvětlit z tvého okolí.
My tu jsme taky, ale pro něco jiného než vy.
Věř tomu, že tebe by odchod nebo konec amatéři.cz mrzel daleko víc než nás, kteří tu jsme pro zábavu a ne pro prachy. Pokud tomu nebudeš rozumět, může ti to někdo vysvětlit z tvého okolí.
Opakuješ se 😀 my pro tebe nejsme vzduch, to by si nám neodpovídala, a jak jsem psal, pro tebe si volný čas dokážu udělat 😁👍
Ano teď jste si krásné odpověděla.
Ano, chodím někam diskutovat, ano říkám své názory
Ovšem s vaším fanatismem, odsuzováním, homofobnimi a dalšími výroky to nemá nic společného. Doufám :)
Kde berete tu drzost vykládat někomu co je a není správné, co má dělat, je do nebes volající. Pravda, jeden si uvědomí, že by měl být tolerantnější a vnímavější vůči druhým a na druhou stranu ráznější a stát si za svým pokud vystupování jiných zavání šikanou.
Co tu hledám nacházím a jak se projevují je na úsudku každého. O tom to tu je. Zábavní stránka s sexuální tematikou, která ovšem nemusí být absolutně sexuální
Ano, chodím někam diskutovat, ano říkám své názory
Ovšem s vaším fanatismem, odsuzováním, homofobnimi a dalšími výroky to nemá nic společného. Doufám :)
Kde berete tu drzost vykládat někomu co je a není správné, co má dělat, je do nebes volající. Pravda, jeden si uvědomí, že by měl být tolerantnější a vnímavější vůči druhým a na druhou stranu ráznější a stát si za svým pokud vystupování jiných zavání šikanou.
Co tu hledám nacházím a jak se projevují je na úsudku každého. O tom to tu je. Zábavní stránka s sexuální tematikou, která ovšem nemusí být absolutně sexuální
Vás není za co chválit.
Za druhé je to diskuzní fórum, takže se lidi snaží o něčem mluvit. Že se to zvrhává mě samotnou štve. ( Z velké části právě kvůli vám, ostatní mají potřebu témata devalvovat bůhví proč) Když se o něčem debati, nerovná se budeme chválit..
Za druhé je to diskuzní fórum, takže se lidi snaží o něčem mluvit. Že se to zvrhává mě samotnou štve. ( Z velké části právě kvůli vám, ostatní mají potřebu témata devalvovat bůhví proč) Když se o něčem debati, nerovná se budeme chválit..
Občas si říkám, jak najít správného chlapa pro život a né toho, který skočí na všechno co se hýbe.
Jinak Já nabízím služby, ale to je jen z neukojení mé vášně…
Je to smutné (отредактировано)
Jinak Já nabízím služby, ale to je jen z neukojení mé vášně…
Je to smutné (отредактировано)
Jako neukojena vasen pro peníze? 😁 Já teda nevím, ale když mám neukojenou vášeň, tak mě peníze teda nezajímají. Pro ty chodím do práce. Sex mám z radosti. Ale koukám, že to každá máme jinak. Mmch, normální slapota mi nevadí, zaujalo mě jen to spojení. 😁
Tak pokud hledáš se svým profilem muže, tady ho nenajdeš.
Kolik bezesných nocí si vymýšlela:
Jinak Já nabízím služby, ale to je jen z neukojení mé vášně...
To jsou pohádky, kam na ně chodíte?
Jedna potřebuje peníze na rozjezd podnikání, druhá to dělá pro vášeň za peníze 😃
Že si prostitutka to mi nevadí.
Kolik bezesných nocí si vymýšlela:
Jinak Já nabízím služby, ale to je jen z neukojení mé vášně...
To jsou pohádky, kam na ně chodíte?
Jedna potřebuje peníze na rozjezd podnikání, druhá to dělá pro vášeň za peníze 😃
Že si prostitutka to mi nevadí.
Přijde mi, že 60 procent ženských profilů je nabídka sexuálních služeb za peníze (což já osobně nepokládám za něco atraktivního)
To píše autor tématu, tak nějak nechápu tvoji starost. Nudný život, to ty máš nudný život, děláš taky něco jiného, než že si online na amatérech 😃?
To píše autor tématu, tak nějak nechápu tvoji starost. Nudný život, to ty máš nudný život, děláš taky něco jiného, než že si online na amatérech 😃?
Jak jsem psal výše, jsem tu pro tebe a budu tu dnes, zítra a ........ 😃
Nějaký čas tu budu s tebou, zvykneš 😁👍 A když né😀
Nemusíš řešit, já se vyřeším sám, pevně věřím, že čas si určitě najdeš😀 Nečekám od tebe okamžitou odpověď, jsem tolerantní, a počkám si.
