Já jsem pokud byla řeč takové příběhy co všichni řikali kecy. No až nedávno jsem otevřel forum a tak jsem se dověděl, že to co mi nevěřili, já se nevnucoval,zažil aspoň jeden. Pro ukazku, jako 20 letý jsem běhal po trase která z části byla lesem. Když nebyla zima, na kraji lesa sem aý na tenisky vše svlékl a běžel asi 3 km okruh.Jeden den v červnu, sem u místa viděl dvě motorky a dva borce.Asi půl hod. jsem skovamý doufal že odjedou. Pak jeden za keřem našel trenky a tričko.Nebylo nové ale balil ho na nosič.To rozhodlo,jako bych dobíhal před nimi a prosím je to moje. Tak mi řekli,že na mě čekají. Za to že vrátí šaty mám si nahonit, to mi nevadilo a za chvíli mi tvrdnul.Při tom,jsme neslyšeli osobní auto které také bylo v zákazu vjezdu. Až jsem se přestal dívat na penis a díval se na dost hezkou asi tak 35 max letou.V autě byla ještě babička co nechtěla nic jen domů. Ti na Nortonech se omluvili a šli přeparkovat.Ta žena mě povídá chlapče, vypadal sem na 15 a pivo jen s OP,už mi stál , neobtěžovali tě.Ne, jsem se tady v horku svlékl a přeslechl je. No a to se najednou před nimi začalo stavět, ten jeden doplnil mabídli sme odvoz ale spolujezdec by mi tím tlačil do zad. To zní docela neuvěřitelně, možná nelžete. Ta paní po tom nasedla a jela. Mě stál a před nimi si honit sem se nestyděl. Ale když mě začal nabíhat vrchol,zasravili mě a oba si mě prohlédli,díky vzrušení jsem dělal co chtěli. Od podrobné prohlídky penisu, přes hráz, varlata, šourek, prostatu a konečník. Pak mě prohlédli celého a pak mi navrhli. Máme sraz, každý rok a máme pokud to jde přivést někoho kdo by byl jako hpst a zároveň se, pokud pojede pokusí získat v soutěži host pro všechny, vítězství a když teda nevyhraje tak se nic neděje. Ajá řikal, kde je háček? Ten je v tom co ty děláš. Po příjezdu se v našem stanu svlékneš do naha a po dobu srazu fedy neděle budeš nahý.Pro to platí.Na nahé hosty se nesahá pokud sami nechtějí a jedině kdy budou poslouchat je vešerní soutěž.Já sem se zeptal jsou tam i ženy.To mi řekli, vždy stéjná otázka. Je to celkem půl na půl ale na sraz jede víc holek. A pokud ti bude stát,budeš muset hodně nadávat. Já se domluvol, že za týden už ve městě,v garáži motorek se rozhodnu. Nevyhonil sem se a nahý spolujezdec sem se na něm málem udělal. Až u sidlště sme měli asfalt a zastavili já sem se na nosiči snažil najít věci a pak mě řekl jsi dobrý ale špatný hrob. Druhá měla věci já nahý přes takovou uličku mezi sklady a jen se díval jak v dálce nějací lidé jdou naším směrem. My byli dávno pryč než mohli dojít,ale trochu sem se bál. Po letech se směju protože mě časem v některých barech nechali po dotazu tančit nahého. Potlesk na parketu vzbudla erekce atd. To jsem se nestyděl ani trochu. Za penis mě vedla slečna na dámy a jen vedoucí který asi chtěl mě s postaveným, tam vešel a to jsou dámy mě vykázal. Snad někdy napíšu vic,jen vlastně myslíte,že když tedy partnerka nechce, neubližuju jí mimo peníze co mám kapesné. Na otázku jestli bych chtěl s tím nebo jiným být pořád,říkám,jestli budu muset někdy si vybrat, vždy moje žena. Možná se budu honit sám, ale já si vzpomenu, jak celou noc pili víno a já s erekci ji chyal kolem stolu. Po celé noci, kterou jsme strávili tím během a pak na židli, nestihali sme postel, asi kolem 7 ráno,jsem nemohl vstát a ona před tím sklouzla, protože po nevím které ejakulaci mi klesl. Dnes to je Ze starých moravských bájí. Ani někdy si nad tím nemůžu stěžovat, protože mám sex v análu a vrcholy,nevím jestli to tak nazývají mě od prostaty přes břicho nastartují v hlavě něco, po olíznutí na uchu, přes bradavjy, bžicho ,penis koule prostatu spšt do análu mě vše kmitá a je to vlastně neovladatelné síla, která skončí po tom, co mě přestane hlazení zadku. Já sem v takovém stavu, že pokud by to někoho bavilo, udělá mi smrt. Nevím, myslím.
