Podvadza ta, podvadza, bohuzial
No zaujímavé to mate a nieje to tak ze keď ho tam vopchas nieje pripravená?
Tak ju do ničoho netlač. Ale možno by akceptovala aspoň 69. Je tiež možné, že má nejaké gynekologické problémy.
Je taká ako moja,tiež sa nevedela spraviť,mohol som ju nabíjať aj hodinu.Myslel som si že môj vták je pre ňu malý(15x4,5),tak som kúpil poriadny vybrátor.Keď som jej ho vopchal a trtkal ju vybrátorom tiež nepomohlo.Ale keď som jej ním jazdil po klitorise,za chvílu začala vzdychať.toto je ono,toto je super,rob tak ďalej,až kým sa nezačala zvíjať v krčoch slasti.Odvtedy ju vždy najskôr urobým jazykom a až potom trtkám
Keď preferuje rukou, tak ju to penisom neuspokojuje, lebo kvalitná penetrácia nieje len o vopchaní dnu a von, to musíš vedieť. Na internete sú síce všetci majstri sveta, ale v skutočnosti to málo kto vie.
Ďalšia vec je že na chuť má vplyv v ktorej fáze mesiaca sa priateľka nachádza a ako sa mentálne cíti, keď bývaš celé týždne preč je pravdepodobné že si sa jej odcudzil.
Bolesť môže mať veľa príčin, v tomto prípade napríklad nedostatočná lubrikácia, nedostatočné vzrušenie a po 5 rokoch a týždňovkách nedostatočná emočná väzba. Môžno sa jej páči niekto iný...
Treba na sebe zapracovať a skús sa s ňou otvorene porozprávať s porozumením, určite lepšie ako hľadať riešenie tu. (отредактировано)
Ďalšia vec je že na chuť má vplyv v ktorej fáze mesiaca sa priateľka nachádza a ako sa mentálne cíti, keď bývaš celé týždne preč je pravdepodobné že si sa jej odcudzil.
Bolesť môže mať veľa príčin, v tomto prípade napríklad nedostatočná lubrikácia, nedostatočné vzrušenie a po 5 rokoch a týždňovkách nedostatočná emočná väzba. Môžno sa jej páči niekto iný...
Treba na sebe zapracovať a skús sa s ňou otvorene porozprávať s porozumením, určite lepšie ako hľadať riešenie tu. (отредактировано)
Tak daj sem jej kontakt a my ti už potom dáme vedieť, či dala niekomu z nás alebo nie. Podľa toho sa potom zariaď
(отредактировано)

Radšej rukou
Sex