Nejsem holčičko furt online , nemám zase tolik času abych tu vysedával a plánoval podnikání 😃
Ale ty si nuda😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Včera si dostala bídu, a dnes ji dostaneš znovu, ale pro peníze vše.
A to jsem večer radši nepsal 😃
A to jsem večer radši nepsal 😃
To ti každý věří, to si piš😃 Nechceš psát pohádky nebo bajky?
K něčemu????? Si děláš prdel 😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Erotické stránky typu amatéři nerovná se seznamka.Ty to nechápeš,protože tu hledáš zákazníky,ale někdo tu je třeba jen kvůli těm fotkám a videím.
Co ty se staráš proč jsem tady? Sem tu pro
tebe. 😃
tebe. 😃
Obnošené kalhotky nabízí i čumil Franta, který má ženský profil potvrzený svojí bývalou manželkou. Ale nenosí je (pouze některé), jen do nich balí ryby... A Franta není prostitutka...
(отредактировано)
Četl si profil viz: Dneska nabídnu orál, nebo hoňku od dvojky.
Možná myslela hustou dvojku...
To jsem tak zhruba nemyslela, ale …
Amateri.com zrušit ,a bude klid .Vyrazit di ulic ,když tady vidím trumpety ,čas strávený na chatu 300a více dní čumí do web kamery ,pisalci ,honimirové atd .jsem tady čistě z výzkumných důvodů .
Je to jednoduché - Amateri.cz jsou dnes platformou pro maximální zisky majitelů a tomu podřizují vše. Podpoří zde každou aktivitu, která ve výsledku přinese jim peníze - tedy provize z nabízených fotek / videí, provize z nabízených služeb, skrývání čehokoliv za paywall. Ano, bývalo to jiné, ale to platí pro celý virtuální svět a je asi potřeba to tak brát :)
Nevím jak stránky fungovaly dříve, ale myslím, že nebude příliš rozdíl. Mění se náš úhel pohledu, potřeby, názory a s tím i vše ostatní. Takže nějakým průběžným vývojem procházejí i amatéři. Nicméně základ bude stále stejný.
Nad profesionálkami tu brečí kde kdo. Já se ani nedivím, že to holky zkusí. Přijde mi ahoj, seznámíme se? Přeloženo ahoj, rád bych si zasukal... Jako za tu dobu co tu jsem bych musela mít už dvakrát stočený tachometr ...
Jisté označení " profesionálek" by nemuselo být od věci. Než se každé ptát.
Jinak mě tu baví poklabosit a ráda si čtu blogy a fórum.
K nesmyslům, " copak si pomyslí žena, když uvidí .... " Doufám, že většina z nás je samostatná a že sama rozhodne nač se bude dívat.
Nad profesionálkami tu brečí kde kdo. Já se ani nedivím, že to holky zkusí. Přijde mi ahoj, seznámíme se? Přeloženo ahoj, rád bych si zasukal... Jako za tu dobu co tu jsem bych musela mít už dvakrát stočený tachometr ...
Jisté označení " profesionálek" by nemuselo být od věci. Než se každé ptát.
Jinak mě tu baví poklabosit a ráda si čtu blogy a fórum.
K nesmyslům, " copak si pomyslí žena, když uvidí .... " Doufám, že většina z nás je samostatná a že sama rozhodne nač se bude dívat.
🙄 za co ....
Buďte té lásky a přestaňte nás poučovat a vnucovat co je pravý muž. Věřím, že většina lidí už je natolik tolerantní, i když to zrovna nemusí, že nemají s výše uvedeným problém. Ani ty chudinky ženy.
Když se tak úžasně kamarádite s adminy, tak jim navrhněte úpravu zobrazování pouze chteneho textu.
S vaší homofobií by to měli pochopit.
Buďte té lásky a přestaňte nás poučovat a vnucovat co je pravý muž. Věřím, že většina lidí už je natolik tolerantní, i když to zrovna nemusí, že nemají s výše uvedeným problém. Ani ty chudinky ženy.
Když se tak úžasně kamarádite s adminy, tak jim navrhněte úpravu zobrazování pouze chteneho textu.
S vaší homofobií by to měli pochopit.
Tohle je dobrý point: Dokonalost amatérů by byla, nastavit si prostě jsem žena , budou se zobrazovat tedy jen Hetero muži. Jsem gay, tak jen homo...
Jo…to by bylo fakt super, protože když si zadám u fotek “muž”, tak tam na mne vyskočí buď bi muži nebo gayové, anebo muži v negližé, kteří si strkají záchodovou štětku do prdele a to mi fakt vadí. Nechápu, proč tu nejsou lepší filtry.