To pises jakym jazykem? Nebo jsi z pomocne skoly?
Je to možné, já si myslím, že jsou takove přihody, které i po desítkách let mě vzruší.Pak, kdýž to píšu,si moc nečtu chyby,červeně označené. Asi bych měl na úvod vždy napsat. Chyby v textu jsou dílem dálky od oka k ruce a dálkou od rdruhé ruky k zdroji včech přihod a problému. Také možná pomocnou školou, která mě asi chybí
Ukrajinec, AI, cigán nebo retard.
(отредактировано)
No, ja vse zkusila se svym pritelem, myslim tim co jsem s chlapem zkusit chtela, ale zustavam verna klasice to mam proste nejradsi. Jinak pritel mel i holky predemnou, takze zkousel i tam, ale semnou mel prvni anal, prvni rimming, prvni hratka na webce pred lidma, ja na nic ztoho nejsem, ale on to ma rad. Jinak by chtel jeste trojku semnou a nakou dalsi holkou, ale to mit semnou nikdy nebude 😃 takze tady zustane jen u fantazie pokud teda bude chtit zustat semnou 😃
Nám by se líbilo dělat to před někým.. aby se po celou dobu koukal.. hodně si pohráváme s myšlenkou skupiny lidí co si to navzájem dělají a nebo také návštěvy swingers.. Ale nevíme která je dobrá.
Moje fantazie, která se asi nikdy neuskuteční je, otevřít si tzv. školu sexu. Nebo spíše takové týdenní, naprosto seriózní pobyty s výukou , praxí a závěrečnou zkouškou s vystaveným certifikátem o absolvování školy sexu.
jo a kdo bude vyučující a kdo student?
Vyučující by byli jak odborníci z řad umění, sexuologie, ergoterapie, filmu, tak profesionálové, jako společníci, společnice, herci, modelky, sexuální pracovníci, striptérky.... No a studenti by byly páry, obvykle heterosexuální, ale ne nutně heterosexuální.
Taky mám pár fantazii. Lehký náznak jsem zkusila a bylo to téměř to nejlepší co jsem kdy zažila
A jaké fantazie bys chtěla uskutečnit?
To si nechám pro sebe :) vlastně ani nevím jestli je uskutečnit chci . Nebo aspoň ne celé
No jo a tu část co bys chtěla je reálná?
Asi by se dalo.....
A chtěla bys to zkusit nebo ne?
Sex s velmi drahou společnicí. Jo a asiatku jsem ještě neměl.
Hrozně mě láká mít svou organizaci, firmu, řídit vlastní systém a pomáhat tam kde je to třeba, pomalu ale jistě se blížím a těším se..
To jen jak píšeš o inspiraci ..
Erotiku nepovažuji za prioritní takže si užiju hezké chvilky a pak mě to nezajímá, jsou lepší a mnohem efektivnější věci jak si vzbudit adrenalin a mít to v sobě nejen 2 minuty ale klidně dny i týdny.. a to jsou cíle..
To jen jak píšeš o inspiraci ..
Erotiku nepovažuji za prioritní takže si užiju hezké chvilky a pak mě to nezajímá, jsou lepší a mnohem efektivnější věci jak si vzbudit adrenalin a mít to v sobě nejen 2 minuty ale klidně dny i týdny.. a to jsou cíle..
Сообщение было удалено пользователем.
Jako systém na kouření ptáků?Hodláš vymyslet nějaký nový převratný způsob hulení a zakládáš na to firmu?Tak to už chápu,že ti na takový podnikatelsý záměr žádná banka nechtěla půjčit.
