Šel jsem jednou na tantrickou masáž záměrně ve stavu kdy jsem byl tak nadržených, že se mi ani nepostavil a při vzrušení začaly bolet varlata a podbřišek. Chtěl jsem mít ten nejsilnější zážitek z masáže, co jde dosáhnout, myslem jsem si. Masérku jsem znal i její masáž a řekl jsem jí, že jsem plný a že nechci ejakulovat. Masáž jsem si opravdu užíval. Doteky masérky na mě v tomto stavu působily daleko intenzivněji než jindy a po nějaké půlhodině masáže už mě varlata a podbřišek bolel tak, že jsem pochopil, že to celou masáž nedám. Ležel jsem na břiše, nohy od sebe a penis mi ležel zvrácený žaludem k nohám. Masérka si klekla mezi mé nohy a kolenem omylem na žalud. Cítil jsem rozkoš z bolesti a v zápětí jak se mi ulevuje od tlaku semene. "Teče ti semeno, a jak ...," říká masérka. Neměl jsem orgasmické záškuby a výstřiky, ale souvislý výtok přetlakovaného semene. "Otoč se chudáčku na záda, já ti ulevím," řekla masérka empaticky a přikryla místo výtoku ručníkem. Zkušeně mě pak odstříkala přičemž vůbec nespěchala a masáž pokračovala. Neproběhlo to sice jak jsem zamýšlel, ale vzpomínám na to dodnes.

Predcasna ejakulace - historky
Historky
vim, ze tohle tema uz tady bylo probirano nekolikrat, ale spise to bylo ve stylu “udelam se na tri prirazy, co s tim…?”. Ja bych se spis rad pobavil o tom, jestli se vam nekdy (pravdepodobne tak, jako malem mne, na zacatku kariery) stalo to, ze jste se udelali driv, nez vubec k necemu doslo. Driv, nez jste ho vytahli z trenek. Mne se to stalo nekdy v dobe mych prvnich sexualnich zkusenosti, myslim, ze to bylo driv, nez jsem mel prvni sex. Bylo to na jakesi divoke party. Hlasita hudba, alkohol… v klidu jsem si popijel svou whiskey na mohutnem kozenem kresle, kdyz si ke mne na to kreslo prisedla nadherna holcina. Chvili jsme se mazlili, libali jsme se a ja byl fascinovan bradavkama pod tenkym trickem. Behem libani a mazleni jsem citil jak mi pevne stoji a kdyz jsem se odvazil prsty zkoumat, co se nachazi pod kratkou sukni one krasky, ucitil jsem, ze jsem nebezpecne blizko explozi…. Nastesti mi ho nepohladila ani se ho jinak nedotkla a ja to nakonec ustal. Ale v tu chvili to byl muj nejsilnejsi zazitek a i ted, kdyz si na to vzpominam, tak mi stoji.
Jestli mate podobne historky, kdy se to treba ani ustat nepovedlo, pojdte se o ne podelit.