Košice-swingers

Košická swingers skupina.

Čaute amateri. Chcel by som sa opytat, ci by bol zaujem vytvorit v Košiciach skupinu tvorenu zo sympatickych parov stredneho veku. Lebo mam taky pocit, ze sa tu absolutne nic nedeje, ale nechce sa mi verit, zeby ludia z Košíc nemali o take nieco zaujem.
Rozbehlo sa to nejako? ..Neviem sice ci sme par v strednych rokoch asi uz trochu starsi.
Výborný nápad. Určite ak sa niečo bude konať sa rád zúčastním pokiaľ nevadí že som samostatný muž v strednom veku. Pred tým som chodieval do Palmy takže viem o čom sú tieto akcie. Treba rozhýbať Košice, dlho sa tu nič nedialo. Držím vám palce aby sa vám to podarilo.
Myslím si, že málo chlapov na tejto stránke nehrozí ;-) Jedine že by sa malo jednať real :-D
Ahoj ja mám strašný len nie som pár..ale som samostatný muž zatiaľ teda :)
Ahojte,
pohlo sa to niekam? Mozno by bolo super na zaciatok nejake neformalne stretnutie niekde v bare, kde sa uvidi kolko parov ma skutocny zaujem.
Obnovujeme temu..
Co takto spravit najblizsiu sobotu (4.10.2025) neformalne stretnutie niekde pri kave/pive/vinku v nejakom podniku v centre mesta? Najdu sa nejake pary, ktore by mali zaujem prist - zoznamit sa?

Fajn.napad.ak budete potrebovať pomôcť s niečim okolo organizacie radi pomôžeme.
Сообщение было удалено пользователем.
Chodievalo sa do Popradu,ale v Košiciach, Prešove nic taketo nie je,niečo sa dialo v KE v Palme ,ale to uz davnejsie skončilo
Škoda, že hľadáte len páry. Ja by som mal tiež záujem
Ahojte...celkom dobra myslienka *5* (отредактировано)
Píšu mi nejakí ludia bokom, tak sa budem snazit ich presmerovat na toto vlakno 👍🏻
Bolo by dobre, keby mal kazdy par co ma zaujem, nejaky hoci aj cenzurovany album, alebo aspon profilovku, nech ostatni vedia s kym maju tu cest.
Ahojte…znie to zaujimavo a radi by sme sa pridali k tejto myslienke 😎
My by sme mali zaujem sa stretavat. Ako si to predstavujes? (отредактировано)
Nemam ani tusenia zatial. To bol len taky napad a polozena otazka 🤷🏻‍♂️
oneiros
oneiros Неактивный 2 года назад
Rozumiem. Mozno sa niekto najde kto ma skusenosti a mozme zacat odtial :)
LittleBirds
LittleBirds Неактивный 1 год назад