Proč bych si půjčovala peníze když si užiju fajn čas s muži a nemusím nic vracet.. ? Na to aby si něco komentoval musíš být chytřejší ale to nečekám..
Kouření péra je prostředek ale jak říkám 😃😃 nezáviď, to ty tu ukazuješ partnera/partnerku jak matraci já jsem svobodná ambiciozní žena😉
Kouření péra je prostředek ale jak říkám 😃😃 nezáviď, to ty tu ukazuješ partnera/partnerku jak matraci já jsem svobodná ambiciozní žena😉
Jak to myslíš ?
Chápu ty dvě minuty, normálně to asi vyflusneš, ale proč si to v sobě necháváš tak dlouho ? To je nějaká blbost, přece když to spolkneš, tak to normálně strávíš za pár hodin, určitě to v tobě není týdny, ta mrdka.
Chápu ty dvě minuty, normálně to asi vyflusneš, ale proč si to v sobě necháváš tak dlouho ? To je nějaká blbost, přece když to spolkneš, tak to normálně strávíš za pár hodin, určitě to v tobě není týdny, ta mrdka.
Hele blesku a ,,jak dlouho se čeká na testy,,
Na to testy nejsou. Za to jsou ten tresty a ty jsou na počkání.
Proč vlastně reáguješ na něco, co je jasně dané a ty odepíšeš jak kdyby ses zrovna probudil po včerejší akci?
Ježiš no jo, to jsem ale popleta.
Spíše jen máš za sebou to co já před sebou 😉 jediné co řešíte je můj orál na nic víc se nezmůžeš, ono ve stáří už moc nápady nechodí 😉
Šlo by tu myšlenku, nebo co to je přeložit, nebo přepsat ?
Komu to vlastně píšeš ?
Komu to vlastně píšeš ?
To je zvláštní, však vše chápeš ne? Na vše se vyjadřuješ, nesmyslně a tohle si nepochopil.. ale ale 😃
S někým si mě pleteš, mé komentáře většinou začínají slovem “nechápu” a nebo “ jak to myslíš “ a nebo končí otazníkem, ten vypadá takto : ? Takový komentář se dá považovat za dotaz a na něj by se mělo odpovědět, což neděláš.
(отредактировано)
Mě stačí jakým stylem ve svém věku reáguješ.. to zase nepochopím já..kdyby to byl mladý kluk tak neřeknu ale ty už máš být dospělý muž s normálním slušným jednáním.. místo toho si jen zvedáš ego ale na nic nemáš a víme to oba 😉
Tak to asi bude tím, že jsem hloupý, starý, dětinský egoista, co na nic nemá.
Ani neumím být exkluzívní štětka co kouří ptáky za prachy v lese a nebo v autě, ani neumím polykat mrdku, já chudák ubohej. Škoda, že s tím nemohu už nic dělat a někam se posunout, bohužel mi to nebylo dopřáno.
Ani neumím být exkluzívní štětka co kouří ptáky za prachy v lese a nebo v autě, ani neumím polykat mrdku, já chudák ubohej. Škoda, že s tím nemohu už nic dělat a někam se posunout, bohužel mi to nebylo dopřáno.
Jestli to nebude tím, že si nevyužil situace když si ještě mohl a nevím proč pleteš polykání a kouření k chlapům ale dobře no.. ty by si měl hovořit o lízání ale nevadí ..
A kdyby tě to zajímalo, kdyby to bylo tak ubohé, proč by za to někdo platil a vracel se.. muži polykání a cákání na obličej zbožňují jinak ty první pojmy na začátku sedí 😉
A kdyby tě to zajímalo, kdyby to bylo tak ubohé, proč by za to někdo platil a vracel se.. muži polykání a cákání na obličej zbožňují jinak ty první pojmy na začátku sedí 😉
Bohužel, nevyužil. Já hlupák se ve tvém věku ještě vzdělával.
Sex s mimozemšťankou, ale jen s nějakou hezkou. Jinak už nic.
Co třeba Plavalaguna z Fifth element?

Fantazie, které nikdo nezkusil
Co jste nezažili a toužíte, po tom?