Jo, třeba políčko [✓]"bez zách. štětky v zadku"
(отредактировано)
Jj…přesně ;-) Takový filtr by se tu také hodil

Nemluvte pořád za ženy. Mluvte za sebe.
Tvl to je zase vyblitek.
Slečno pardon, ale reste primárně sebe a na generace se už jednou pro vždy vykaslete
Už to tu zaznělo nesčetněkrát. Vždy, když měl někdo takové starosti o budoucí generace, skončilo to peklem.
Stačí se trochu věnovat historii.
Slečno pardon, ale reste primárně sebe a na generace se už jednou pro vždy vykaslete
Už to tu zaznělo nesčetněkrát. Vždy, když měl někdo takové starosti o budoucí generace, skončilo to peklem.
Stačí se trochu věnovat historii.
Slečno otevirejte si tu nevymachanou hubu někde jinde....
Snažím se být slušná, ale s vámi ujede každý
Snažím se být slušná, ale s vámi ujede každý
Osobně s jinými orientace mi problém nemám. Co mi vadí, to řeknu a zkrátka vynechám. Nicméně mohla by tu být ta možnost
Máš XY možností a ty si vybereš tento server. 

"A co ti brání pozdravit a optat se ženy za jakým účelem tu je? "
Zkus si pročíst profily. Hromada žen už ta mmá rovnou uvedeno "Ahoj, co tu hledáš? = automaticky blok". Z nějakého důvodu je tahle otázka považována za málo nápaditou, opakující se a tím pádem obtěžující :-D
Zkus si pročíst profily. Hromada žen už ta mmá rovnou uvedeno "Ahoj, co tu hledáš? = automaticky blok". Z nějakého důvodu je tahle otázka považována za málo nápaditou, opakující se a tím pádem obtěžující :-D
Zase spamuješ další vlákno? Vadí mu prostitutky, takže ty.
Jestli chceš čistě hetero amatéry, vezmi místní prostitutky a udělejte si svůj web. Všem se uleví.
Jestli chceš čistě hetero amatéry, vezmi místní prostitutky a udělejte si svůj web. Všem se uleví.
Manželka i milenka jsou v pořádku, děkuji za optání, pracují a těší se z krasného počasí.
Obě jsou na tom podstatně lépe než nezadaná 32 letá prostitutka, která kvůli podnikání blafe čůráky na amatérech.
Obě jsou na tom podstatně lépe než nezadaná 32 letá prostitutka, která kvůli podnikání blafe čůráky na amatérech.
Kdyby mě nechtěly, tak by již dávno měly nějakého jiného.
Kuř dál! Nejlepsí způsob sebevzdělávání je polykání mrdky cizím chlapům.
Jo a hetero chlapi se samozřejmě vyfiltrovat dají. Jedoduše dáš muži-hetero-galerie a máš je.
Kuř dál! Nejlepsí způsob sebevzdělávání je polykání mrdky cizím chlapům.
Jo a hetero chlapi se samozřejmě vyfiltrovat dají. Jedoduše dáš muži-hetero-galerie a máš je.
Ale on psal,že 60% profilů žen nabízí erotické služby a to mu vadí.A na to se mu jako první ozve prostitutka a dává opět přednášku o pravém hetero muži.Jsi jako ohraná deska.Uvědomuješ si,že také patříš do skupiny,kterou kritizuje?
Na službu tu není nikdo a prostitutky spočítané nemáme,neb jejich služby nevyužíváme.Ale proč ty máš potřebu zkurvit každé téma,to je záhada.

Proměna této stránky
Amatéři v průběhu let
Jsem na této stránce už nějakou dobu a zajímá mě i Váš pohled na to jak se Amatéři.com mění za poslední roky.
Původně jsem se tu chtěl seznámit, k čemuž zatím nedošlo a tak si říkám, čím to je.
Hlavně poslední rok mi přijde, že se z Amatérů staly profesionálky, teď směřuji zejména k té části uživatelů, co tu hledají osoby něžného pohlaví. (Muži co hledají muže si dle mého nemají na co stěžovat)..
Přijde mi, že 60 procent ženských profilů je nabídka sexuálních služeb za peníze (což já osobně nepokládám za něco atraktivního), zbylých 40 procent jsou muži s ženským profilem a někde na okraji ledovce jsou opravdové ženské profily.
Je škoda, že nelze profily nabízející služby nějak filtrovat, často se jedná o doplňkový přivýdělek k OnlyFans, stránka s názvem Amatéři pak ztrácí svůj jinak dobrý smysl...
Díky i za Vaše podněty.